Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6417
View
75
Reply

Ning Baizura Cuba 'Call' Marina Mahathir, Tapi Tak Ada Respons

[Copy link]

Author: ameenarara    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-1-2020 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 24-1-2020 07:11 AM
Hahaha ayat hang.. wpun marina bknla cantik pun.. marina baca seminggu duk dlm jmbn


Iols bukan mengutuk tapi fakta, iols type tanpa prejudice giteww. Anak2 lelaki tundet ada lah juga rupa. Tapi to be fair, ning badannya macam terlalu besar utk jadi MM. Maybe atilia, wan sharmila ke sesuai jd MM. Fazura pun boleh cuma kena tanned kan kulit tu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 24-1-2020 04:32 PM
Iols bukan mengutuk tapi fakta, iols type tanpa prejudice giteww. Anak2 lelaki tundet ada lah ju ...

Betul hang ckp
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 24-1-2020 03:50 PM
Btui tu...ce try wan maimunah..perghhh power tuuuu..anak seni

Anak mamak tu bkn mude pun..munta ...

Hahaha.. wan memunah ko bagii
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ina8895: Cai hancing mesti berebut tiket sampai pecah panggung nak tengok cerita ni

marah bebeno... sbb pokjib xda sapa yg mahu buat filem kah.... klu ada.. watak utk kak mah xda sapa mahu bawak... berantu... huhuhu... cai menopas tau tu jer lah... hancing sana sini.... tu jer modal... sbb sendiri dah 3 penggal kuyup... dah rasi sgt dgn ayaq kencing...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
anaktoyol replied at 24-1-2020 05:18 PM
marah bebeno... sbb pokjib xda sapa yg mahu buat filem kah.... klu ada.. watak utk kak mah xda sap ...

Org skrg tgh trend membenci mahathir, apa lah ko merepek pasal pok jib.

By the way, mesti filem ni akan menyucikan mahathir sekeluarga.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
cai bodoh je yg tengok cerita hancing ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 24-1-2020 02:11 PM
Duk dlm jmbn marina seminggu..

Sheol bajet vanida imran kot play watak sheols.. Sekali ning bazooka da
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 24-1-2020 05:54 PM
Sheol bajet vanida imran kot play watak sheols.. Sekali ning bazooka da

Hahaha.. kalo vanidah oklaa.. ini ning baizura
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kayu jd tun yg aku xblh hadam. Berlkon jd bpk slot akasia pon kayu tibah jd tun plk
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Cast semua hauk
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
marina dah pernah komen
pasal isu buat filem keluarga dia ni
mmg dia tak restu & agak marah juga
so tak heran la kalau dia tak layan si ning tuh
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbg peminat Tun, rasanya lebih elok buat film ni bila Tun dah bersara. Utk mengenang kembali jasa2 beliau walaupun kononnya beliau sekarang dibenci. I tak ikut trend org...orang nak berbossku ker, berbosskau ker...ikutlah...to me, Tun has done a lot to this country and he deserves my respect....well, lain org lain pandangannya. As for marina....dia ni ada 'angin" sikit....tak yah susah2 lah ning...study kat utube jer. If nak jugak, cuba contact kawan2 baik dia cam ivy j*siah (dulu org kuat wao)...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
MentariSenja replied at 24-1-2020 07:46 PM
Sbg peminat Tun, rasanya lebih elok buat film ni bila Tun dah bersara. Utk mengenang kembali jasa2 b ...

A lot ka sis...cuba list xbnyak pun 10 ja
.alang2 a lot tu kan...jgn duk ulang dr 1 ke 10 klcc protun highway..ekeke
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Marina berangan la kot2 lopa atau mira pilzah jd dia..hujung2 ning yg jadi..hahaha..ko paham2 je la rupa ko mcm mn sebenarnya..nasib baik x bg faiz roslan je jd
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat ning blakon dlm filem gemilang dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Family atok memang tak approve film ni khen?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MentariSenja at 25-1-2020 01:51 AM
apedehal replied at 24-1-2020 07:58 PM
A lot ka sis...cuba list xbnyak pun 10 ja
.alang2 a lot tu kan...jgn duk ulang dr 1 ke 10 klcc pr ...


Bagi meols a lot lah...meols tak cakap pasal proton ka, klcc ka...meols bagi contoh satu lah yg buat meols kagum, masa krisis ekonomi 1997/98 dulu. Masa tu semua org panik...Tun as PM had to take charge. So dia mintak pandangan a few economists / experts, mcm mana nak kurangkan impact kpd ekonomi kita. Tun suggested kita ikat matawang. But boleh kata semua were against it. Tun asked  them to list the pros and cons....byk cons dari pros. Against all odds, Tun went ahead. Ikat ringgit against us dollar. Masa tu timbalan was bang non. Bang non masa tu pegangan dia, 'kita ikut plan imf'. Ramai org belittled his move including imf. Tapi sebab keberanian dia ambik risiko lah kita tak jadi cam Indonesia. Ini diceritakan sendiri oleh someone yg very close to my syuben who happened to be one of the persons yg Tun mintak advice masa economic crisis tu.....byk lg chuols yg Tun buat tapi tak perlu lah meols cerita kat sini. Nanti memanjang pulak kan.....terpulanglah nak percaya ker tak...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
MentariSenja replied at 24-1-2020 07:46 PM
Sbg peminat Tun, rasanya lebih elok buat film ni bila Tun dah bersara. Utk mengenang kembali jasa2 b ...

Sorry but kat CI tu akak taw porumer tegar pembinci atok memang pendirian sama 10 tahun lepas. Yang berlaku sekarang ini bukan trend - ia adalah point proven.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 24-1-2020 08:33 PM
Family atok memang tak approve film ni khen?

Tun pernah cakap, jgn letak apa2 nama sempena nama dia selagi dia masih hidup. So I suppose buat filem pasal his family masa dia masih hidup, bukan sesuatu yg mereka prefer lah kot.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 24-1-2020 08:37 PM
Sorry but kat CI tu akak taw porumer tegar pembinci atok memang pendirian sama 10 tahun lepas. Yan ...

Haha...tak terkejut pun. Most leaders ada pembenci tegar termasuklah bang non, jemin, mat sabu, Najib dll...kadang I baca juga CI tu...takat baca jerlah. Malas nak bertekak. Sebelum general election yg PH menang ni, kalau baca kat socmed, ramai lah yg komen, 'masa Tun jadi PM jugak yg terbaik. Now Najib PM negara suffer', katanya. Bila PH menang, and Tun jadi PM balik, bila timbul jer masalah, maka komen2 yg kita baca adalah, 'elok lagi masa najib' katanya. Sebab tu meols kata 'trend'. Nanti tengoklah, jika ditakdirkan BN naik balik, mulalah keluar komen, 'elok lagi PH'.....gitulah rodanya sampai abg jamil mampssss.......
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list