Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13378
View
129
Reply

"Itu Dah Tak Betul, Kurang Manis" - Sharnaaz Ahmad Terkilan Dengan Nabila

[Copy link]

Author: rikuren       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-1-2020 01:37 PM | Show all posts |Read mode
Sharnaaz Ahmad melalui Instagram Story (IGS) berkata, tindakan isterinya, Noor Nabila Mohd Nor yang memberikan kenyataan kepada media di mahkamah baru-baru ini adalah salah dan kurang manis.




Kredit foto: Harian Metro




"Kalau isteriku (masih lagilah) ingin berbicara mengenai suaminya, itu dah tak betul dan kurang manis. Kecuali lelaki berlaku kasar, curang atau dayus," luah Sharnaaz yang dipetik dari Harian Metro.




  



Tegasnya, tindakannya terus berdiam diri tanpa memberikan sebarang keterangan yang mungkin boleh memburukkan keadaan adalah kerana anak lelakinya, Jebat Jayden.


"Tidak akan aku menghinanya di mana-mana ruang media, sebab apa? Satu sebab, Jebat Jayden Ahmad Sharnaaz Ahmad," katanya.




  



Menurut Sharnaaz, apa yang berlaku biarlah Allah dan orang terdekat saja tahu.


"Kenapa aku memilih untuk diam dalam isu rumah tangga kerana Jebat, hanya Jebat.

"Kebenaran tidak seperti yang didambakan. Biar Allah dan orang terdekat saja yang tahu. Tak perlu menjadi sorakan orang lua.

"Baik buruk suami atau isteri dia tetap pernah menjadi yang teristimewa. Biarkan saja begitu," katanya.




Kredit foto: Instagram Sharnaaz Ahmad



Terdahulu, akhbar melaporkan Nabila meluahkan rasa terkilan atas keengganan Sharnaaz menceraikannya kerana mendakwa sudah setahun kes tuntutan tertangguh.


Malah, usahawan itu juga memberitahu, hatinya sudah tawar kerana tidak nampak usaha Sharnaaz memulihkan rumah tangga yang goyah.


Harap mereka temui jalan penyelesaian terbaik. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Owhhhh i soooo cair dgn kata2 nanas.. "dia tetap pernah jd yg teristimewa" ...

Utk ke sribu kali ku katakan "padan muka hang"..

#tetapteamnamas
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Org tu taknak dah kat hang nanaih oii.. Istimewa mcm mana pun dia pilih nak cerai jugak dgn hang..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang dah tak sudi, kenapa masih mengharap lagi?

Settle aje cepat2 kat court....
Bawa haluan sendiri.
Leceh la hidup nak naik turun ulang alik mahkamah....
Kecuali memang ko takde life ...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 02:23 PM | Show all posts
ok. dis time i soking u nenas. cmner buruk pn your ex, dia tetap penah jadi your someone special.

harap2 lepas ni nenas pn kurang kan la menyibuk hentam org sana sini.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 02:30 PM | Show all posts
wahhh...hakak cair ngan kata2 bam nanas...

takpe, ceraikan jek...dia mmg tak sesuai bersuami, she cant be tame gituh...

pi jek carik anak mami yg sekufu...banak banyak...melantak nasi kandaq hari2..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 20-1-2020 02:30 PM
wahhh...hakak cair ngan kata2 bam nanas...

takpe, ceraikan jek...dia mmg tak sesuai bersuami, she ...

u ckp psal anak mami..i trus tringat madam rose..kikikikiii..fuhh..anak brnak bau kari nnti..kikikiii
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 02:38 PM | Show all posts
Fazzbulous replied at 20-1-2020 02:33 PM
u ckp psal anak mami..i trus tringat madam rose..kikikikiii..fuhh..anak brnak bau kari nnti..kikik ...

jangan...madam rose hakak punya peberet girl....dia patut kawin ngan orka pepuak dia yg bukan retis...kawin ngan pepuak dia yg academician, doctor, lawyer etc...madam rose terlalu classy untuk retis...one sskjp is enough!
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 02:40 PM | Show all posts
team nanaih porevahhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut kes korang ni setel senyap2 mcm kes jac tu hah.
Masing2 laki bini takde bg statement yg menyakiti pasangan masing2 kendian umumkan dh cerai je.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 02:45 PM | Show all posts
#teamnabila
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 02:53 PM | Show all posts
fliphair8 replied at 20-1-2020 02:38 PM
jangan...madam rose hakak punya peberet girl....dia patut kawin ngan orka pepuak dia yg bukan reti ...




... siapa Madam Rose ?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 02:54 PM | Show all posts

dek mawar tudung pareda...la rosa eyes plak sekarang ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 02:56 PM | Show all posts
dah taun 2020 ni...asyik brought forward jer..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 02:56 PM | Show all posts
fliphair8 replied at 20-1-2020 02:54 PM
dek mawar tudung pareda...la rosa eyes plak sekarang ni..




... owhhhhh ... hmmmm ... Ok gak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 02:59 PM | Show all posts
omg uols.....
kakak lopah kakak bella si saradini tu kwin lain ka uols?........
bila ms sheols bcerai dgn laki sheols tu?
tekejut iols ni.....

tgk kt ig lopah buat majelis kt psir mas......
ni kira kali ke-3 si saradina kawen......omg

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 03:04 PM | Show all posts
rotijohanz replied at 20-1-2020 02:59 PM
omg uols.....
kakak lopah kakak bella si saradini tu kwin lain ka uols?........
bila ms sheols bce ...

nikah baca berwali kan kpd kadi
sebut nama bapa nya mohd noor pak tiri kt sblh
deols ni mmg jenis kawen cerai la gitu
sb tu si kak nab x kisah pn cerai ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 03:11 PM | Show all posts
mixed replied at 20-1-2020 03:04 PM
nikah baca berwali kan kpd kadi
sebut nama bapa nya mohd noor pak tiri kt sblh
deols ni mmg je ...

tula....
fmly diorg mcm dh biasa dh cerai berai kwin sn sni......
iols xfollow pn lopah or kerabat sheols....
cume smlm ade forumer gthu psl ni so td iols stalk la kejap.....
tekejut gk sbb bru je iols tgk si sara tu elok elok je dgn exlaki sheols tu....
bkn ke sheols pn prnh cerai dgn exlaki tu kn?pstu kwin balik dgn org yg sma....
pstu ni cerai balik,latest nikah dgn laki baru?.......

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 03:12 PM | Show all posts
selagi hang tak cerai dia, selagi tu lah kena hadap kalau dia bagi statement
dia nak kan talak jer
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 03:15 PM | Show all posts
rotijohanz replied at 20-1-2020 03:11 PM
tula....
fmly diorg mcm dh biasa dh cerai berai kwin sn sni......
iols xfollow pn lopah or kerab ...

tak tau plk psl kakak2 lopak ni td uols ckp br pg tgk jap igs lopak




Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.134020s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list