Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8272
View
129
Reply

Ayie Floor88 Tiba-tiba Pengsan, Penonton Panik!

[Copy link]

Author: ameenarara    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-1-2020 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 16-1-2020 09:42 PM
Kumpulan straw dengan spiranza tu memang wujud ke chuols baru cipta

Eh hello..wujud yach kumpulan2 itu satu ketika dlu!

Ini buktinya :





Aku bukan reka2 yach nama kumpulan itu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 16-1-2020 10:13 PM
Eh hello..wujud yach kumpulan2 itu satu ketika dlu!

Ini buktinya :

meols ingatkan baru turcipta yah tq boleh meols layan jap
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Penat.. mkn x menentu... dh la ayie tu jenis kecik kurus.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka trngok ayie ni perform..lincah n senyum jah manjang..suara sedap juga
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 15-1-2020 02:04 PM
oiii apsal nama burger uols serial killer? ted bundy kata kau

Sebab burgernya besor xxl. Yg makan pun orang yg selera besar mcm ted bundy gitu. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 12:51 PM | Show all posts
ashilalat replied at 15-1-2020 12:42 PM
Dok dalam gua ke kak? Aku rasa group ni xde la dalam kategori whoareyus pon.

Ko ni mesti stuck ...

hahaha..sesuai kene setepek,
semua nk di whoareyuskan...org indon ke ape??
btw serius la..
ade band name Straw dulu??
hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 16-1-2020 04:58 PM
Bg meols suara ayie ni power. Bukan kategori bbnu lemau mcm aiman tino or kb

Teringat ayie ni berduet dengan Dinda Permata di Big Stage dulu, lagu ballad. Power suara dia nyanyi lagu ballad, selama ni dengar lagu2 floor88 je. Anyway semoga ayie cepat sembuh.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Noraniza_Iblis replied at 18-1-2020 12:51 PM
hahaha..sesuai kene setepek,
semua nk di whoareyuskan...org indon ke ape??
btw serius la..

Ada..aku dah tepek dah lagu band Straw dgn Sprinza tu. Hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 03:58 PM | Show all posts
ashilalat replied at 18-1-2020 03:11 PM
Ada..aku dah tepek dah lagu band Straw dgn Sprinza tu. Hahaha.

ziziknyee la name..
STRAW...
apoo..dh hbs fikir kee nk letak name Straw..

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
pntingnya kena ada asas pertolongan cemas...
ape pun lagu2 floor88 best2...ngan music video dia mmg best
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
anaktoyol replied at 16-1-2020 10:35 AM
orang pengsan...
1..kena betulkan kedudukan bdn dia... telentangkan betul2... kaki.. tangan semua d ...

Pernah tgk pengantin pengsan masa majlis..
Mmg la dia pakai korset dr lengan sampai seluar
Xleh byg camne darah nk circulate..
Dgn dia penat dua tiga mlm x cukup tido wat persiapan
Pas pengsan terus angkat masuk bilik buka baju n korset semua
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayie ni mmg ensem first kenal muke dia masa i can see ur voice  aritu owh ensem rupenye vokalis floor88 ni,moga cpt sembuh ayie
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Gimik je katanya
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2020 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 16-1-2020 10:13 PM
Eh hello..wujud yach kumpulan2 itu satu ketika dlu!

Ini buktinya :

Terburai aku, losernya aku tak kenak depa. Umur berapa ni? Org industry ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2020 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Noraniza_Iblis replied at 18-1-2020 03:58 PM
ziziknyee la name..
STRAW...
apoo..dh hbs fikir kee nk letak name Straw..

Zizik kan nama nya? Tapi masa tu kumpulan yg bermula hurop S memang mendonia kan? So dia nak join la crowd kumpulan S tu, mana tau luck baik boleh ngepop. Tp sbb dah x de idea sangat, nah ambik nama Straw, walauponnnnn.......

Seingat aku masa2 tu jugak ada org ramalkan akan ada penyanyi wanita keempat yg bermula hurop S akan menjadi bakal biduanita selepas Saloma, Sharifah Aini dan Siti Nurhaliza. Tak pasal2 wartawan speku Syazliana yg suara lembik ialah penyanyi S yang keempat bakal menggegar dunia hiburan nyanyian sebagai bakal biduanita. Lagi aku x leh blah. Tp sampai srkarang nmpaknya x muncul2 S keempat lepas 3 nama tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2020 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
stania83 replied at 19-1-2020 08:26 PM
Terburai aku, losernya aku tak kenak depa. Umur berapa ni? Org industry ke

Kah kah kah..aku tau nama kumpulan ni sebab aku tgk lagu ni ada dalam buku lagu akak aku. Akak aku kelahiran 80an. So, aku pon terikut2 apa je muzik die dgr. Tp aku dah x ingat dah lagu Straw ni cmne, skali search youtube, ada pulak! Terkikih kikih aku gelak dgr lagu tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2020 08:59 PM | Show all posts
ashilalat replied at 16-1-2020 09:13 PM
Eh hello..wujud yach kumpulan2 itu satu ketika dlu!

Ini buktinya :

amboi vokalis Straw iras2 abangadek uols..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2020 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
inspektoremos21 replied at 18-1-2020 07:50 PM
Gimik je katanya

Kau ni..org tu siaop tunjuk ubat semua kau kata gimik. Jangan nanti kau mati pon org kata ko gimik. Mereput la kau tepi jalan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2020 09:01 PM | Show all posts
ashilalat replied at 19-1-2020 07:55 PM
Zizik kan nama nya? Tapi masa tu kumpulan yg bermula hurop S memang mendonia kan? So dia nak join  ...

Teori itu continuously valid ye

Lepas Syazliana, Siti Sarah pulak mendunia

Lepas tu Samihah.. tapi orang xperasan sgt sebab nama glamor sheols Misha

Dan meols rasa teori tu berakhir dah sbb Shila Amzah mendunia..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2020 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 19-1-2020 08:59 PM
amboi vokalis Straw iras2 abangadek uols..

Marah karatz zamani ko kata vokalis sendu mendu mcm retis pojaan depa. Hahaha..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092906s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list