Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1478
View
22
Reply

[Dunia] Ibu joli , anak mati

[Copy link]

Author: Modngengade       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-1-2020 01:13 PM | Show all posts |Read mode
MENYAYAT hati apabila kanak-kanak perempuan berumur tiga tahun ditemui mati di bilik sebuah flat di Krov, selepas ditinggalkan berseorangan dan kelaparan oleh ibunya.

Lebih menyedihkan, mangsa yang bernama Kristina dipercayai cuba memakan serbuk pencuci pakaian kerana kelaparan.

Daily Mail melaporkan, Kristina ditemui dalam keadaan tidak bernyawa oleh neneknya, Irina Plenkina, 47, yang datang ke rumah untuk mengucapkan selamat ulang tahun ketiga buat cucunya itu.

Kristina dipercayai ditinggalkan ibunya, Maria Plenkina, 21, yang keluar dari rumah untuk menghadiri parti keraian.

Siasatan dijalankan mendapati Plenkina terbukti bersalah kerana bertindak kejam mengurung anaknya di dalam rumah selama tujuh hari.

Berikutan itu, Plenkina berdepan hukuman penjara selama lapan hingga 20 tahun atas kesalahan menyebabkan kematian anaknya.

Pakar psikiatri memberitahu mahkamah bahawa Plenkina melakukannya dalam keadaan sedar.

Bagaimanapun, Plenkina menyangkal pertuduhan terhadapnya dengan mengaku tidak bersalah membunuh anaknya itu.

Rakannya, Anastasia pula memberitahu pegawai penyiasat yang Plenkina menipu dengan mengatakan anaknya berada di bawah jagaan pengasuh sewaktu ditinggalkan.

Artikel ini disiarkan pada : Rabu, 15 January 2020 @ 10:22 AM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa punya mak laaa ! Sian bdk tu lapar sampai makan serbuk pencuci..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Vodosnyaaaaaa. Takleh brain la baca berita macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Hanat punya mak
Bukan gila pung
Tapi ni jahat...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Joli kat mana?

Dlm kondo kul 4 pagi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap betina ni mampus bawah lori taik soviet
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mls nk bca brita mak2 bodoh cam ni. Skit hati lah aku. Ehhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:10 PM | Show all posts
kejamnya la mak
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Lavender85 at 15-1-2020 02:12 PM

3 tahun Biarkan sampai seminggu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:25 PM | Show all posts
banyak nau kes kokosen tinggal anak sebab nak berlibur...hakak baca yg baby biar dlm baby car seat tu sampai berulat bontonya sebab tak cuci berak kencing.....mmg bangsa ni patutnya tak membiak...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:35 PM | Show all posts
ni la ummah kebanggaan melayu urban yg kata mereka ummah kokesen ni tamadun dorang kelas pertama..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 15-1-2020 02:25 PM
banyak nau kes kokosen tinggal anak sebab nak berlibur...hakak baca yg baby biar dlm baby car seat t ...

Puak pemakan babi ni mmg hanjing perangai. Pastu cemana baby tu? Hidup tak? Gerammnya!!! Ank iols kalau berak cepat2 basuh., xnk bg bontot tu merah2.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2020 03:32 PM | Show all posts
Sazida replied at 15-1-2020 02:48 PM
Puak pemakan babi ni mmg hanjing perangai. Pastu cemana baby tu? Hidup tak? Gerammnya!!! Ank iols  ...

pprtnyer....x baca berita ke..kan kanak2 tu dah mati

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 15-1-2020 03:32 PM
pprtnyer....x baca berita ke..kan kanak2 tu dah mati

Sampai hatimu. Xbaca news tuu.,, fb dah jrg bukak. Tv pun dah sebulan xbukak. Nk jimat letrik. Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:54 PM | Show all posts
Mak yang mental je sanggup biar anak sampai macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Sampai hati buat anak mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 06:35 AM | Show all posts
Modngengade replied at 15-1-2020 07:32 AM
pprtnyer....x baca berita ke..kan kanak2 tu dah mati

nyah makan babi ke ???

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 09:33 AM | Show all posts
Kejammm!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 09:52 AM | Show all posts
Tolong jangan beranak.  Kalau dah bodoh tu tak payah membiak ye.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 09:53 AM | Show all posts
kat malaysia adeje sanggup gitu..tapi mereka bernasib baik ada mak yg dah tua tolong jaga anak mereka..mcm aku smpi ke sudah tak merasa merambu ramba anak asik berkepit keliing pinggang nak ikutttt
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
4.716258s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list