Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8799
View
124
Reply

"Saya Tak Pernah Ada Masalah Mental. It's All Stupid," -Fathia Latiff

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-1-2020 03:35 PM | Show all posts |Read mode
Dah lama tak dengar cerita Fathia Latiff.


Kalau tahun lepas penuh dengan kontroversi, tahun ini Fathia harap dapat beri sinar baharu utuk dirinya terus berada dalam industri seni.


Kata aktres ini, dia masih dalam proses belajar mengawal diri daripada mengulangi kesilapan yang sama.


Foto: IG


"Untuk tahun ini saya mahu mengasingkan karier seni dan kehidupan peribadi. Saya hanya nak jadi diri sendiri.

"Saya tahu rakyat Malaysia sayangkan saya sebab itu saya cuba untuk berubah. Tapi tak boleh 100 peratus, kena buat pelan-pelan," katanya kepada mStar Online.


  



Sebelum ini Fathia pernah didakwa mempunyai masalah mental dan menghidap penyakit bipolar.


"Saya tak pernah ada masalah mental. it's all stupid dan saya tak pernah jumpa doktor.

"Kontroversi memang akan terjadi dalam dunia selebriti. Tak kena mengena dengan masalah mental," tambahnya.


  



  



Apa pun semoga Fathia dapat kembali menghiasi kaca televisyen dengan lakonan mantapnya.


Ada yang rindu Fathia berlakon tak? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 04:02 PM | Show all posts
perbuatan pelik dia dah menunjukkan dia ni mental
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 04:06 PM | Show all posts
klu bukan mental so what???
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 04:14 PM | Show all posts
tekya gila..tekya gila..tekya gila...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 04:16 PM | Show all posts
Makin lama makin kepam lah u ni sis .....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa ke huduhnya...da standard nene housewife tu dah rupa
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 04:23 PM | Show all posts
tu lah masalah kau sbb tak jumpa doktor, sbb kau acah2 kata kau tak sakit.
apooooo! ayat pun mengundang.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 04:27 PM | Show all posts
MadameOnion replied at 17-1-2020 04:14 PM
tekya gila..tekya gila..tekya gila...


Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya elok la dia lupakan terus bidang lakonan. Tak rasa ada produksi yg nak ambik kau berlakon fatiya. Semua org dah serik sebab disiplin kau mmg hauk. Sekarang ni pun dah ramai pelakon2 yg lebih muda
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 04:39 PM | Show all posts
starcity replied at 17-1-2020 04:32 PM
Rasanya elok la dia lupakan terus bidang lakonan. Tak rasa ada produksi yg nak ambik kau berlakon fa ...

Kan...buat migrain pihak prduksi n pengarah jer...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga cecepat berubah sis
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 04:47 PM | Show all posts
kusss semangat..sekali imbas baca tajuk  tadi ingatkan Fauziah Latiff..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 04:53 PM | Show all posts
mata iols pon ada eyebag tau
tapi eyebeg dia ni nampak mcm aneh pelik

dia ni cuba tgk cermin lama2. .tgk muka tu..
ada meh org lain mata cam dia

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Org gile x kn ngaku dia gile
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengapa makin menghuduhkan diri kakya oi?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw, dh start buat preloved item kt ig.  Sengkek sgt dh ke?
Tekya kena la start grooming image balik. Baru la job mencurah2 mcm air. Dia berlakon pn bkn sepohon kayu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 17-1-2020 04:14 PM
tekya gila..tekya gila..tekya gila...

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 05:12 PM | Show all posts
epuepy replied at 17-1-2020 04:58 PM
Org gile x kn ngaku dia gile

manakala yang tak gila sibuk mengaku gila...  hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 05:25 PM | Show all posts
org kata dia addict betul ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mmg nampak sengaja nk tunjuk dia kepam.. Dah bosan kot jadi cantik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.241893s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list