Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
22515
View
452
Reply

stalkers cafe Fattah Amin Dah Tutup ke Uool?

[Copy link]

Author: Burong_Hantuk       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-1-2020 09:58 AM | Show all posts |Read mode
Edited by Burong_Hantuk at 23-1-2020 10:09 AM

Hai Uoool..

Tadi sya cuba ke page [color=rgba(var(--fe0,0,53,105),1)]@stalkerscafe_ di instagram,terkejut bila keluar notification nih..

Sorry, this page isn't available.
The link you followed may be broken, or the page may have been removed. Go back to Instagram.

Stalker cafe milik fattah amin dah tutup terus kah macamana?

image.png

Sya buklan nak kecam,tapi jujur dekorasi dari stalker cafe untuk acara pelanggan2 yang booking memang tak menarik,tak nampak classy..hambar

42183043_2315678581795015_6323834620278210560_o.jpg

image.png

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 09:59 AM | Show all posts
not relevant dah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-1-2020 10:01 AM | Show all posts
image.png
hidangan pun nampak x berapa lazat

image.png
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-1-2020 10:01 AM | Show all posts

nampak x maju bisnes stalker cafe nih
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Tutup la dr tanggung rugi
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 10:04 AM | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 23-1-2020 10:01 AM
hidangan pun nampak x berapa lazat

to be honest , food dia category sedap jugak .cuma iols tak suka kena pegi order dekat kaunter .
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 10:08 AM | Show all posts
Kalau harapkan nama je x kemana la..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-1-2020 10:10 AM | Show all posts
limau_lemon replied at 23-1-2020 10:04 AM
to be honest , food dia category sedap jugak .cuma iols tak suka kena pegi order dekat kaunter .

boleh cadangkan menu apa yang sedap tak?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 10:11 AM | Show all posts
siapa jah artis yg bukak cafe bertahan smpi skrg ??? hafiz shuib, elfira, aaron aziz, david teo semua lingkup.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik acik kepam petjurab x pi bersidai dah kot tu yg tutup
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 10:20 AM | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 23-1-2020 10:10 AM
boleh cadangkan menu apa yang sedap tak?

i rasa haritu i ambik aglio olio kot ..my friend try pesto dia ..sedap jugak ..maybe uols bole cuba .
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 23-1-2020 10:11 AM
siapa jah artis yg bukak cafe bertahan smpi skrg ??? hafiz shuib, elfira, aaron aziz, david teo semu ...

Gym dia pun dah melingkup katanya
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
limau_lemon replied at 23-1-2020 10:20 AM
i rasa haritu i ambik aglio olio kot ..my friend try pesto dia ..sedap jugak ..maybe uols bole cub ...

Ada pesto ye? Selalu susah nak cari kedai western melayu ada pesto. Mahal pine nuts dan basil.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan tnga renovate ke??
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 10:27 AM | Show all posts
Edited by lolipopbiru at 23-1-2020 10:28 AM

baru stalk ig dia tadi, nampak mcm dia ada tag nama baru cafe dia, dh tak ada nama stalker cafe tapi jadi @meatcartelkotadamansara. renovate ke rebranding baru?

https://www.instagram.com/meatcartelkotadamansara/?hl=en
  

  

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 10:27 AM | Show all posts
MissVixen replied at 23-1-2020 10:22 AM
Ada pesto ye? Selalu susah nak cari kedai western melayu ada pesto. Mahal pine nuts dan basil.

kalau tak silap i tu pesto la ..i pegi cafe ni around 2018 kot . lama dah
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Cafe Aaron pon rasanya dah lama tutup.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-1-2020 10:27 AM
baru stalk ig dia tadi, nampak mcm dia ada tag nama baru cafe dia, dh tak ada nama stalker cafe tapi ...

Rebranding dah.. Kan dia pun dah infrm cafe akan bertukar nama
Tak sabar nk tggu yg baru nii bukak
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 10:34 AM | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 23-1-2020 10:45 AM
Orix replied at 23-1-2020 10:11 AM
siapa jah artis yg bukak cafe bertahan smpi skrg ??? hafiz shuib, elfira, aaron aziz, david teo semu ...


Susah sis nak buat duit dgn cafe. Sewa mahal dan jual makanan profit margin kecik. Ko kene "go by the volumes' nak cover balik overheads ko atau ada sampingan catering, event, dll.. tak boleh harap walk-in dan nama ko sbgai artis shj.


Tu yg byk ...


Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rotijohanz at 23-1-2020 10:49 AM

retis retis ni ta pyh la buka cafe......
lps 2-3thun sumer lingkup.......
jd retis cukup ler....
buka cafe pn bkn uols yg msk jd chef......
baik bungkus jer mcm
kafe rita,
kafe aaron,
kafe fizo,
jijan,nora,
hafiz suip dan ramai lg la.....
sumer sudah bungkus!


last cuma nk ckp kesian si pata dpt bini mcm pajura.....semua telingkup!
tu je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100658s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list