Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
4777
View
43
Reply

Nelydia Senrose jual barang kemas pulok doh....

[Copy link]

Author: dudaberhias       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-1-2020 10:52 PM | Show all posts |Read mode
Edited by dudaberhias at 25-1-2020 10:54 PM

Rasanya takde sape2 buka thread content ni lagi kan??

Nelydia Senrose ada launch jewels ke apa entah tengok dekat ig sheols...
elok ke produk dia ni?? atau sekadar jewelleries made in china???

Ada tak taraf2 Swarovski or Pandora?
katanya they cost half your paycheck gitu...
dalam rm100+ jadi tertarik jugak la nak tengok....

For me murah gila la kot kalau harga macamni, tapi kualiti ok ke hauk? is it worth it???

Jangan bungkus in a few years sudah lah....

  

https://www.instagram.com/nelydiajewels/

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2020 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni yg ada bisnes lingerie and pyjamas tu kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-1-2020 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 25-1-2020 10:54 PM
Dia ni yg ada bisnes lingerie and pyjamas tu kan

Entah uolsss... Rasanya ye kot seban pernah tengok.. Soo macam mana bisnes yang tu?? Masih jalan lagi ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-1-2020 11:01 PM | Show all posts
butik dia ok dan cantik deco dia... tapi customer2 tu semua sedara mara kawan dia jah datang berbondong2 untuk support...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2020 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik tapi sorry nampak cheap. Kalau rege biasa2 ok lah. Tapi kalu rege yahudi mmg mendapatlah
Jangan pulak tipu mcm tok bidah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-1-2020 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 25-1-2020 11:10 PM
Cantik tapi sorry nampak cheap. Kalau rege biasa2 ok lah. Tapi kalu rege yahudi mmg mendapatlah
...

Itulah, meolsss tak tengok depan2 lagi dekat butik dia tu..... Harap2nya kualiti setaraf swarovski.... Jangan nampak macam cheap imitation sudehhh
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2020 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah
Jarang retis nak bukak bisnes jewels
Biasanya cafe
Pastu bungkus
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2020 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia pakai dalam poster memang la nampak cantik. Iols tak berkenan sangat swarovski ke pandora ke, iols prefer emas lagi, kalau gadai balik ada harga
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-1-2020 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 25-1-2020 11:27 PM
Dia pakai dalam poster memang la nampak cantik. Iols tak berkenan sangat swarovski ke pandora ke, io ...

Itu la, nampak dalam gambar dan story friends and family sheols cantik. Harga pun tak nak kalah dengan swarovski...  Kalau cheap imitation, berapa kerat sangat la yang nak beli tu, baik iolsss beli emas.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 12:29 AM | Show all posts
miszclassique replied at 25-1-2020 02:54 PM
Dia ni yg ada bisnes lingerie and pyjamas tu kan

cer dia jual lingerie terpakai dia...yg dah lunyai2 tu an...confirm laku keras
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
TAK mustahil made in china.. Faham2 je la artis, followers berjuta, opkos la harga pun kaw2 punya walaupun kualiti haussss d padang pasir .
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Canrik.. Tapi aku suka cartier.. Maaf...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 03:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap x Indah khabar Dr Rupa..  Dulu dia jual baju kurung, tgk dia promote lawa jer.. Tp dgr org cakap baju2 dia x der kualiti... So, harap kali ni dia jual jewels, standing dgn harga lah..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 05:05 AM | Show all posts
mahalnya.. bukan daily wear pulak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 05:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk mcm cantik. Tapi power juga lah terus buka kedai terus. I tgk Juliana Evans pun Ada Jual tapi online je.  Artis skrg mcm mcm business buat. Bagus tapi Kena rajin timba ilmu juga.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
xde ke retis wanita tulen ni nk buat bisnes jual emas mcm Sajat? i tgk laku keras kedai emas sajat
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Membazir je beli barang fake camni

Baik beli emas
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 25-1-2020 11:22 PM
Baguslah
Jarang retis nak bukak bisnes jewels
Biasanya cafe

sinonim sgt cafe dgn bungkus (tapau)
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Wondering jugak knapa retis ni x mau juai emas..ke modal kalau jual emas x mampu nak bayarr ..
Tapi in long terms kalau buat bebetui blh kot setanding habib..eh..silap..sajat...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Silver plated white gold, bukan pure white gold pun..hmm jenis macam ni, kat shopee tu melambak ada. Macam2 pattern, harga pun murah2. Jenis x boleh nak buat daily use.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088518s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list