Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11123
View
130
Reply

Post Gambar Uqasha Dan Luah Rindu, Cinta Dah Bertaut Kah?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-1-2020 03:29 PM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG



Posting terbaru Kamal Adli di Instagram membuat ramai peminat tertanya-tanya. Cinta dah bertaut kah?




Kredit foto: IG




Kamal menerusi sabuah foto meluahkan rasa rindunya terhadap pelakon Uqasha Senrose.


Memang ramai peminat merestui hubungan mereka dan berharap sampailah ke jinjang pelamin.




Kredit foto: IG




Fuh, penangan keserasian gandingan mereka di set penggambaran sampai terbawa-bawa ke realiti bila peminat mengharapkan agar bibit cinta benar-benar timbul! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 03:38 PM | Show all posts
Sekali mekala kamal ni merembeskan juga ye...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Cmon la kamal ni, tak serik ker kena friendzone yach???
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah la.. Kamal ni low vibration/ aura kureng. Dgn Euwqasha nie lagi lerrr. No no no.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kau nak sejarah berulang ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Meolls suka je dorang dua berjadian... walaupunnnn...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 20-1-2020 03:38 PM
Sekali mekala kamal ni merembeskan  juga ye...

Haaaa merembeskan ???
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 03:54 PM | Show all posts
ok goodluck both of u
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan thn lepas ada yg nmpk deols ni bercuti sama2 kt phuket n bali.. Dh xde org luar nk ke kat depa ni, balik2 cari dlm circle dia je.. Kamal dulu dgn intan, pas tu, Emma ni uqasha.. Uqa lak dulu pekin, pas tu ben Amir, ni kamal
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 03:58 PM | Show all posts
ujung2 sang pompuan deny ade hubungan sebab ade jerung masuk perangkap...the end
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 04:06 PM | Show all posts
Kamal, jantan yang terdesak. Jalinkan hubungan tak kemana langsung.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 04:09 PM | Show all posts
okla tu dedua...bertukar bf/ gf macam tukar baju
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ritacomels replied at 20-1-2020 03:56 PM
Kan thn lepas ada yg nmpk deols ni bercuti sama2 kt phuket n bali.. Dh xde org luar nk ke kat depa n ...

Hefny jgn dilupakan
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ashna21 replied at 20-1-2020 04:13 PM
Hefny jgn dilupakan

Ouhh ha hefny sahad hahahahaha, situ2 je lahh, sian uqa cun2 pon dpt bf mcm ni jek, xde ke jerung2 besar masuk jarum
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 04:33 PM | Show all posts
sendu. dua2 tukar gf/bf mcm tukar spender. next!
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Carik org biasa dah lah
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 04:39 PM | Show all posts
kalau btul biar lah.. kita restu kan. if bukan, bukan lah jodoh mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pnh rasa heols handsome n x teringin pun tgk drama2 heols. Sume angkara muka mcm x mandi heols. Cuba tgk drama STA sbb ada uqasha n ramai naw2 kwn meols kata drama ni best.eh tersuka plk tgk gandingan theols. Serasi pulek
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 04:40 PM | Show all posts
Kamal ni tak serik ke dgn playgirl? dah kena dgn emma dulu lagi mau try uqa
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 04:43 PM | Show all posts
Kurex replied at 20-1-2020 03:48 PM
kau nak sejarah berulang ke

dah byk sejarah sgt dah dia org ni kurex.
mebi dia org dah lali agaknya..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.140595s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list