Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
37297
View
512
Reply

Puteri Balqis Sentap Dengan Nabila Huda, Tepis Fitnah Ibu Hisap Dadah

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-1-2020 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqbun replied at 15-1-2020 01:04 PM
tp xsmpi ati lak tgk kekecewaan netizen yg dh menderma sakan....

Sampai je ht. At least klu org tau, blh selamatkn duit lain yg bkl masuk. Skrgnya yg derma beringat. Dr bg cash baik belikan stock mknn
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
KhunJee replied at 15-1-2020 01:07 PM
Walaupun katanya budak balqis ni matang dari usia, tapi utk budak 13 tahun karang macam tu macam tak ...

siap boleh mention pasal abil punya kisah silam lagi kot...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
KhunJee replied at 15-1-2020 01:07 PM
Walaupun katanya budak balqis ni matang dari usia, tapi utk budak 13 tahun karang macam tu macam tak ...

Ayt org tua yg cb justify. Kalau omak tulis takut kne hencap. Guna nma ank sape.brani
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:13 PM | Show all posts
aku setuju ngan abil kali ni..  aqish tu modal dia nak buat sales ja.. ntah apa apa.. ayat pun lintang pukang..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 15-1-2020 01:07 PM
Team kupu-kupu..

Tahniah kpd semua yg baca dari mula sampai habis roy ...

aku skip je je karangan tu.. koser nak baca habis.. bila baca satu perenggan, aku dah tau tu mak dia yg taip.. terus aku post komen melahar benang balqis yg tumbuh bagai cendawan ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah lah dik. Moga dipermudahkan urusan ya.

#teamabil
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:26 PM | Show all posts
lazim replied at 15-1-2020 01:08 PM
Sampai je ht. At least klu org tau, blh selamatkn duit lain yg bkl masuk. Skrgnya yg derma beringa ...

nyampah lak kes ni dh overhype sgt di mana2..tp ye la kot kantoi nnt ape de hal..mntak maaf je la terkhilaf..rakyat msia kan pemaaf
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:33 PM | Show all posts
untung ko dek duduk malaysia, ramai yang prihatin....teguran dan nasihat terimalah seadanya....
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
So, lantak ko la dik. Nk sakit ke, nk kebulur ke, nk tido tepi jalan ke....asalkan jgn kacau mak ko kan. Drama sgt la korang. Menyampah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:42 PM | Show all posts

.. kesiannya kat puteri balqish ni

emaknya mcm saiko
tadi baca kat mana entah .. aqish pernah nampak mak dia nak bunuh diri
takut aqish ni yg akan depression .. nampak ada dah bunga2 dia

and saya percaya mak dia yg tulis panjang2 tu ..

tapi saya tak kesal beli buku planner dan lanjer McD kat aqish nii
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Dik. Apartment kau seroja tu betul betul tepi petronas setia alam. Ada baskin robbins ada pizza hut lg. Belakang petronas ada kedai kedai macam mamak moden. Jalan kaki tak sampai 5 min kot. Kurang dari 200 meter. Bukan mak kau takleh kerja. Haa lg satu, setia city mall ngan tesco pun dekat. Berlambak ha kerja. Kerajaan dah buatkan jejantas untuk lintas. Jangan jadikan alasan okay. Rajin tak rajin je. Kirim salam kat mak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols #teamabil..mak dia mcm sesuatu..meols tgk follower ig balkis tu 500k..skrg kan zaman tenet, ko pomot ler online..
Perlu ke travel jauh2 bwk budak tu merata2 then tido tepi jln, dlm sejuk2 embun?
Ramai lg susah, bleh je anak bljr hntar skolah gov..kok nak private teacher mmg la x belajar budak tu..sori ni my 2posen je
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak dia aneh mse dlm MHI. Mcm abit on substances dgn cover2 muka pkai rmbut pnjg dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Pandai menulis tapi banyak .......
dan agak melerek2.
Maybe kena belajar dgn mat lufti atau keknis zalikha tu bila update socmed kucing dia pendek je caption tp bermakna.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:52 PM | Show all posts
pandai pulak budak umur 13 taun ni menulis panjang2
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku sokong nabila..mak akishh tu yg masalah sbnarnya..pentingkan diri sdiri..dlm mhi boleh dia cakap pengorbanan seorang anak dh sama tinggi dgn pngorbanan sorang ibu..budak tu sakit laa tk spatutnya dia cakap mcm tu..klu btul2 sorang ibu dia tkkan biarkan mngharapkan pengorbanan anak yg sdang sakit..apa yg dia nk sbnarnya dr anaknya..fikir2 laa
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:56 PM | Show all posts
karangan panjang lebar cm ni aqish ke atau mak dia yang tulis??hahaaa...tapi betul laa apa yang abil cakap tu.

#teamabil
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:56 PM | Show all posts
kejap aqish, kejap puteri...obvious sgt mak nye yg tulis
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeye je bdk aqish ni yg tulis karangan ni. Puihhh #temabil
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt tukar tajuk laa..bukan akishh yg sentap..mak dia yg sentap sbenarnya..puteri balqis tu budak lagi apa dia tau..duk kena cuci otak dgn mak dia jer tu..sian btul kat budak tu nk kena hadap bnda2 mcm bihh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090091s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list