Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8405
View
85
Reply

Dulu Berperang, Netizen Teruja Nora Dan Fasha Mesra Bersama Dalam MeleTOP

[Copy link]

Author: rikuren       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-1-2020 10:21 AM | Show all posts |Read mode

Foto: IG



Suatu ketika dahulu kedua artis popular ini pernah 'berperang' - sering berbalas kenyataan membabitkan isu peribadi dan hal rumah tangga sampai tahap saman-menyaman.


Terbaru, perkongsian video temubual program MeleTOP terbitan Astro antara pelakon popular Fasha Sandha dan Nora Danish yang dikongsi menerusi Instagram MeleTop membuktikan persengketaan yang pernah wujud di antara mereka sudah lama terpadam dan kembali berdamai.




  



Nora dilihat tidak kekok untuk berinteraksi dengan Fasha walaupun kontroversi antara mereka pernah tular sebelum ini.




  



Malah, Fasha bersama Faizal Hussein yang hadir untuk mempromosikan drama Dua Takdir Cinta dilihat mesra dan sempoi ketika menjawab soalan yang diajukan pengacara Nabil serta Nora yang bertindak sebagai pengacara jemputan dalam program itu.




  



Entri itu turut mendapat reaksi positif netizen yang begitu teruja dan gembira melihat kemesraan dua pelakon ini disatukan dan sikap profesional mereka.












Kredit foto: Instagram MeleTOP



Untuk info, pada 2017 Nora mengambil tindakan undang-undang terhadap Fasha kerana didakwa bertindak memfitnahnya di Instagram yang disifatkan mencalar reputasi perniagaan diusahakan Nora.


Fasha mendakwa, dia dihalau pihak Nora pada satu acara acara fesyen Fenomena Raya 2017.


Pertelingkahan kedua-dua mereka berpanjangan sehinggalah pada tahun lalu, kemelut persengketaan antara mereka akhirnya tamat selepas kedua-duanya bersetuju untuk menyelesaikan pertikaian saman fitnah antara mereka secara baik di luar mahkamah.


Baguslah. Sampai bila nak bergaduh, kan? Pusing-pusing akan jumpa juga. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
retis ok je tapi netizen yg melebih
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesra tu idok la.. tapi nmpk dua2 sgt profesional.. base pd video ig yg ditepekkan saje.. i x tgk meletop
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 10:32 AM | Show all posts
netizen mmg rengsa kalo tgok musuh berbaik2...

dasar setan pemecah belah ummah


Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Lama dh move on tp yg over org2 luar.mmg suka tgk org lain bergaduh agaknya.makin menambah api.apalah..padahal dedua dh bahagiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 10:38 AM | Show all posts
karat/fanatik artis je yg over.......
tak move on move on.....
lagi lagi fans nora........
fans tersakiti mcm dorang yg kena buli dgn pasa....
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 10:40 AM | Show all posts
kan dah baik lama dah...

demi anak depa katanya
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 10:40 AM | Show all posts
Masing2 dh happy..move on je lah..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 10:56 AM | Show all posts
rotijohanz replied at 22-1-2020 10:38 AM
karat/fanatik artis je yg over.......
tak move on move on.....
lagi lagi fans nora........
...

You punya komen ni tak over ke?
Ada nampak fans nd komen apa2?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 11:01 AM | Show all posts
Pixie902 replied at 22-1-2020 10:56 AM
You punya komen ni tak over ke?
Ada nampak fans nd komen apa2?

ada....
byk....
kt benang nd...benang haters.....

hahahha!
benang pasah latest takda plak depa dk mgata nd.
hahahahahh!
sbb tu iols ckp fans nd smpai skrg ta move on sbb kes pasah rampas nd.
fans tesakitih LOL!

Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 11:09 AM | Show all posts
tua dah pun...masing2 helok berlaki lain beranak pinak...gaduh jadah ape....hok ex laki mmg ditakdirkan untuk menjadi plaboya sejagat sampai mati...

ni observation hakak sahaja tiada kena mengena dgn yg idop tau mati:-

laki pasah tu sesuai ngan pasah yg dedua sama kuat keje, banyak kuar tibi lakinya lately....dedua idop ala marhaen yg penting dedua pandai berlakon;

nora dan lakinya juga sesuai bersama, urban lifestyle tapi tak le merengsakan nengoknya...hakak pun bukan karatz watpe nak seksa jiwa sakit ati plak....hakak respek lakinya nora ni mmg nampak sejenis sayang anak2 laaa....close ngan anak2....tu plus point di situ

other than that bukan masalah hakak ler sebab diorang sume tak wat benda bukan2 yg mengundang cerca berjemaah....
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Eloklah dari lopak dn mekjura tp mekjura ni memang reputasi dia gaduh2 dngan orng, kan? Queen perli memerli.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Something that jahlop kenot do..never in million years..kekekee
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
dua2 dh aman dgn shuben masing2.... jejai jugak yg single mingle
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Bkn dah lama diaorg berdua move on
Apa pun moga diaorg lbh success
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Masing2 dah bahagia dgn pensel 2b masing2...dah tak berebut pensil 2b habang lombok, nak gadoh buat apa lagi
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 12:11 PM | Show all posts
ini yg terbaik..dua2 dah lama move on kan...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by namieamuro at 22-1-2020 12:23 PM

good effort la dedua professional dpn org...dah 2020..masing2 dh ade laki masing2..kalau berbutthurt lagik elok rendam aje la dedua dlm air termasok netizen yg tak abes2 sibuk hal org

kire okey la kan..tak awkward mcm retis N dgn A dlu bile cube pro dpn org
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 12:31 PM | Show all posts
tp kat forum cari ni peminat masing2 bergaduh mcm nak gila
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.123810s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list