Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6021
View
183
Reply

Teater Puteri Gunung Ledang Lambat Lagi, Pelakon Pun Belum Ada Tapi 5,000 Tiket Dah Terjual

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 15-1-2020 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tukul.Besi replied at 15-1-2020 05:13 PM
Jadi pengkid PGL tadi. Takut jadi diri sendiri je si Janna ni. PGL paling puaka dalam sejarah teat ...

Iols pun nak ganding faz ngan wemy. Malangnya filem dendam pontianak tak berapa memuaskan la..bitter sikit
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu ayah iols beli cd PGL kt kfc kot. tgk ulang sampi jahanam cd tu. suka sgt dialek dan dialog cite tu. smpi hafal.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Klau ambik hairul hazreen kena kecam x wakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 15-1-2020 04:57 PM
Iols imejin gandingan jul ripin tasty dengan Janna Nick. J.nick sporty sesuai la PGL yang terer bers ...


Jul ipin menyanyi dan menari? Mau roboh stage hahaha.. miwa tak kan nak berkemban.. tak kan masuk 2020 Gusti jadi Hijabis hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 06:10 PM | Show all posts
aireen24 replied at 15-1-2020 03:14 PM
lol: kalau ai sebut nama ni harus semua merempan kata dia tak layak jadi pelakon teater... ...

hakkkk tuiiiiiii pattah amon tu nk jd hang tuah... jd hanggg tuihhhh boleh la
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 06:11 PM | Show all posts
i nak lofa jadi PGL....
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 06:11 PM | Show all posts
hmmm amek che ta jela jd PGL... mampooo?
hang tuah bg kat diva AA
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 15-1-2020 06:05 PM
Jul ipin menyanyi dan menari? Mau roboh stage hahaha.. miwa tak kan nak berkemban.. tak kan masu ...

Mmmmm..baik amik aktres seberang. Baru feel PGL bombshell

Sape je pun hero boleh high school musical. Zarul Umbrella..buat koyak tiket je
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
kukukatablog replied at 15-1-2020 06:11 PM
i nak lofa jadi PGL....

Belum bersedia tengok PGL bertudung
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Haritu nampak TyaAriffin, aqasha dgn Remy Ishak dalam Workshop PGL.

Ni muka muka bakal jadi calon lead cast kot.

Iolls and the geng pun dah rembat 6 tix. 30% off kot earlybirds hari tu, harus grab cepat hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang akan dipilih bukan yang gi ujibakat ke?

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
I rasa Ungku Ismail Aziz sesuai sangat jadi Hang Tuah. Manly, suara macho lagi2 kalau menyanyi, acting tip top, boleh menari mcm dlm Mok Cun dulu, pengalaman berlakon teater dia pun luas.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KucingBiru at 15-1-2020 06:51 PM


[instagram url=https://www.instagram.com/p/B5kcrwlFaMG/?igshid=1hkl1lnlxq3mq]

Test
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa ye yg ahli kumpulan De Fam tu ye.. tak ingt l namanye.. kalau dia tu pandai menari, menyanyi & berlakon..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
aiols tggu tiket pree jah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
jalan cerita sure lain dari typical pgl....
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MentariSenja at 15-1-2020 07:21 PM
aireen24 replied at 15-1-2020 05:09 PM
Sis...
Bagilaa peluang.. Hahhaha



Tq lah sis suggest nama bamtah. Terharu meols sbg karatz fattzura...why not kan? FA ada package. Acting dia pun not bad dah now. Cuma tak der experience in theatre. Dan sbg seorang yg pernah menonton muzikal pgl ni, bagi meols, yg pegang watak hang tuah tu biasa2 sajer persembahannya walaupun katanya ada experience theatre kat london...if he can do it, why cant bamtah? But dun worry lah, tiara takkan ambik bamtah punya.....belum apa2 dah dikayukan netizens. Kesian tah...and sbg peminat theatre, meols harus akui pgl ni memang world class. Filem nya agak slow sampai syuben meols tertido dlm panggung. Tapi bila buat theatre,...fuhhh memang tak puas tengok. Hebat betul....tapi sebelum ni pengarahnya zahim al bakri kan? ...that guy memang talented pun.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 15-1-2020 06:10 PM
hakkkk tuiiiiiii pattah amon tu nk jd hang tuah... jd hanggg tuihhhh boleh la

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
2006? Serious la...aku terngiang2 lagi kehebatan musical ni weiiii
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 10:09 PM | Show all posts
KIM.K replied at 15-1-2020 06:30 PM
Belum bersedia tengok PGL bertudung

pkai serkup jawa pon okey...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.206925s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list