Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8273
View
129
Reply

Ayie Floor88 Tiba-tiba Pengsan, Penonton Panik!

[Copy link]

Author: ameenarara       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-1-2020 11:30 AM | Show all posts |Read mode
Salah seorang ahli kumpulan Floor88 memuat naik sebuah video yang menunjukkan vokalis, Ayie tiba-tiba pengsan ketika sedang rancak membuat persembahan.


Keadaan yang sempat dirakam itu memaparkan detik cemas tersebut sehingga semua dalam keadaan panik.




  



Persembahan terpaksa diberhentikan serta-merta dan Floor88 memohon maaf kepada semua penonton yang hadir disebabkan perkara tidak dijangka itu.


Seperti dilaporkan Oh Media, Ayie sememangnya kurang sihat pada hari tersebut dan tidak menjamah makanan lain selain beberapa ulas durian sahaja.




Foto: IG Ayie Floor88





  



Apapun, punca Ayie pengsan masih belum diketahui dan diharapkan semua pihak mendoakan agar dia cepat sembuh serta mendapatkan rehat sepenuhnya.


Terkejut tiba-tiba tengah menyanyi boleh jatuh. Harap Ayie jaga kesihatan dengan baik selepas ini. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:38 AM | Show all posts
suka tengok rambut dia nan rapi lebat terjaga tu....
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:41 AM | Show all posts
kejadian di Seri Menanti yach
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian nya..Get well soon..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah la x sihat, x makan, pastu gi makan durian je. Pastu nak kena perform. Memang saja tambah penyakit dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:44 AM | Show all posts
Sama kejadian dengan rakan duet heols la kan? Jatuh pengsan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Madel at 15-1-2020 03:49 AM

Abg gems baju merah tu dah kenapa
Kalau iya pun tak tahu asas pertolongan cemas, jgn la digoncang2 ,tampar2 muka org gitu
Adoooii
Dlm situasi kecemasan mcm gini..
Pertama2 jgn panik.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:49 AM | Show all posts
penat sangatlah tu..tak makan pulak laginya..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:53 AM | Show all posts
Madel replied at 15-1-2020 11:48 AM
Abg gems baju merah tu dah kenapa
Kalau iya pun tak tahu asas pertolongan cemas, jgn la digon ...

kannn...sian plak tgk ayie kena mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:53 AM | Show all posts
penat sngat la tu...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:56 AM | Show all posts
gigih iolss search kt utube sebab kat opis block video...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:58 AM | Show all posts
apsal iols rs mcm gimik jah?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:00 PM | Show all posts
whoareyouus?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
x sihat... perut kosong.. mkn durian.... wah... perut gassy... mmg combo dia bg... perut memulas,, bdn seram sejuk.. melayang mcm kena vertigo.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
rosasen replied at 15-1-2020 03:53 AM
kannn...sian plak tgk ayie kena mcm tu

Buat nya time tu kena heart attack, dah nko goncang2 lagi badan org tu
Tak pasal2 terus kiok.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
menah replied at 15-1-2020 11:56 AM
gigih iolss search kt utube sebab kat opis block video...

Kejamnya opis..semoga dpt keje lain secepat mungkin..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 15-1-2020 11:38 AM
suka tengok rambut dia nan rapi lebat terjaga tu....

tasty kan dia rex..i pun geram jee..kikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
I syak heols ni ada hb low, sebab iols pon selalu pitam tiba2 kalau penat
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang terjelepuk dia jatuh. Semoga cepat sembuh
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:18 PM | Show all posts
Madel replied at 15-1-2020 11:48 AM
Abg gems baju merah tu dah kenapa
Kalau iya pun tak tahu asas pertolongan cemas, jgn la digon ...

dia tu mmg over..krg berkenan tgk dia dlm kump tu..mcm serba pandai...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.109312s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list