Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
5120
View
41
Reply

Pengurus Produksi Kecewa, Pelakon Lelaki Tabur Fitnah

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-1-2020 03:10 PM | Show all posts |Read mode
Terkilan dengan sikap seorang pelakon lelaki yang menabur fitnah kepada dirinya.


Itu luahan seorang pengurus produksi yang dikenali sebagai Kamisah Abd Manap atau Kam.


Kam berkata, dia tak pernah memilih kroni atau memberikan tawaran berlakon kepada rakan-rakan terdekat sahaja.


Kam, Foto: Harian Metro


"Saya kesal dengan tuduhan yang dilemparkannya. Ia tidak benar. Jika saya mengamalkan kronisme, saya tidak akan menghubungi dan menawarkan dia berlakon untuk sebuah drama yang sepatutnya dia bintangi.

"Disebabkan bayaran yang dikenakan tidak masuk akal dan harga yang diminta tidak sesuai dengan babaknya yang sikit, jadi penerbit terpaksa gugurkan namanya kerana tidak menepati bajet. Saya hanyalah Pengurus Produksi yang bekerja dengan produser dan segala keputusan perlu melalui mereka.

"Saya harap dia bersyukur sekurang-kurangnya kami dari pihak syarikat produksi ada juga teringat ingin menawarkannya berlakon," katanya kepada Harian Metro.


Kam berharap agar pelakon tersebut bersikap lebih rasional dan realistik.

"Saya harap pelakon ini sedar dan jangan mudah melenting apabila tawaran lakonan yang datang tidak berjaya. Anggaplah itu bukan rezeki dan mungkin rezeki orang lain.

"Sebagai seorang Pengurus Produksi saya perlu menjaga amanah dan tanggungjawab daripada produser," tambahnya.


Siapa agaknya pelakon lelaki yang dimaksudkan ya? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
ferul khan ke
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:16 PM | Show all posts

kurex taknak landing mana part kat fezrul khan ke?? duda tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:21 PM | Show all posts
aireen24 replied at 15-1-2020 03:16 PM
kurex taknak landing mana part kat fezrul khan ke?? duda tu

tak minat..... sedari dulu lagi
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak, boleh tak saya nk whoareyusskan akak? Please..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:27 PM | Show all posts
Kurex replied at 15-1-2020 07:21 AM
tak minat..... sedari dulu lagi

sedey dia kurex, penat dia mensasakan diri...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:52 PM | Show all posts
fezrul khan lah tu kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:57 PM | Show all posts
So sapa yg dapat part yg mulanya ditawarkan pada Fezrul Khan?

Nak tengok ada kronisme ke tak...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Pixie902 replied at 15-1-2020 03:57 PM
So sapa yg dapat part yg mulanya ditawarkan pada Fezrul Khan?

Nak tengok ada kronisme ke tak...

Makcik ni kije produser mana ye?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakak ni dr production mana???
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:04 PM | Show all posts
sape plakkk ni?????
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi: Makcik ni kije produser mana ye?



Mind order {:spec
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Macik ni kroni sapa?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Fezrul la kot..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 05:03 PM | Show all posts
Suchi replied at 15-1-2020 04:01 PM
Makcik ni kije produser mana ye?

Tak pasti pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 05:06 PM | Show all posts
ni macik Aidil Aziz laki Fasha. So peratilah sape dpt job ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang tulis ako ako ako ako ako tu ke?

Ape xreti eja aku ke
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ohhh ni lah PM yg disangka atuk M yg kena maki dgn fezrul sedap khan tu eh?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 15-1-2020 05:12 PM
ohhh ni lah PM yg disangka atuk M yg kena maki dgn fezrul sedap khan tu eh?

selayaknyalah muka mcm tu kena maki dgn fezrul sedap khan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni makcik aidil kan.pelakon lelaki popular msia dan suami fasha sandha ,yang juga pelakon terkenal dan popular tanahair kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107326s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list