Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14693
View
254
Reply

Mampukah Khairina Beraksi?

[Copy link]

Author: lovelytouch    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-1-2020 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Bukan di ranjang ya dek tapi di Istana Budaya. Agak2 mampu tak Khairina Bahar beraksi di pentas dunia sementelah konsert sebelum ni dibatalkan sbb jualan tiket yang sendu? Adakah nana sendayan akan turut diundang? Adakah Khai akan memakai gaun atau maintain dgn imej maskulina? Eh banyak persoalan yach! Korang membawang dulu
Screenshot_20200123-100905_Instagram.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Waaaau... Sapa yang berjaya lobi heshe hingga boleh dapat green lite perform di IB?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Besar sangat ka fan base heshe sampai rega tiket VIP cecah half a ribu?

Akak minta maaf jika akak ignorant tapi akak tak pernah rasa live perfomance heshe sexcellent? Stage presence heshe pun tak kuat bagi akak?

Senang ya bbnu sekarang dapat peluang besar buat show di IB.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 23-1-2020 10:13 AM
Waaaau... Sapa yang berjaya lobi heshe hingga boleh dapat green lite perform di IB?

Ogy ahmad daud trust him dia penganjur kan, ada jah sebelah KB masa promo konsert ni semalam.

Iols pun rasa wow, dah la 2 hari, harga tiket standard IB la kan, nak tengok full house tak
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 10:31 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 23-1-2020 10:17 AM
Besar sangat ka fan base heshe sampai rega tiket VIP cecah half a ribu?

Akak minta maaf jika akak ...

ini aku sokong sangat..... heshe nyanyi kat dinner show pon trsangat lar sendu yer..... tak bawak aura WOW tuh pon.... tapi BBNU hok tino nih semua dok sexited bila heshe start nyanyi.....

lagi kesian kat heshe nih bila ada penyanyi lain bawak lagu heshe berjuta kali lagi sedap dan entertaining.... contohnya si Naqiu bawak lagu heshe, terus tenggelam heshe bila perform kat semi final AJL.....

heshe punya suara yg bagus, tapi heshe kurang WOW dr segi persembahan pentas dan kurang menyerlah dari segi interaksi.....
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Peminat heshe la yg beli. Katanyah sampai ke Hong Kong kan? Hopefully ade le org HK beli tiket konsert dia. Walaupun
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
roti_banjir replied at 23-1-2020 10:31 AM
ini aku sokong sangat..... heshe nyanyi kat dinner show pon trsangat lar sendu yer..... tak bawak  ...

Eh mmg dia xde aura pon bg aku, drama dia dgn si sendayan tu x lalu aku nk tgk, hero apo suara lembik, gaya pon lembik hahahaaaaaa, kosernya nk beli tiket memahal semata nk tgk akak khairina ni kat ib
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 11:00 AM | Show all posts
roti_banjir replied at 23-1-2020 02:31 AM
ini aku sokong sangat..... heshe nyanyi kat dinner show pon trsangat lar sendu yer..... tak bawak  ...

eh bukan yg tino aje ye... yg jantan kawan iols tu gileeeeee kipas susah mati si khairina ni....

semua pun dah cakap si khai ni tak best lagi perfom... organizer tengok ape ni...fan base? gile lah... masuk ajl pun sendu nyanyiannya takde siapa yang nak ingat... ni dari smule ke istana budaya?

based on this issue iols rasa si haqiem tu bagus... buat mini konsert tiket RM20 untuk peminat..
start dari bawah..

si khai ni ape pun sapu...buatla self evaluation jugak nak amik offer pun... gimik lagu ngan nana pun lebih2 sangat... still tak ke mana...


lepas ni prestige IB dah merudum turun la kalau si khai ni dah masuk...BBNU melambak beli tiket satgi...


Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Senang yea skrg ni artis dpt perform kt IB


Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Lelli replied at 23-1-2020 10:07 AM
Senang yea skrg ni artis dpt perform kt IB

Dah ada competition kot dngan china punya encore dn skrng permaisuri zarith sofia punya opera house. Both  
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-1-2020 11:11 AM
Dah ada competition kot dngan china punya encore dn skrng permaisuri zarith sofia punya opera hous ...

Owhh..
Kiranya skrg ni pihak IB xde la nk tapis2 sngt mcm dulu siapa artis yg dpt perform kt situ..janji duit masyuk..setahun penuh dgn acara..sbb nk compete dgn venue lain..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 11:39 AM | Show all posts
year 2018 pr nana penah up proposal untuk konsert nanakhai di IB utk 2019 pon xde yang mampu nak anjurkan sedangkan teater muzikal alif n nana di IB boleh jer drag dr 3 hari ke 5 hari sebab sambutan luar biasa.. alih-alih tibe announced khai solo ke pentas IB.. kami mampu berhuhu jela... ogy prcayakan khai sorang.. kita tgkla mcmn... penjualan tiket mcmn.. progres nampak berubah dah.. huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Ermm meols rse MCM x laku je...harga da la mahal...vokal plak kelaut dlm .better la amek Haqiem Rusli..kompom full house.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 11:41 AM | Show all posts
dia nyanyi ok la...tp smpai buat konsert di IB....dasat jugak no....
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Spe2 nti leh la update jualan tiket tu..malas meols nak tgok..kite tgok bole ke PLP abp ni dijual ke IB
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 11:48 AM | Show all posts
better lagi dk haqiem rusly tu......
KB ni nyanyi live pn hauk.......
stkt rmai fans........
tp mampu ke fans bbnu nk abis duit beli tiket heols ni?..........
kita tgk nanti
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 11:49 AM | Show all posts
mimi77 replied at 23-1-2020 03:41 AM
dia nyanyi ok la...tp smpai buat konsert di IB....dasat jugak no....

dgr K.Ogy tu proposed dia.. hebatlah tu kot nooo
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Mawar91 replied at 23-1-2020 11:43 AM
Spe2 nti leh la update jualan tiket tu..malas meols nak tgok..kite tgok bole ke PLP abp ni dijual ke ...

Meolls tngk kt igs sorg fan khai ni..katanya tix Gold seat bharga 556 utk 2hari konsert dh sold out..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Mawar91 replied at 23-1-2020 11:41 AM
Ermm meols rse MCM x laku je...harga da la mahal...vokal plak kelaut dlm .better la amek Haqiem Rusl ...

bila Haqiem Rusli nak buat konsert?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 11:57 AM | Show all posts
Lelli replied at 23-1-2020 03:51 AM
Meolls tngk kt igs sorg fan khai ni..katanya tix Gold seat bharga 556 utk 2hari konsert dh sold ou ...

tu sbb ada meet & greet and trhad 19 kerusi.. tp td pon dah ade perubahan rm466 dah ada meet&greet juga.. berpusu-pusu lah nanti jumpa khai.. jangan tolak menolak ye. weolss nk usyar je nnti..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099489s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list