Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
1618
View
44
Reply

[Tempatan] foodcourt mall, menu nampak sedap tapi rasa teruk

 Close [Copy link]

Author: linnnda       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-1-2020 12:29 PM | Show all posts |Read mode
perasan tak makanan di foodcourt majority rasa teruk sebab tukang masaknya bangla

dari thai sampai la western food bangla yg masak
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:57 PM | Show all posts
a'ah..xsedap dan harga mahal. baik mkn fast food or franchised restaurants yg dh tentu sedap
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:58 PM | Show all posts
mall mana?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:02 PM | Show all posts
selain sbb bangla masak x sedap, bila stall tu kurang laku, bahan yg digunakan utk masak pun x segar, kadang2 stok sayur dh seminggu kt dlm fridge. maka bertambah x sedap
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:08 PM | Show all posts
aku jarang gila nak makan foodcourt.. sebab tu aku suka bawak bekal...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah local xnak keje jadi tukang masak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:13 PM | Show all posts
dah la tak sedap, mahal pula tu.. tukang masak kalau tak bangla, vietnam kalau tak myanmar,, tu la... kadang nak makan pun tak jadi bila tengok tatu di mana mana
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Setuju 1000%
Tomyam = bangla masak
Sizzling= bangla masak
Nasi ayam= indon masak
Ayaq ja melayu buat..so what to expect?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:40 PM | Show all posts
minguk replied at 15-1-2020 01:13 PM
dah la tak sedap, mahal pula tu.. tukang masak kalau tak bangla, vietnam kalau tak myanmar,, tu la.. ...

Betul2...putus selera
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:47 PM | Show all posts
betul.. tapi baru ni i tak puashati kena charge rm2 kalau mintak sup kosong untuk makan dengan yong tau foo..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Food court yang sedap hanyalah Food Republic Pavilion, OU itu jer yang boleh telan setakat ni. Yang lain takper la murah kalau tak sedap tak guna jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Paling aku tak suka kalau beli makanan berlauk
Boleh mati berdiri..ambil nasi suku, sayur sesudu + isi ikan..ambik nko rm12,13inggit
Rega yahuudii yach
Baik le beli makanan goreng2 or fastfood yg dah mmg ada set rega.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:01 PM | Show all posts
aku jrg mkn kt foodcourt mall..sbb tau makanan mahal tp menu biasa2 je..ye la sewa kedai pun mahal kan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols kalau gi foodcourt hanya utk makan sizzling yee mee saja..
Lain lain baik.iols.makan kfc set bajet ka...mcd ka..kenny rogers ka...dll...
Air biasanya iols bawak sendiri air kosong...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg pun. Lps tu muka mntk simpti suh kit beli.  Tngk pn xlalu inikn plk nk mkn. Xkose aku. Dh la makcik2 indon yg jual.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:53 PM | Show all posts
shernazz replied at 15-1-2020 02:04 PM
Iols kalau gi foodcourt hanya utk makan sizzling yee mee saja..
Lain lain baik.iols.makan kfc set b ...

ai kenal yee mee claypot dan sizling pon sbb foodcourt jasco..mmg sedap gile time awal2 dlu..tp skang ni dah la ciput,xsedap pulak tu...xpuas makan mcm dlu2
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 15-1-2020 04:57 AM
a'ah..xsedap dan harga mahal. baik mkn fast food or franchised restaurants yg dh tentu sedap

Dr supplier sama jer pun kann
Pegi mall lain nampak benda sama
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangla, mamak atau indon.

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg..hr tu order paprik rasa sos je
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat food court megan avenue 2 ada gerai2 nasi campur melayu yg mmg sedap sangat. Harga pun ok considering dia di tengah KL. Amik nasi dgn lauk ayam berlada, sayur/ulam, telur/tauhu, sambal belacan dlm 7 ke 8 ringgit. Mmg makcik melayu yg masak. Ada jugak acik indon tp sedap jugak la dia masak sbb makanan indon masih lg dekat dgn makanan melayu kita. Tp food court tu panas dan bau goreng2 la. Kalau food court elok luas beraircond dan tak bau sgt harga makanan nak kena naik la kan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.077230s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list