Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
18240
View
171
Reply

Sasha Saidin dituduh rampas suami orang?

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-1-2020 06:29 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Boomibulat at 21-1-2020 06:29 PM

Baru Sehari Jadi Pengantin, Sasha Saidin Dituduh Rampas Suami Orang & Kahwin Tanpa Restu Keluarga? Tuan Badan Ada Penjelasannya...

Sehari selepas bergelar suami isteri, penyanyi Sasha Saidin didakwa sebagai perampas dan punca suaminya, Sirhan Wahab bercerai dengan isteri-isterinya sebelum ini.

Namun jelas Sasha, 43, dia menafikan sekeras-kerasnya dakwaan terbabit dan enggan mengambil pusing kisah yang tidak benar.

"Semua itu tidak benar kerana saya hanya rapat dengan suami pada Jun 2019. Kami cuma terkejut apabila seseorang itu sanggup sampai tulis email kepada media untuk membuat fitnah tentang kami. Tak apa. Tuhan itu Maha Adil dan Saksama.," katanya kepada Gempak.

Malah, bekas anggota kumpulan Elite itu memberitahu dia tidak terkesan dengan dakwaan tidak sahih itu dan mahu meneruskan mahligai rumah tangga yang dibinanya pada Isnin dengan aman.

"Tak mengapa, kita tahu kita tak buat apa-apa salah pun. Kami tahu siapa yang tulis emel itu dan apa motif mereka untuk membuat cerita fitnah itu tapi kami maafkannya," tambahnya.

Sebuah blog hiburan melaporkan suami Sasha, Sirhan telah mengabaikan tanggungjawab suami dan bapa kepada dua cahaya mata demi mengejar cinta Sasha.

Malah, difahamkan Sasha dan Sirhan telah menjalinkan hubungan sulit sejak Oktober 2015 dan pernah bercuti bersama-sama ke Itali dan Belanda pada 2019.

Dalam pendedahan sama, keluarga Sirhan juga dikatakan tidak merestui perkahwinan mereka berdua.

Sirhan dikatakan telah mengahwini seorang wanita dari Kuala Lumpur dan dibawa tinggal bersama di Dubai namun telah bercerai pada Ogos 2019 selepas wanita itu bersalin.


Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 06:38 PM | Show all posts
masih tk de org datang komen.....
kene parking dulu la
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Jawapan defend diri paling senang.....= tuhan saja mengetahui, kami dah maafkan orang fitnah tu.
Jawapan orang tak bersalah lansung = saya difitnah oleh sekian2 saya akan fail kan ke mahkamah untuk saman malu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Goodluck la sasha
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Perampassss xhabis2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2020 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 21-1-2020 06:44 PM
Jawapan defend diri paling senang.....= tuhan saja mengetahui, kami dah maafkan orang fitnah tu.
J ...

Saman pkl 6 ptg esok mcm cheta..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kiranya laki tu perkahwinan ketiga, sasha pun perkahwinan ketiga. Teringat ada porumer cakap nampak muka laki tu bengis ke pemarah entah kat thread sebelah. Nway, good luck la. Perkahwinan deme, bukan kita
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Seram nye..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Dahsyatnya. ...isteri2. .berapa kali lelaki ni beristeri. ...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Hanya manusia hati kering saja yang sanggup memusnahkan rumahtangga orang lain.....X kira lelaki mau pun perempuan. ...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Malas nak recall..
Mmg rupa lelaki tu familiar sangat tapi lupa kat mana dan bila jumpa/kenal dia...
Lantak la...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 21-1-2020 06:48 PM
Kiranya laki tu perkahwinan ketiga, sasha pun perkahwinan ketiga. Teringat ada porumer cakap nampak  ...

Third time's the charm omputeh kata...Kita tengok je heheh
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Masing2 dah tua...lantak deme le!
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
sarahmirza replied at 21-1-2020 06:57 PM
Malas nak recall..
Mmg rupa lelaki tu familiar sangat tapi lupa kat mana dan bila jumpa/kenal dia.. ...

Macam rupa pelakon zizan ...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 07:03 PM | Show all posts
wowww.. berita hangat ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 21-1-2020 06:58 PM
Third time's the charm omputeh kata...Kita tengok je heheh

Tulah, jadi apapun kita tengok jela
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kezzzahhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Good luck... till jannah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana ada duda howt gitu wujud di dunia ni. Semuanya laki org...iya lah iya lah..harap sasha x jd janda kali ketiga lah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sendu jah benang ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090101s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list