Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9960
View
141
Reply

Goodbye Haters! - Tak Kisah Dikecam, Risteena Belanja Video Didukung Isa Khan Pula

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-1-2020 12:07 PM | Show all posts |Read mode
Masa bercinta lagi dah 'bersemut', dah ikat tali pertunangan ni lagilah manis sampai 'boleh diabetes'!


Siapa tidak kenal dengan Nur Risteena Munim yang sering berkongsi kemesraan hubungan cintanya dengan Isa Khan hingga timbul rasa muak di kalangan ramai.




Kredit foto: IG




Nampaknya, pasangan itu tidak peduli dengan kritikan dan kecaman warganet yang menyifatkan hubungan mereka terlalu mesra walaupun masih belum halal sepenuhnya.


Dalam kemas kini terbaru di Instagram masing-masing, Risteena dan Isa memuat naik video mereka berdansa dengan lagu latar One In A Million.




Kredit foto: IG




Siap main tenung mata dalam-dalam sambil dukung-dukung macam princess! Romantis gitu.

"Goodbye haters!" tulisnya bersama video itu.




  



Menurut Media Hiburan, Risteena dan Isa mengumumkan mereka sudah bertunang di Bali pada 23 November 2019.




Kredit foto: IG




baru bertunang dah boleh kena diabetes, dah kahwin nanti tak tahulah kemesraan macam mana ditunjukkan pada orang ramai. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Semuga mlm penantin nnt korg tunjuk kat ig ye adik2 miang..nk semogakan pelamin anganmu mosnah cam kejam sgt
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 12:17 PM | Show all posts
selalu org buat video romantik2 mcm ni kat tempat2 lawa/pemandangan cantik..ni mcm apa je
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 12:18 PM | Show all posts
tah2 dorg berdua ni dh nikah kot.. lain macam menunjuk mesra nye tu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
menyampahnya...kalau tak tahan sgt, kahwin cepat2 je dik
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 12:23 PM | Show all posts
tak de ape dah kemanisan bila dah SAH nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh rupanya dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
filter gambar bukan main
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 12:38 PM | Show all posts
tak payah nak HALAL kan sangatla kalau dah sah berpegang camni.

setajah sangat aiols komen arini hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 12:46 PM | Show all posts
Edited by brego at 21-1-2020 12:49 PM

apa pulak goodbye. we want more.
belanja la gambar seluk pulak, gambar tengah gentel ker.
or duduk celah kangkang macam maeombong
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanti dah kawin nk tgk pasangan pun dh menyampah..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 12:54 PM | Show all posts
walaupun masih belum halal sepenuhnya


Jadi maksudnya, dah halal separuh? Cenggitu?
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 21-1-2020 12:54 PM
Jadi maksudnya, dah halal separuh? Cenggitu?

hahahahahahah halal separuh. tersedak iols baca
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 01:00 PM | Show all posts
OKU muncul lg..kali ni lumpuh x leh jalan pulak
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 01:01 PM | Show all posts
kita dengan amerika ialah sepupu hang apa tauuu
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
adik beradik birah entah2 maknya pun birah jua
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Photo2 sheolsss ni kat ig macam terover pulak guna filter, muka yg laki tuh pelik
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Sume pict sheolss porelesss, iolss pun kenkadang edit2 gak tp takla over sgt.... rasa malju pulak if kat ig kemain flawless tp reality hampehhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita tengok lepas kawen macam  mana  nanti
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Musti mak pak sheolls urban tak kisah dorang berdukung angkat nih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.120271s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list