Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
37354
View
512
Reply

Puteri Balqis Sentap Dengan Nabila Huda, Tepis Fitnah Ibu Hisap Dadah

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 15-1-2020 03:50 PM | Show all posts
btw, iols pun team abil, perlu ke ko mention pasal eksiden dan dugaan kekayaan tu. orang tu kaya ke mewah ke dah memang dia kerja untuk dapat semua tu, bukan dia menipu jadi scammer ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqbun replied at 15-1-2020 12:57 PM
#teamabil dan #teamerma jugak..erma pon truk kene kecam ngan puak2 husnuzon x bertmpt ni..

Erma kata apa?? Mana nak baca?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
puteri ka ibuk puteri?eh meleret pulak la cite dia ni.kt fb pn sama
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:53 PM | Show all posts
nayzaron77 replied at 15-1-2020 12:34 PM
Panjangnye karangan dia amzing budak 13thn boleh buat ayat sebaik ni... cayalah dik

ayat tak lah sebaik mana..tapi itu bukan ayat budak umur 13 tahun tp 30an. acik2 kepam kuat simpati tak bertempat jer percaya.

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sila update bila kupu-kupu mengganaz buat serangan semula... Jarang kupu-kupu diam ni.. i is risau.. abil, are u ok?  
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:00 PM | Show all posts
doubleA replied at 15-1-2020 07:49 AM
dah tu macam sebatang kara sangat cuma depa dua dalam dunia ni, walhal dalam coretan panjang tu ca ...

I pun.. tak mampu nak husnuzon dah... orang beli buku poem dia tu niat nak membantu, bkn sbb best sgt poem dia sampai jadi inspirasi... knowing org malaysia ni berapa kerat je berjiwa seni... frankly, i baca yg die share kat ig tu pun i tak tau apa yg menariknya... tak de tersirat, tersurat, cuma tulisan syok sendiri selain nak bgtau depa ni strong (pandangan drpd org yg tak berjiwa seni )...kalau dah kaki auta kata tulisan puteri balqis padahal nya tulisan mak nya, ade lagi ke yang nak support?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:03 PM | Show all posts
samting wrong

teamnabila jugek
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 15-1-2020 12:42 PM
.. kesiannya kat puteri balqish ni

emaknya mcm saiko

Waaahhh tambah garam kt drama sndiri ye aqish. Mak nk bunuh diri lak. Nantikan episod seterusnya... Mak kelar tangan pastu salahkan netizen
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
user4282 replied at 15-1-2020 12:43 PM
Dik. Apartment kau seroja tu betul betul tepi petronas setia alam. Ada baskin robbins ada pizza hut  ...

Masuk tv jaja kisah tutup rm100k masuk bank takat semalam kata tok hans.
Ni hotfm pula. Masyuk lagi
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:08 PM | Show all posts
Minami2013 replied at 15-1-2020 04:00 PM
I pun.. tak mampu nak husnuzon dah... orang beli buku poem dia tu niat nak membantu, bkn sbb best  ...

ada je rakyat malaysia yg tak tahu the whole story. tau masuk bersamamu, susah, takat tu je. yg follow je tahu statement nabila, statement balas kat ig bagai. so iols speku rakyat malaysia akan terus prihatin dan bagi sumbangan.

walaupun kadang2 pengemis tu lagi kaya dari penderma. senang sangat nak ambik kesempatan kat rakyat malaysia yg pemurah ni, sebab tu banyak scammer peminta derma
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Xdak sapa ka yg nak compare cara penulisan mak aqish ni.. tgk byk sgt titik tu.. apa pun dah kaya bdk ni dlm ig hans isaac dah collect kat 100ribu.. bole la sok gi register international school..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:10 PM | Show all posts
iols pun rengsa dengan skrip depa anak beranak jawab soalan dalam MHI tu, memang bukan biasa2 2 beranak ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:12 PM | Show all posts
aku rasa ramai je rakan2 artis ni nk tlg si aqish tp agknya disebabkan mak dia org jd malas nk tolong msti  diorang ada yg tau bad sight mak si aqish ni mcm mana... tu yg jd mls nk tolong agknya... dgn rambut mengerbang x ikat time iv kt mhi.. mmg sesuatu sgtlaa.... pastu eye contact pun mcm takut2 dah kenapa...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols xnak tag team dgn sape2..xminat langsung si abil poyo ni.mmg layak la kena kecam ramai2.ko sape nk judge org mcm2..moklu
aqish pon lahai xabis2 ke merempan dik non.ye la ko sorg je hidup susah lam planet ni khenns..koserrr
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Hohohoo
Habis diungkit kisah accident abil.

So means,dia dpt duit jual buku then duit tu dia kumpul n simpan utk bayar balik kpd yg bg pinjam/derma kah?

Takkan nk enroll msk british council jugk kot. Dlu2 aqish ckp dia home school sbb xnak kena buli.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 15-1-2020 12:43 PM
Kalau ko baca betul2, putar belit juga maksud yg nak disampaikan. Kejap puteri, kejap aqish. Dalam ...

Hehe kiasan je uols sendiri boleh pikirlah logik.ke idak klau dia yg mengarang huhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ikutla jugak ig akish ni time mula2 sakit dulu..
Mula2 dulu kata sakit kanser..now jadi sakit misteri pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 15-1-2020 03:53 PM
ayat tak lah sebaik mana..tapi itu bukan ayat budak umur 13 tahun tp 30an. acik2 kepam kuat simpat ...

Hahaha kan iols saje je beralas
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:19 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:20 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 15-1-2020 04:05 PM
Waaahhh tambah garam kt drama sndiri ye aqish. Mak nk bunuh diri lak. Nantikan episod seterusnya.. ...

serius la ni kat mana bahan bacaannya nih?
As a muslim.... kau nak bunuh diri? dengan anak keciknya lagi...kemon la mak balqis
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107305s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list