Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
23877
View
246
Reply

"Cantiknya Kekasih Awak" - Isteri Meroyan PU Abu Curang Lagi!

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-1-2020 11:51 AM | Show all posts |Read mode
Pendakwah penuh kontroversi Pencetus Ummah (PU) Abu buat hal panas lagi!




Kredit foto: IG



Terbaru, isterinya, Hana Azraa membuat pendedahan itu di Instagramnya dengan memuat naik gambar seorang wanita tidak bertudung.

"Inikah dia? Cantik sungguh kekasih hati awak," tulisnya di entri tersebut yang kemudian dipadam dari IGnya.




Kredit foto: IG/Gempak





Memetik Gempak, Hana juga bertindak menukar gambar profil IG dengan foto wanita terbabit.


Bagaimanapun, tindakannya itu bagai menikam diri apabila ruangan komen dibanjiri kritikan negatif dan ayat penuh sindiran.




Kredit foto: IG/Gempak




Lebih haru, ada yang komen mendakwa mata wanita terbabit ada iras mata bekas isterinya, Ain 'Afini Latif.


Dek tindakan isterinya itu, PU Abu juga didapati telah menyahaktif akaun IGnya mungkin kerana tidak tahan diserang 'jemaah bawang' di ruangan komen.

"Ada awek baru ke PU? Isteri dah mengamuk tu.

"Tu ha isteri kau tengah meroyan. Kesian kau, tak tenang tengah bawa kumpulan pergi umrah," antara komen warganet.




Kredit foto: IG/Gempak




Kalau betul apa yang didedahkan Hana tu, memang gatal betul PU Abu ni! Wanita itu pula ada iras Ain, rindu bekas isteri ke? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambar yg x blur xde ke?
Nak tgk gak ppuan yg bakal tertipu dgn babun ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 11:57 AM | Show all posts
kalau bekas isteri si ain tu..gambar tu cam free hair jee..takkan si hana nak bukak aib si ain free hair ekk..
kalau cewek baru...heuehheueueh
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 11:58 AM | Show all posts
baru padan, dulu mencaras, sekarang dicaras, time yang sama..CASH
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 11:58 AM | Show all posts
PU Abu pemburu PUK*
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
cashhhhh

bekas bini abu mesti tengah ketawa guling2
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Wife dia nie mmg tak akan boleh bg ketenangan eh kt laki dia.. Gaduh jek memanjang.. Ada jek perkara yg tk kena.. Bkn pu abu tgh pergi mekah ker bwk org.. Lepas tu merempan dkt ig..dia igt dpt support mcm ex wife pu abu.. Rupa yer non hadoo jek..dia nie mmg jenis pentingkn diri dri apa yg I tgk la..nak kena phm perasaan dia jek..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
CASHHHHHH iolls mengukir senyum sinis jah

hana ni memang jenis suka meroyan kat socmed eh? setiap 2-3 bulan ade je merempan
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
aaahhh sudahhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex: cashhhhhbekas bini abu mesti tengah ketawa guling2


klu tgok bibir n hidung dan ketinggian si PU keee ni, nmpk mcm nonet dia nalla gak kann kurex..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tengok ig dia
Habis semua padam
Ingat iols kena block
Rupanya dia padam semua
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang macam Babun ni kena potong p#### baru berhenti mencurang kut
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 12:33 PM | Show all posts
memang sial betul nasib si abu ni kan cash lah hang
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
ni lagi seekor babi.. semoga esok lusa kau mampus cepat sikit
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha.. Cash le tu..
Abu = dapat bini kuat meroyan
Hana = dpt skandal baru lakinya.

Ain = dpt anak laki yy comel.. Hidup bahagia.

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa wife nak meroyan?
Kalau dl dia curangi isteri dia masa tu dgn ko
Skrg dia curangi ko dgn pompuan lain xkan xboleh
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 12:45 PM | Show all posts
Kesian bini dia skrg, instead of dapat sokongan, now dapat kecaman & sindiran.
Itula pencaras selamanya takkan hidup tenang
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex wife relax2 minum kopi sambil tgk balasan Allah hint hard kat pendoggie agama 2 ekoq ni.. Bitch plsss.. Ang pun sailang suami wanita lain masa wanita lain mengandung.. La ni play victim? Kami semua nak tepuk tangan tgk ang kena pulak
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Panas sungguh rumahtangga dia.. apa encik Piyew ni takde amalan apa2 doa ke utk kesejahteraan dan kebahagiaan hidup keluarga.. ilmu hanya dibuku saje ke mcm mn ni..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Cashhh la cikki birah oiiii..padan muka!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.118798s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list