Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7521
View
129
Reply

Ayie Floor88 Tiba-tiba Pengsan, Penonton Panik!

[Copy link]

Author: ameenarara    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-1-2020 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
penat sgt la aku rasa diorang ni..tak rasa gimik.aku suka aje diorang ni nmpk work hard.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
I tunggu jgk kot2 diorg nak basahkan muka ayie. Atas stage panas pon ye. Dah la org tu tak sihat.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 15-1-2020 12:42 PM
Dok dalam gua ke kak? Aku rasa group ni xde la dalam kategori whoareyus pon.

Ko ni mesti stuck ...

Jgn ar camtu...aku pun dlm kategori x kenal dia as a person..tp nama kump dgn lagu tu tau la...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:52 PM | Show all posts
kesiannya..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia penat sgt kot..brehat la..kesihatan tu penting..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 15-1-2020 02:38 PM
period ke sis? org kalau betul pengsan mesti la da cuak bagai kot2 dh x bernyawa ke, ini host aman ...


Org tu pengsan kot. Ko ingat semua org atas pentas tu tau ke die nak pengsan? Dah host tu nak buat apa baru ko nak percaya? Menjerit2 macam pondan kat mic? Meratap hiba umum dekat mic penyanyi pengsan? Normal la mc kena tenang kawal program. Kawan2 pon x sangka die jatuh pengsan, mybe mula2 ingat die jatuh biasa ke. Normal la org pengsan reaksi mcm tu.

Lagipon atas sebab apa nak buat gimik kat persembahan bertarap fun fair jah? Nak wat gimik pengsan wat kat pentas Big Stage paling koman mcm babi shima. Nak lg gempak wat kat pentas AJL ke AIM ke. Baru la berbaloi org nak cover cerita.

Kalau ko pengsan, aku harap org lalulalang wat tak tau jah kat kau. Anggap ko gimik je.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 15-1-2020 06:31 AM
Gemuk tu memang over... Choii

Dtg menerpa mcm ahli gusti yach
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
beatgirlX replied at 15-1-2020 02:52 PM
Jgn ar camtu...aku pun dlm kategori x kenal dia as a person..tp nama kump dgn lagu tu tau la...

Dah sah2 kat tajuk benang ada mention nama kumpulan kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:01 PM | Show all posts
ashilalat replied at 15-1-2020 02:57 PM
Org tu pengsan kot. Ko ingat semua org atas pentas tu tau ke die nak pengsan? Dah host tu nak bu ...

iyo la dekk ajet good2... apa salah baby shima tu kt kau sampai kau nak babikan dia? ke sebab kau yg babi sebenarnya?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:19 PM | Show all posts
chikumanis replied at 15-1-2020 12:41 PM
masa dia turn belakang tu dah nmpak macam dia nak cari nafas yg deep..tetibe pusing depan sepatah du ...

mesti dia tgh ckp kt diri sendiri "jgn pengsan, jgn pengsan..." sebab sis pun pernah buat mcm tu, kekonon motivasi diri atau utk dgr suara sendiri.. gituuuu.. apapun moga cpt sembuh Ayie. sis suka dgn dia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 15-1-2020 01:30 PM
tak boleh... zul ripin murka

Video dia xde crett2 pun.. Sedih
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:21 PM | Show all posts
beta_carotene replied at 15-1-2020 03:20 PM
Video dia xde crett2 pun.. Sedih

ada.. tapi dalam hp iols je...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:43 PM | Show all posts
MC pun maybe ingat gimik...

n dia pun tunggu kot singer tu tetiba bangun plak mcm kes aidil af dulu tu...

budak gemuk yg duk goncang ayie tu pun maybe ingat gimik...

bila dah 3x goncang (walau salah in medics term), baru dia caya yg ayie memang pengsan...

possible panas, penat, tak sihat, sesak nafas n so on...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:53 PM | Show all posts
get well soon ayie..
i luv u
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 15-1-2020 10:41 AM
kejadian di Seri Menanti yach

Hantu la tuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
anaktoyol replied at 15-1-2020 11:00 AM
x sihat... perut kosong.. mkn durian.... wah... perut gassy... mmg combo dia bg... perut memulas,, b ...

Dahla kurus namatey.

Pastu dok promote vape xsudah2
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
johan-adx replied at 15-1-2020 01:05 PM
semoga cpt sembuh ayie

Sesuatu je.......
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Cassieopeia replied at 15-1-2020 01:18 PM
dah kenapa makan durian je xmkn benda lain. masuk anginla

Retis jenis xjaga diri. Xde kesedaran bahawa tubuh badan harus dijaga
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 15-1-2020 01:38 PM
period ke sis? org kalau betul pengsan mesti la da cuak bagai kot2 dh x bernyawa ke, ini host aman ...

Eh klau hang picit tetek dia, dia syok ah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 15-1-2020 02:01 PM
iyo la dekk ajet good2... apa salah baby shima tu kt kau sampai kau nak babikan dia? ke sebab kau  ...

Dia geng tenggiling la tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097602s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list