Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
37326
View
512
Reply

Puteri Balqis Sentap Dengan Nabila Huda, Tepis Fitnah Ibu Hisap Dadah

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 15-1-2020 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
I yg xsuka abil pon #teamabil. Xde pulak sheol ckp mak dia mendadih. Sendiri sentap ke nyah?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
KhunJee replied at 15-1-2020 01:07 PM
Walaupun katanya budak balqis ni matang dari usia, tapi utk budak 13 tahun karang macam tu macam tak ...

Mak dia tu..
Mak dia memang pndai berbahasa bahasi
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:26 PM | Show all posts
ok aku dah tak kesian kat dia..over pulak..org kesian nak tolong..melebih2 pulak..budak ni mmg tak boleh diberi limelight rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 15-1-2020 12:46 PM
Choiii xlrt plk nk baca. Iye ke bdk ni tulis. Utk umur dia xcapai lg thp tulisan mcm tu. Choii

Kaka meragui aqish ke yg tulis, tersusun aje ayatnya, anak kaka yg F3 pun x tentu lg blh tulis panjang lebar mcm ni dan gaya tulisan ttp bbnu bkn yg mcm ni jd kaka sgt meraguinya
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 15-1-2020 01:07 PM
Team kupu-kupu..

Tahniah kpd semua yg baca dari mula sampai habis roy ...

Ni anak kaka yg nak exam SPM tahun ni pun x mampu nk tulis sebegitu puitis... adehhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak ni umur 13 ke 23 tahun? Untuk budak tak pergi sekolah tahap penulisan sangat baik yach.... Moskel pulak aku... Tapi sorry dek...acik baca tak habis pun. Over claimed la permasalahan ko ni..mak ko tu takyah nak pergi jauh2 pun cari duit. Depan rumah ada Tesco besor tu mesti boleh dapat keje punya. Jimat takyah nak naik train. Jalan kaki je gi keje...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:31 PM | Show all posts
satu ja nak cakap..
mat/minah pet teror berlakon, bermuka-muka..
demi sepam dua..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita rasa patut JKM pisahkan sementara dengan ibunya. Arahkan ibunya menjalani rawatan psikologi. Penjaga sebegitu tidak sepatutnya dibenarkan menjaga pesakit bawah umur.

Bukanlah pisah terus. Maksud kita dua-dua perlu menjalani rawatan serentak dan boleh berjumpa. Cuma tidak dibenarkan ibunya menjaga aqish ini sepenuhnya. Seram pula baca.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlm karangan 350 patah pkataan yg aku baca x abis tu tulis depa dah bayaq hutang kt org2 yg bg pinjam dlu tp gitau kt org tu.. woihh.. kna bgtau la wei.. Kang org tu xtau hg dh bayo.. betui ka dh bayo? Camtu smua pminjam ckp..eh sy dh bank in tp sj x bgtau.. ropanya...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Jawapan berkenaan penyakit sebenar aqish pun amat mengecewakan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols baca sambil bygkn babak drama melayu, budak kecik yang menumpang rumah auntienya ni meluahkan ape yang terpendam sambil nangis2 hingus berair

Di buli, di dera..nak pergi berjoget kat majlis ballgown putera raja pun xdibenarkn

Sobs sobs
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 15-1-2020 04:27 PM
Kaka meragui aqish ke yg tulis, tersusun aje ayatnya, anak kaka yg F3 pun x tentu lg blh tulis pan ...

Tgk dia petik abil eksiden, ank sultan mngkat pon dh tau tu bkn akal bdk 13thn . Jijik la mak guna topeng ank
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kompem ke aqish yang tulis? Bau ikan di situ
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi dik puteri xleh kena tegur ko yekk
Dh dpt duit bnyak kan? Pegi lah masuk sekolah swasta nuh, masuk kelas piano segala bagai.. Tawaran berlakon pon dh slow2 masuk kan??
Bole lar dik puteri sara Mak tu nanti.. Xperlu susah2 berjualan buku poem tu lg.. Nk jual jgk,, jual kt ig jela dik puteri.. Tu pon kalo masih ade yg nk beli poem dik puteri tu(ehh, poem mak dik puteri )
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:43 PM | Show all posts
Panjang2 tulis tapi still tak jawab soalannetizen  napa tak sekolah, napa tak dapatkan rawatan di hospital gomen, napa makpak dia tak kerja and dia yang kena cari duit
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 15-1-2020 04:21 PM
I yg xsuka abil pon #teamabil. Xde pulak sheol ckp mak dia mendadih. Sendiri sentap ke nyah?

ce try buat urine test kt mak beliyauu...kikikikiki...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
aderaderker: Hasil nukilan budak 13 tahun ke panjang lebar cenggitu?Tanya je.

Nak buat esei bm pun jenuh mengira words malas nak tulis lebih2.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
I bc smpi ms 5 pastu malas nk baca. Ape ke pnjg sgt dek oi. Keep it simple and straight la. So summary dia ape.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqbun replied at 15-1-2020 01:04 PM
tp xsmpi ati lak tgk kekecewaan netizen yg dh menderma sakan....

Xpola. Nak buat cano. Doa yolah diirg dpt pahala niat sedekah. Done husnuzon
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:50 PM | Show all posts
dia nanti akan sambung belajar balik kat british council kata mak dia.. wahh mesti ada sponsor ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.120148s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list