Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7806
View
129
Reply

Ayie Floor88 Tiba-tiba Pengsan, Penonton Panik!

[Copy link]

Author: ameenarara    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-1-2020 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
GWS ayie, br taw dia ni penyanyi floor 88 lps tgk konsert pujaan nescafe ke apa, comel cute aje
Dan suka dgr lagu2 group dia dan kekdg ikut sama menyanyi, lps ni ayie jaga kesihatan elok2 yea, now dgn cuaca panas x menentu jd jaga lah diri elok2
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 15-1-2020 12:10 PM
tasty kan dia rex..i pun geram jee..kikikiki

Jom share heols ramai2 cc @Kurex
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:38 PM | Show all posts
kenapa dia pengsan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 15-1-2020 04:26 PM
Jom share heols ramai2  cc @Kurex

tak sukanla kongsi2 ni melainkan i dah bosan dgn orang tu, baru i bagi dekat uols
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 05:16 PM | Show all posts
ckp jer lah darah gemuruh, dl masa AJL ker apa ntah pon dia pengsan gak kan. nothing special pon...next
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 15-1-2020 05:07 PM
tak sukanla kongsi2 ni melainkan i dah bosan dgn orang tu, baru i bagi dekat uols

Siapa contoh yg u dah bosan.. kot la kaka forum boleh consider lagi
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 07:48 PM | Show all posts
kalau baru perform 1 , 2 lagu nak pengsan2 ni tak payah kot jadi penyanyi...
jauh lagi nak berkonsert nyanyi 20 lagu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 15-1-2020 03:01 PM
iyo la dekk ajet good2... apa salah baby shima tu kt kau sampai kau nak babikan dia? ke sebab kau  ...

Eh sori sis..typo. tak sengaja membabikan baby shima. Hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 15-1-2020 03:59 PM
Eh klau hang picit tetek dia, dia syok ah.

Tak syoklah..aku nak laki picit. Bukan pondan picit. Tak feel la pondan picit. Haahhaha.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
chikumanis replied at 15-1-2020 03:43 PM
MC pun maybe ingat gimik...

n dia pun tunggu kot singer tu tetiba bangun plak mcm kes aidil af du ...

Sbnrnya klu pengsan nk bt mcm mn. Iols dlu ambik pbsm dpr A.. tp x tau apa pon. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kasihan ya. Terjelepuk jatuh. Makan dan rehat lah secukupnya. I suka tengok band ni perform, energetic gitew.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn pengsan sbb benda terlarang dh la..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 15-1-2020 08:48 PM
Sbnrnya klu pengsan nk bt mcm mn. Iols dlu ambik pbsm dpr A.. tp x tau apa pon. Huhu

I dulu pernah pengsan kat perhimpunan sekolah..lembik lutut,rasa mual mata berpinar,berpeluh dingin,taw2 pandangan jadi gelap..bila i sedar i dah ada kat bilik rawatan..tapi tudung entah ke mana,stokin pon terbukak,even bra pon dorang bukak kancing dia..pastu ada sorang cikgu duk kipas2 muka i.. dorang kata longgarkan apa2 yang i pakai so that dapat bernafas selesa dan baringkan i tapi kedudukan kaki tinggi dari kepala bagi darah tu mengalir.. maksudnya kepala xyah bantal tapi lapik apa2 bagi kaki tu lagi tinggi..pastu jangan ramai2 kerumun dan kipaskan supaya pesakit tak rasa lemas/panas.tapi ni terpakai kalau u pengsan sebab tekanan darah rendah atau penat terlampau,dan juga pertolongan cemas sebelum tggu ambulance..kalau rebah sebab heart attack ke hapa i pon xtaw..i cemas sorang2 kat situ kot.huhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
ibu_haritz replied at 15-1-2020 04:18 AM
dia tu mmg over..krg berkenan tgk dia dlm kump tu..mcm serba pandai...

Ooo kisah nya
Patut la..
Iols tak kenal sgt group Floor88 ni.
Tapi seelok nya jgn panik smpai mcm gitu.
Boleh mendtankan kecederaan yg lebih teruk pada mangsa.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Biase low blood presure kan kalau pengsan... Pitamm.. Perut kosong... Tak sihat... Penat... Stress.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Vocalist floor 88 ni mcm the young radhi o@g
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Pelik tgk kaki dia terangkat time pengsan . Bkn sekali dua penah tgk org pengsan . Org sawan dpn mata pn penah
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 15-1-2020 12:36 PM
Kejamnya kau ni, harap2 kalau kau pengsan tengah jalan atau kena ragut tgh jalan, org ramai akan b ...

Hahahaha....betul tu uolsss...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Gws ayie...sian dia sakit2 pun kena wat show...
Masa dia pengsan tu mc/next performer yg bercakap dlm video tu mcm x announce apa pun...yg aq dgr baik,sempena hari keputeraan bla bla bla.....x sensitif langsung org pengsan cmtu...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
nishikido replied at 15-1-2020 11:19 PM
I dulu pernah pengsan kat perhimpunan sekolah..lembik lutut,rasa mual mata berpinar,berpeluh dingi ...

Ok bl uols ckp ni br teringat blk blj bulan sabit merah dulu.. lol. Sape yg bkk bra uols????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095817s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list