Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
7487
View
59
Reply

"Apa Entah Niat Dia, Ada Eh Posing Macam Ni Di Jabal Uhud?"- Intan Najuwa Pergi Umrah Pun Dikritik

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-1-2020 12:14 PM | Show all posts |Read mode
Intan Najuwa kini sedang menunaikan ibadah umrah di Mekah.


Di Instagram, aktres cantik ini ada memuat naik gambar-gambarnya di sana buat tatapan peminat.


Difahamkan, Intan tidak berseorangan sebalikya bersama ahli keluarga yang lain.


  



Di ruangan komen, rata-ratanya mendoakan agar segala urusannya dipermudahkan dan berjalan lancar.


Namun biasalah pasti ada yang tak puas hati dengan penampilan Intan.


Melalui IG Story, Intan ada memuat naik paparan skrin yang menunjukkan komen dari individu tersebut.






"Ada eh yang posing macam ni kat Jabal Uhud" dan "Tak tahulah niat dia apa kat sana," antara komen yang ditinggalkan.


Membela dirinya, Intan membalas dengan menyatakan, "Yeah itu terpulang kepada awak, kepada niat awak. I jarang balas komen orang tapi awak berdua sangat melampau.


"Fikir yang baik-baik boleh kan? Hati jangan busuk sangat. Niat I, I sendiri tau. Antara I dengan Allah.


"Awak berdua tolong diam dan bersihkan hati yang busuk tu. Terima kasih."


Foto: IG


Alahai macam-macam! -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguih intan.

Ghata dok ghayap ig orang. Dah takdak gheja.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 12:19 PM | Show all posts
Tahniah Sepul, satu lg thread dari IG.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Lalu lalang gamba sheols ni kt IG,  terkejutt mak
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 28-1-2020 12:17 PM
Baguih intan.

Ghata dok ghayap ig orang. Dah takdak gheja.

aiols ingatkan sheols posing terkinja2 ke hape...netijen nie ponnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 12:42 PM | Show all posts
olohhh...dah tu takkan nak amik gambo berdiri tegak serupa nak nyanyi lagu negaraku
netizen ni, yg aneh2 jer komen
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 12:43 PM | Show all posts
Komen macam tu pun si intan ni dah triggerd
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 12:44 PM | Show all posts
dua ketoi tersebut tak pernah tengok kot posing abil & kinah masa tunai umroh... kuikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 28-1-2020 12:25 PM
aiols ingatkan sheols posing terkinja2 ke hape...netijen nie ponnnnnnn

Itulah setakat depa tangan. Siap kata ibadah tak diterima bagai.

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 01:22 PM | Show all posts
apo xdo lak.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh x terbakar pon sheols kat sana?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa salah nya posing cmtu.. Bkn vogel pon..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 01:43 PM | Show all posts
Nadzfizz replied at 28-1-2020 01:39 PM
Apa salah nya posing cmtu.. Bkn vogel pon..

I pun pelik juga..dulu2 org ckp klu blm taubat jgn pgi sana..mcm2 musibah nti.x nmpak kaabah la,tak nmpk unta la ape la..tp tgk artis2 skrg ni rilek2 je pgi x kene ape pun..blk sini terdedah sanasini balik
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
iols meluat minah ni, tapi apedehal tu pun nk dibawang, ingatkn posing ngan korset lentik bontot atau kene angkat pak arob
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mata janna Nick
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Wlpn i minat faz tp rengsa btol dgn dia kt sana berkajang2 memanjat kesyukuran tp blk sama jer  lantas sis merasa kecewa sbb minat dia. Mcm minah ni dah diketahui pangai dia why bother why botherr
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
pelakon takde gred, tak berfungsi, takde kesan dalam industri
pelakon tak berbakat, yg bakalan sendu dan akan dilupakan..
pelakon yg terpaksa jadi murah utk kekal relevan dalam industri walaupun tetap,pasti mesti, tersungkur jua. pelakon yg tak berbakat dan takde gred langsung akan terus tak relevan. pelakon yg terokasa jadi murah utk orang sentiasa ingat sebab dia tau dia akan dilupakan
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg tak minat dengan sheolss niii
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun x minat tapi x de la smpai ke situ...dah rezeki dia sampai buat umrah
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 02:43 PM | Show all posts
i''ll say no to this girl fullstop
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list