Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5773
View
129
Reply

CILAKA KAK KIAH KENA CLONE

[Copy link]

Author: KiahRonggeng88    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-1-2020 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Assallammualaikum ..  tadi Kak Kiah pegi jenjalan dkt roti kaya tetibe jumpa id clone Kak Kiah apa jadah ni tak gentle sgt2..yang x bleh blah dia tiru cara n ayat Kak Kiah motip??


Okey for shuolsss punya information KAK KIAH hanya ada dalam ni shj 100% dlm forum.cari shj kalau nampak tetibe nama Kak Kiah kat forum lain or blog org lain itu bukan Kak Kiah okey ...Kak Kiah hanya menulis dan komen dalam forum ni jek.... Hopefully jangan terbuai dgn KakKiah palsu ... Kak Kiah x nah register mana2 blog n forum selain FORUM.CARI NI termasuk Youtube or INSTAGRAM....  

KAKKIAHRONGGENG88 DENGAN UFO HANYA DALAM FORUM NI SAHAJA...

Ni bukti Kak Kiah clone dok menyalak kat blog lain...
Screenshot_20200115_151449.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa single pertama kak Kiah? Or drama pertama lakonan kak Kiah? Berapa tahun dah kak Kiah berkecimpung dalam bidang seni sebagai seorang artis?

Tanya je, xjawab dosa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2020 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 15-1-2020 03:45 PM
Apa single pertama kak Kiah? Or drama pertama lakonan kak Kiah? Berapa tahun dah kak Kiah berkecimpu ...

Percubaan mendecode Kak Kiah ke ni?? Hahahahahahhahahahaa malas layan muahciket ...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 15-1-2020 02:48 PM
Percubaan mendecode Kak Kiah ke ni?? Hahahahahahhahahahaa malas layan muahciket ...

Confirm la kak Kiah bukan retis..
Kak Kiah mesti level MUA or pencacai belakang tabir jahhh..

Xjwb dosa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2020 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 15-1-2020 03:51 PM
Confirm la kak Kiah bukan retis..
Kak Kiah mesti level MUA or pencacai belakang tabir jahhh..

...

Hahahaha xpe tak kisah nk ingat Kak Kiah apa pon x kisah hahhaha ... Pencacai bleh..macai bleh .. penunu bunsen pun bleh apa pun bleh hahah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:07 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 15-1-2020 03:52 PM
Hahahaha xpe tak kisah nk ingat Kak Kiah apa pon x kisah hahhaha ... Pencacai bleh..macai bleh ..  ...

kak kiah lucu.. jaga jaga nanti retis saman kak kiah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2020 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ais_kosong replied at 15-1-2020 04:07 PM
kak kiah lucu.. jaga jaga nanti retis saman kak kiah

Tu lah nak off dah jadi pemberi bahan gossip...org malaysia sejenis nak bergosip pun x reti rules hahaha .. x best balik planet balik ..lagi gilak g clone nama Kak Kiah .. saja nk buat Kak Kiah nampak lagi iblis nuraka jahanam
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:12 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 15-1-2020 04:08 PM
Tu lah nak off dah jadi pemberi bahan gossip...org malaysia sejenis nak bergosip pun x reti rules  ...

sementara UFO masih terkandas. Mohon kak kiah teruskan usaha kak kiah.
Senang sungguh hidup si clone main senduk ja gosip kak kiah.
Mohon kak kiah sendukkan dahi si clone itu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2020 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
ais_kosong replied at 15-1-2020 04:12 PM
sementara UFO masih terkandas. Mohon kak kiah teruskan usaha kak kiah.
Senang sungguh hidup si cl ...

Senduk dah tak jalan utk org tak tau malu gituh... Cangkol je dahi dia hahahah... Xnk lah retis malaysia skrg ramai yang papa kedana sesikit nak saman haha padahal benda betul pun dorang nak saman hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik kiah bukan kaleng2..mantul acik ni..sampai ke blog2 nama acik kiah mendoniaa aagitew
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:21 PM | Show all posts
apa giler terang2 amik dari mana?
Mana la etika kewartawanan nih?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2020 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
salamon replied at 15-1-2020 04:19 PM
Acik kiah bukan kaleng2..mantul acik ni..sampai ke blog2 nama acik kiah mendoniaa aagitew

Apa.lah naseb badan... Tapi di sini Kak Kiah sekali lagi tekan kan Kak Kiah hanya hidup di forum.cari kalau nampak kat forum lain tu mean fake Kak Kiah lah tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2020 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
syahoney replied at 15-1-2020 04:21 PM
apa giler terang2 amik dari mana?
Mana la etika kewartawanan nih?

Bukan wartawan... Ni Kak Kiah jumpa org komen dkt blog rotikaya pakai nama Kak Kiah... Sedangkan Kak Kiah xnah register mana2 blog melain kan forum.cari je
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:26 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 15-1-2020 04:22 PM
Bukan wartawan... Ni Kak Kiah jumpa org komen dkt blog rotikaya pakai nama Kak Kiah... Sedangkan K ...

Fanatik Kak Kiah..tp jgn lah dia guna id Kak Kiah utk comment yg bukan2 sdh..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2020 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Pujangga22 replied at 15-1-2020 04:26 PM
Fanatik Kak Kiah..tp jgn lah dia guna id Kak Kiah utk comment yg bukan2 sdh..


Itu yang Kak Kiah up dkt sini sesiap bagitau sesiap Kak Kiah just dkt forum.cari shj... Tapi Kak Kiah rasa motip dia nanti dia nk buruk kan nama Kak Kiah je...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:29 PM | Show all posts
kak kiah, dinasihatkan register the copyright of the name...harus bole saman jota2
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nama pprt pun org cilok ye..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:36 PM | Show all posts
i bersimpati dengan u kak kiah.. clone/imposter kak kiah memang takde own identity..

dah kak.. jommm pegi ber- ronggeng..

hahahhaaa..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2020 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
bettyboops replied at 15-1-2020 04:36 PM
i bersimpati dengan u kak kiah.. clone/imposter kak kiah memang takde own identity..

dah kak.. j ...

Jom lah Kak Kiah nak tengok wayang kejap citer rajanikant
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini sudah percubaan memfitnah & boleh menimbulkan pitnah
Orang akan ingat kak kiah yg komen, or at least terkonfius

Saya kat dalam porum ni bukan je nickname kena klon kak, nama betul pun dia klon juga
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097356s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list