CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 11903|Reply: 71

[Lain-Lain] Kejutan Watak Hidup Semula Dalam Trailer Fast and Furious F9!

[Copy link]
Post time 3-2-2020 11:20 AM | Show all posts |Read mode

Foto: Insider.com




Siapa yang pernah mengikuti franchais Fast and Furious pastinya ternanti-nanti apa pula plot yang ingin dibawa seterusnya.


Dengan terbitnya trailer filem ke-9 ini, jawapannya mudah tapi pasti akan membuat penonton tak sabar untuk menyaksikannya tahun ini.


Walaupun tanpa Dwayne "The Rock" Johnson dan Jason Statham dalam siri terbaru ini, kehadiran watak-watak lama yang masih menyengat seperti Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Helen Mirren, and Charlize Theron.


Premis cerita amat mudah difahami iaitu kemunculan adik kepada Dominic iaitu Jakob yang dibawa oleh pelakon dan bekas juara WWE; John Cena yang bakal menggugat keluarganya.





Foto: comicbook.com





Selain itu, kehadiran watak yang dihidupkan semula juga bakal menarik semula peminat-peminat lama yang menunggu watak asia semula dalam franchais filem ini. Yalah kan? Watak asia dalam filem Hollywood selalu saja mati awal.





Foto: Business Insider





Nantikan May 2020 di pawagam. - CARI


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2020 11:47 AM | Show all posts
dah merepek dah...dulu2 modif kete,race,rompak lori, sekarang dah jadi sains efiksyen / superhero..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 11:47 AM | Show all posts
ye lah.. what on earth Han still alive kan?

adakah masa Hobbs & Shaw aritu dia org ada petik psal Han? Mcm xde, ke ntah laa aku trlepas pandang.

But John Cena ada pasti best. Gerenti best. Tasabarrrrrr nk tgk.
(aku harap cite ni jgn mengarut or meleret2 laa mcm series yg lain)
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
tak pernah minat cerita ni.. aku pening
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
tapi vin diesel sedap.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-2-2020 11:59 AM | Show all posts
Mfzg89 replied at 3-2-2020 11:47 AM
dah merepek dah...dulu2 modif kete,race,rompak lori, sekarang dah jadi sains efiksyen / superhero..

Cerita dorang ni nak masuk deeper underground crime underlord sampai saya malas nak folllow ceritanya, tapi suka tengok keretanya saja. Merepek teruk. hehehe... apapun terima kasih sebab sudi baca.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-2-2020 12:05 PM | Show all posts
lasagna replied at 3-2-2020 11:47 AM
ye lah.. what on earth Han still alive kan?

adakah masa Hobbs & Shaw aritu dia org ada petik psal ...

tak tahu pula kalau ada dipetik pasal Han... Tapi bila watak adik kepada Jason Statham yang sepatutnya mati dihidupkan semula untuk filem Fast and Furious 8, nampak sangat yang franchais ini takut nak bunuh watak dan suka menjadikan watak ang dihidupkan 'dilahirkan semula'. Apapun, terima kasih sebab sudi baca.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-2-2020 12:07 PM | Show all posts
Kurex replied at 3-2-2020 11:58 AM
tak pernah minat cerita ni.. aku pening

Minat tengok kereta saja. Tak minat dengan jalan cerita bila orang kebanyakkan senang sangat berinteraksi dengan ejen rahsia dunia. Terima kasih sebab sudi baca.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2020 12:16 PM | Show all posts
ada deleted scene la...
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 12:19 PM | Show all posts
Aku maybe gi tgk wayang la.. sebab action movie ni tgk kat wayang baru best.. tapi base on trailer dia dah start balik scene2 over the top contoh macam yang terdahulu kereta sport terbang tembus bangunan sampai 2 kali dan yang sebelum tu si Toretto lompat sambil tangkap si sapa ntah.. pastu dalam trialer ni kereta terbang siap boleh tersangkut kat tali swing to the other side.. pastu kereta si John Cena boleh pulak ditangkap den plane aduhai.. F7 ke F8 tu dia dah town down sikit la ehh F9 ni jadi balik..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 12:21 PM | Show all posts
Archaiv replied at 3-2-2020 12:05 PM
tak tahu pula kalau ada dipetik pasal Han... Tapi bila watak adik kepada Jason Statham yang sepatu ...

Haaaaaaa jangan ckp lepas ni watak Gisele (Gal Gadot) pun idup balik?? Adehhhh.
Mula laa mengarut lps2 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 12:22 PM | Show all posts
Kurex replied at 3-2-2020 11:58 AM
tapi vin diesel sedap.....

wpun kurex tak minat n pening cite ni, tetap lah vin diesel sedap yaa?
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 12:22 PM | Show all posts
tak suka hala tuju series ni dah

so tak nak tengok
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-2-2020 12:23 PM | Show all posts

wah, nanti saya check balik director cut. Terima kasih sebab bagi info dan sudi baca.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 12:26 PM | Show all posts
Archaiv replied at 3-2-2020 12:23 PM
wah, nanti saya check balik director cut. Terima kasih sebab bagi info dan sudi baca.

scene Dom mencari Mutiara Naga utk menghidupkan Han kembali
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-2-2020 12:29 PM | Show all posts
buragazz replied at 3-2-2020 12:19 PM
Aku maybe gi tgk wayang la.. sebab action movie ni tgk kat wayang baru best.. tapi base on trailer d ...

Yap, dulu lebih banyak scene kat garaj kereta. Dah title Fast and Furious, mestilah nak tengok kereta ditukang macamana gilanya sampai boleh hebat. Sekarang ni, cuma tayang kereta mewah dengan spec military. jalan cerita pun dah berulang-ulang semenjak mereka jadi ejen. terima kasih sebab sudi baca.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-2-2020 12:31 PM | Show all posts
dekmieDandy replied at 3-2-2020 12:22 PM
tak suka hala tuju series ni dah

so tak nak tengok

Hahaha... Kalau macam tu tunggu free kat movie channels sajalah. Manalah tahu tertengok pula. Terima kasih sebab sudi baca.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 12:34 PM | Show all posts
Adakah ada scene time travel dalam movie baru kali ni sampai Han muncul semula.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 12:37 PM | Show all posts
harus laki hakak pegi tengok ngan anak2 kat movie, hakak aman2 jalan2 sendirian mencuci mata di mall....cite ngarut camni bukan lebel hakak, kalo epic movie cam ford v ferrari, rush, senna, le mans...tu hakak layan
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 12:38 PM | Show all posts
dah makin mengarut.. rasa bosan pulak tengok.. huuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 01:36 PM GMT+8 , Processed in 0.120377 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list