CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 7808|Reply: 44

[Politik] Lynas : Salah satu penipuan terbesar abad ini?

   Close [Copy link]
Post time 24-1-2020 08:49 AM | Show all posts |Read mode
Edited by dizekni at 24-1-2020 08:59 AM

https://www.editormalaysia.com/w ... 17-at-00.12.39.jpeg

Keputusan PH meneruskan projek Lynas,
dan langkah u-turn mereka dalam isu tersebut membuktikan
yang BN adalah betul selama ini
Multiple Polls: ( Max 2 choices ), Total 60 Users voted
23.94% (17)
2.82% (2)
73.24% (52)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-1-2020 08:49 AM | Show all posts


Ramai betul muka2 yang menipu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-1-2020 08:51 AM | Show all posts


Adakah wajah pelaku tak dapat dikenalpasti
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg t-shirt hijau chartered accountant kan? Australia oooo....
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana geng yg meniarap di jalan demi Lynas?
Ooooo ..lupa
dia org dah layak pencen wakil rakyat
buat apa nk susahkan diri
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 09:14 AM | Show all posts
apahal ramai buka thread polls?
apsal nak ber poll poll sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 09:30 AM | Show all posts
PH dan kencing berpisah tiada
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
R2D2 replied at 24-1-2020 09:04 AM
Mana geng yg meniarap di jalan demi Lynas?
Ooooo ..lupa
dia org dah layak pencen wakil rakyat

Yg meniarap dah mampos.. Tinggal skrg hantu raya belaan depa saja.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2020 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
PH sekarang makan makian rakyat tiap hari.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
ley msuk history chanel dlm kerajaan PH satu Malaysia pengundi kena tipu
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 10:45 AM | Show all posts
padan muka korang yg pangkah

buta2 bagi depa mkn gaji buter

kumpul harta mkn % projek2 utk depa

kumpul harta haram tak abis

7 keturunan

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-1-2020 10:46 AM | Show all posts
eLiaD replied at 24-1-2020 10:26 AM
ley msuk history chanel dlm kerajaan PH satu Malaysia pengundi kena tipu

Catatkan segala penipuan dalam rekod rasmi

tumbangnya sebuah kerajaan yang sah oleh sebab perbuatan buruk, busuk
dan jahat ph, yakni fitnah dan tipu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-1-2020 10:51 AM | Show all posts
R2D2 replied at 24-1-2020 09:02 AM
Yg t-shirt hijau chartered accountant kan? Australia oooo....

broken sempoa ah beng

lagi sesuai


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-1-2020 10:57 AM | Show all posts
zulka replied at 24-1-2020 09:14 AM
apahal ramai buka thread polls?
apsal nak ber poll poll sgt..

Ye tuan mod

tak boleh ke buat poll

ke nak kena tanya ko dulu

Comments

takyah nk tunjuk samseng sgt la dlm ni, apa tujuan buat Poll? nk posting..posting je la nak poll2 bagai  Post time 24-1-2020 11:38 AM
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 11:13 AM | Show all posts
dizekni replied at 24-1-2020 10:51 AM
broken sempoa ah beng

lagi sesuai

sempoa tak ada dlm kiraan titik perpuluhan ka?
patut la lepasan SJKC subjek Maths pun ke laut

setakat bangga byk homework ja la

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 11:29 AM | Show all posts
aku heran betapa ramai yg percaya bila Guan Eng ceramah yg projek Lynas adalah loji nuklear & ramai yg akan mati jika Lynas tidak ditutup.   masih ada video tu kat youtube.  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2020 11:29 AM | Show all posts
tt jangan menipu
aku org kuantan hokey!

beribu2 in facts beratus ribu dah org kuantan jadi mutant & zombies la!
semua ni gara2 lynas la!

apa ni BN bukak kilang radioaktif kat kuantan
mujur ada petualang ops sori pejuang rakyot kuantan memperjuangkan nasib kami

sekarang PH pulak terus kan
mesti lagi tak selamat la jadi nya kan?


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-1-2020 11:36 AM | Show all posts
R2D2 replied at 24-1-2020 11:13 AM
sempoa tak ada dlm kiraan titik perpuluhan ka?
patut la lepasan SJKC subjek Maths pun ke laut

...

Kalo ada decimal point kena sambung kira
guna jari kaki kot

kaki guan eng dengan tony pua je ada

tak cukup kaki agaknya, tu yang salah titik perpuluhan

hahah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-1-2020 11:38 AM | Show all posts


mutant dari kuantan ka ni

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sejenis bangsa yg dengki bila tuan tanah lebih maju dan pandai dr depa ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 03:19 AM GMT+8 , Processed in 0.131036 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list