Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
1679
View
44
Reply

Patung Transgender Dijual Mencetuskan Tanda Tanya

[Copy link]

Author: Archaiv       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-1-2020 07:24 PM | Show all posts |Read mode




Mengejutkan, patung transgender yang dipercayai pertama di dunia telah dijual di Planeta Igrushek (Planet Of Toys) kota Siberia,  Novosibirsk, Russia.


Anak patung itu mempunyai ciri-ciri fizikal seperti seorang gadis kecil dengan berambut perang dan memakai pakaian wanita namun, mempunyai alat kelamin lelaki.


Foto anak patung yang diambil oleh seorang progresif Rusia ini telah mencetuskan reaksi yang berbelah bagi di negara yang masih konservatif.






Kredit foto: (Image: CEN/@revizor.nsk)



Gambar tersebut ditularkan di medsos dan banyak respon telah diberi;

Seorang pengguna, "revizor.nsk", berkata: "Adakah ia baik untuk menghasilkan mainan seperti itu untuk kanak-kanak?"

Satu lagi, "gerad" mencadangkan: "Apa yang mereka perlu lakukan ialah membeli kit alat perubatan dan kanak-kanak itu boleh belajar bagaimana untuk amputasi."

"Lordex" menulis: "Saya fikir ia benar-benar mengerikan, apa yang berlaku di fikiran ibu bapa kanak-kanak ini."

"Adakah anda terfikir mungkin ianya kesilapan daripada kilang? Atau mereka secara tidak sengaja meletakkan kepala gadis pada badan lelaki?"
"TverdoyaZerkalo" menambah: "Saya percaya ini adalah percubaan liberal untuk mengubah masyarakat."



Anak patung itu adalah yang pertama seumpamanya di Rusia dan dianggap sebagai anak patung transgender pertama di dunia. Apa pula pendapat anda? - CARI




rujukan : Dailystar
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Baby doll zaman moden ni memang kena ada alat sulit ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
ni la alat kelamin paiz roslan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2020 10:14 AM | Show all posts
Mary_jane replied at 18-1-2020 09:59 AM
Baby doll zaman moden ni memang kena ada alat sulit ke?

emm....sebagai lelaki, saya belum pernah lagi beli anak patung dan belum pernah check pun... Terima kasih sebab sudi baca.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 10:18 AM | Show all posts
eee.. perlu ke nak buat alat sulit
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 10:24 AM | Show all posts
nak kene sunat bebird tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2020 10:26 AM | Show all posts
whadda replied at 18-1-2020 10:18 AM
eee.. perlu ke nak buat alat sulit

Terima kasih sebab sudi baca.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2020 10:26 AM | Show all posts

Terima kasih sebab sudi baca.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Patungg mcm ni buat budak2 kecik konpius nti.. Pening mak ayah nak jawab..
Apsal geggirl ada bebird..
Apsal boboy pun ada bebird..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 11:05 AM | Show all posts
Archaiv replied at 18-1-2020 10:26 AM
Terima kasih sebab sudi baca.

whatttt?? ekau ingat ni blog??
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik nye patung ni...mcm faiz roslan...{:teatime
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Faiz R dh order ke tak patung ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
patung pon dah konfius dgn diri sendri skrg..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2020 11:42 AM | Show all posts
cikmidorii replied at 18-1-2020 11:36 AM
patung pon dah konfius dgn diri sendri skrg..

Terima kasih sebab sudi baca.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 11:51 AM | Show all posts
whadda replied at 18-1-2020 11:05 AM
whatttt?? ekau ingat ni blog??

hahhaha...
kan gighhh TT.. cp terima kasih bagai....
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
60-70 tahun dulu LGBT ni sesuatu yg bertentangan dgn norma hidup US... Lepas tu puak2 ni sensasikan kes serangan terhadap bar GAY...utk dptkan simpati rakyat.. Digambarkan yg gay2 ni adalah lelaki yg berjaya dan hebat dlm kehidupan.. Tak tunjuk yg depa ni ada yg ada masalah mental dan penyalahgunaan dadah..

Skrg LGBT dah jadi sesuatu yg kalau ditegur dan dikecam sebab bertentangan dgn fitrah manusia, yg menegurkan tu akan dikatakan rasis dan kolot.

Depa cuba buat benda yg sama kat Russia dan negara2 islam skrg.

Tak salah aku,  ada kajian kat africa.. Depa jumpa baboon pengamal lgbt.

Soalannya.. Adakah manusia pengamal LGBT adalah keturunan BABOON?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2020 12:27 PM | Show all posts
sarah82 replied at 18-1-2020 12:25 PM
60-70 tahun dulu LGBT ni sesuatu yg bertentangan dgn norma hidup US... Lepas tu puak2 ni sensasikan  ...

Terima kasih sebab sudi baca.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 02:16 PM | Show all posts
Dah tak ada u turn.. Kat mesia sendiri pon lgbt very open, apatah lg kat sinun..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat rusia reti buat bom je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2020 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 18-1-2020 02:16 PM
Dah tak ada u turn.. Kat mesia sendiri pon lgbt very open, apatah lg kat sinun..

Terima kasih sebab sudi baca.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.143004s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list