Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
40214
View
514
Reply

Puteri Balqis Sentap Dengan Nabila Huda, Tepis Fitnah Ibu Hisap Dadah

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-1-2020 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 15-1-2020 12:33 PM
panjang sangat...tapi bagi iols, apa yang abil cuba sampaikan, dia concern pasal keadaan semasa balq ...

Betul....sbagai seorg ibu juga dah tentu dy x sanggup lihat penderitaan puteri.. Kita pun tertanya tanya mna atok nenek bapa saudara  Puteri
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
aderaderker replied at 15-1-2020 12:48 PM
Hasil nukilan budak 13 tahun ke panjang lebar cenggitu?
Tanya je.

Aku pon x caye tulisan tu luahan aqish 100%. Mayb mak dia tlg karang. Kita masa umuq 13 thn seboleh2 nk tulis pendek2 dlm diary bila nk luahkn perasaan. Kata omputih KISS.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
user4282 replied at 15-1-2020 01:43 PM
Dik. Apartment kau seroja tu betul betul tepi petronas setia alam. Ada baskin robbins ada pizza hut  ...

Masa balqis tengah job lebat, dia duk kat mana?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak dah tak kesian ngkau anak beranak. Sorry.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 15-1-2020 03:25 PM
lazim replied at 15-1-2020 12:46 PM
Choiii xlrt plk nk baca. Iye ke bdk ni tulis. Utk umur dia xcapai lg thp tulisan mcm tu. Choii


Macam malas nak kesian kan. Dah la dari dolu sheol femes dengan cerita berlagak. Dah susah camni pon masih nak besar kapla. No wonder seleb2 tanahair pon dah malas pedulik pasal ngko. Selayaknya. Kesah la ngkau ka mak ngkau yang tulis nukilan tu pon. Bagi akak, sama ja ngkau anak beranak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa mak dia Ni Ada mslh jiwa. Walaupun byk kemusykilan psl kisah dorang tp tetap rasa ksian. Aqish Ni syg kt maknya. Terpikir jgk yg psl ank ramai kecik2 lg Hari tu pun kena kecam...inikan Pula ank sorang je...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:24 PM | Show all posts
kalau da berbalas2 statement mcm ni, malas la org nak amik tau psl aqish lg.. ni da mcm nak salahkn artis2 msia pulak  
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 15-1-2020 12:43 PM
Kalau ko baca betul2, putar belit juga maksud yg nak disampaikan. Kejap puteri, kejap aqish. Dalam ...

Lupa skrip lah tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:25 PM | Show all posts
KhunJee replied at 15-1-2020 01:07 PM
Walaupun katanya budak balqis ni matang dari usia, tapi utk budak 13 tahun karang macam tu macam tak ...

ni mesti ada yg tlg draf karangan aqish ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang human instinct kalau mak terancam anak akan lawan. Anak terancam, mak akan lawan. Boleh tahan juga counter attack aqish ni ye.. Tp tak heran jg kalu betul dia yg tulis. She's already 13, jiwa pon jiwa seni. Kalau betul la tuduhan org yg aqish ni ada sakit HIV, takleh lah salahkan dia. Mak dia pon mungkin dah repen. Persoalannya, betul ke? Ke pitenah semata? Mungkin jg mak dia ada depression sampai tak dapat cari duit lebih. Cukup2 makan je kot.. Life transition from kaya raya to miskin tu memang susah nak terima. Dah biasa senang, tiba2 jatuh bergolek.. Entah lah... Apa2 cerita sedih antara ibu-anak, akak cepat emo. We don't know the whole truth lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:34 PM | Show all posts
cara cakap tu mcm dah 100% berserah kepada allah, tapi rambut dok karat lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:37 PM | Show all posts
doubleA replied at 15-1-2020 04:43 AM
Kalau ko baca betul2, putar belit juga maksud yg nak disampaikan. Kejap puteri, kejap aqish. Dalam ...

Kan... terang2 menipu masa interview tu... cerita masa tak de air, konon terjumpa tulisan2 puteri balkis... padahal maknya yang tulis

Mmg kuat berdrama anak beranak ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 15-1-2020 03:21 PM
Macam malas nak kesian kan. Dah la dari dolu sheol femes dengan cerita berlagak. Dah susah camni ...

Nyesal aku pelik2 knp retis x support. Klu gini perangai mmg lyk dijauhi pon. Berlagak xsedar tgh ssh. Modal bt ayt syahdu. Hidup ini indah. Puii
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
jijilaaa replied at 15-1-2020 03:34 PM
cara cakap tu mcm dah 100% berserah kepada allah, tapi rambut dok karat lagi...

Klu dh smpai tido bergelimpng esok br blk rmh phm2 sendrik la
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
realkunang replied at 15-1-2020 02:07 PM
pada ibu balqis, tak perlu la ego atau rasa malu atau rasa rendah diri ke apa sampai nak taip karang ...

Nmpk sgt jns xblh tlg dh sng gigit blk. Nmpk gaya dlu minjam duit abil la tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:41 PM | Show all posts

Tapi jangan la salahkan mak dia saja.
Mana ayah nya pergi? Wali tu....takkan biarkan anak/zuriat dia mcm tu saja...kan
Takkan ayah dia pun tak ada  rasa kasihan...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti jns berangan nk suara didengari. Tu duk berpuisi sgt. Kok pin dekat 20
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa nulih karangan....
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:49 PM | Show all posts
Minami2013 replied at 15-1-2020 03:37 PM
Kan... terang2 menipu masa interview tu... cerita masa tak de air, konon terjumpa tulisan2 puteri  ...

dah tu macam sebatang kara sangat cuma depa dua dalam dunia ni, walhal dalam coretan panjang tu cakap kakak ketiga mak balqis yg sebar fitnah maknya pendadih. bukan je cakap takda sape tolong, family pun tak mention langsung. rupanya bukan sebatang kara

iols tak mampu nak husnuzon dah, memang bau ikan kuat sangat. kelas piano, mandarin dan british council tu paling kelako walhal dalam bersamamu cakap makan pun bercatu. memang pelik kehidupan dorang ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 15-1-2020 01:14 PM
aku skip je je karangan tu.. koser nak baca habis.. bila baca satu perenggan, aku dah tau tu mak d ...

Sama la.. baca sebaris dua je.. selebihnya "mengantuk mengantuk nak tido mana".. propa sgt..

Tapi kesian aqish.. dia mangsa..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102642s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list