Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7798
View
129
Reply

Ayie Floor88 Tiba-tiba Pengsan, Penonton Panik!

[Copy link]

Author: ameenarara       Show all posts   Read mode

Post time 15-1-2020 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Perut kosong dah tu tambah durian plak..confirmlah bloated..hope yg baik2 saja utk ayie hurkey
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 15-1-2020 12:10 PM
tasty kan dia rex..i pun geram jee..kikikiki

dia comelllll... suara not bad.. tapi hidung dia macam zizang
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 15-1-2020 11:58 AM
apsal iols rs mcm gimik jah?

Kejamnya kau ni, harap2 kalau kau pengsan tengah jalan atau kena ragut tgh jalan, org ramai akan berpikiran mcm ko. Gimik!
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:41 PM | Show all posts
masa dia turn belakang tu dah nmpak macam dia nak cari nafas yg deep..tetibe pusing depan sepatah dua ayat, terus boom!

gws ayie...anak4 aku setiap jam pasang lagu diorg ni kalo kat umah...hutang n roadblock
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
sayang_mulut replied at 15-1-2020 12:00 PM
whoareyouus?

Dok dalam gua ke kak? Aku rasa group ni xde la dalam kategori whoareyus pon.

Ko ni mesti stuck hidup dalam zaman Spoon, Spin, Scoin, Stings, Slam, Spring, Straw, Success, Scan, Screen, Sweetchild, Spiranza, Skor dan yang sewaktu dengannya kan?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 15-1-2020 12:42 PM
Dok dalam gua ke kak? Aku rasa group ni xde la dalam kategori whoareyus pon.

Ko ni mesti stuck ...

Haha jgn la marah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 15-1-2020 12:32 PM
dia comelllll... suara not bad.. tapi hidung dia macam zizang

kalau gambar dia tak pakai spec htam,tak hensem..gambar dia pakai spec,fuhhhh..hensemmm..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:01 PM | Show all posts
Madel replied at 15-1-2020 11:48 AM
Abg gems baju merah tu dah kenapa
Kalau iya pun tak tahu asas pertolongan cemas, jgn la digon ...

kan..kasar nau
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:06 PM | Show all posts
Fazzbulous replied at 15-1-2020 12:50 PM
kalau gambar dia tak pakai spec htam,tak hensem..gambar dia pakai spec,fuhhhh..hensemmm..

suka tengok dia dalam mv hutang... comel je
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la perut kosong makan durian... Sapi betul.. janji ikut ckp doc bnykkan mkn buah-buahan gaknye...choiii

Sis maafkan sbb u ensem......
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Atata replied at 15-1-2020 12:43 PM
Haha jgn la marah

Rengsa whoareyus sana whoareyus sini dalam semua benang..masalahnya kalau layak diwhoareyus okla jugak. Ni kumpulan popouular, lagu pon berderet popular pon diwhoareyuskan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau dah kurus la dik. Kau pergi cheras pun order kat aku spaghetti. Buat apa diet. Hentamlah banyak sikit makannya. Ni aku ada keluar makanan baru. Burger ted bundy. Jangan lupa dtg okay.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia sambung belajar lg ke ye kat ASK tu ye? Kot penat dengan show dengan study bagai lagi.
Tapi rasanya dh grad aritu kan.
Musim panas skrg ni dgn penyakit berjangkit sana sini.
Sian kebetulan tgh tak sihat tapi ade show plak. Nak cancel takleh. So kalau kes gini depa kena bayar ganti rugi kat penganjur ke ye?
Iols baca berita masa nyanyi tu pun dah bunyi tak sedap kelaut je nampak sgt dia tgh menahan sakit dah takleh nk fokus. Suara pun dah timbul tenggelam.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:04 PM | Show all posts
user4282 replied at 15-1-2020 01:50 PM
Kau dah kurus la dik. Kau pergi cheras pun order kat aku spaghetti. Buat apa diet. Hentamlah banyak  ...

oiii apsal nama burger uols serial killer? ted bundy kata kau
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:05 PM | Show all posts
semoga cpt sembuh ayie
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:18 PM | Show all posts
dah kenapa makan durian je xmkn benda lain. masuk anginla
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 15-1-2020 10:38 AM
suka tengok rambut dia nan rapi lebat terjaga tu....

Rugi xde kat sana kan kurex
Boleh buat cpr, usung heols dan sebagainya
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:30 PM | Show all posts
beta_carotene replied at 15-1-2020 02:28 PM
Rugi xde kat sana kan kurex
Boleh buat cpr, usung heols dan sebagainya

tak boleh... zul ripin murka
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 15-1-2020 10:48 AM
Abg gems baju merah tu dah kenapa
Kalau iya pun tak tahu asas pertolongan cemas, jgn la digon ...

Gemuk tu memang over... Choii
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:38 PM | Show all posts
ashilalat replied at 15-1-2020 12:36 PM
Kejamnya kau ni, harap2 kalau kau pengsan tengah jalan atau kena ragut tgh jalan, org ramai akan b ...

period ke sis? org kalau betul pengsan mesti la da cuak bagai kot2 dh x bernyawa ke, ini host aman2 jah bercakap dekat mic like nothing happen. kawan dia yg baju merah tu pun mula2 sengeh masa ayie tu pengsan. nama pun porem, ko nak sentap mcm kena picit tetek dah kenapa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.124556s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list