Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7338
View
80
Reply

Imej Baru Bagi Watak Tan Sri Dalam Drama 'Chandelier', Ramai Tidak Keruan Lihat Norman Hakim

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-1-2020 10:54 AM | Show all posts |Read mode
Lama juga rasanya tak tengok Norman Hakim berlakon jadi watak utama sejak kebelakangan ini. Mungkin juga sibuk menguruskan keluarga, jadi tidak dapat memberikan komitmen penuh kepada kerjaya sebagai seorang anak seni.


Namun begitu, Norman Hakim mencuri perhatian ramai apabila memuat naik foto terkininya selepas menukar warna rambut ala pelakon Hollywood George Clooney di dalam satu entri di akaun Instagram rasminya.



Kredit foto: IG



Namun, difahamkan Norman bertindak mewarnakan rambut bagi menjayakan watak Emran yang bakal dilakonkannya di dalam drama rantaian terbaru berjudul 'Chandelier' arahan Micheal Ang.



Kalau anda nak tahu, suami kepada Memey Suhaiza itu bakal membawa watak sebagai seorang Tan Sri dan mempunyai hubungan sulit dengan watak wanita utama yang dimainkan oleh Mimi Lana.



Kredit foto: IG



Nampaknya bukan sahaja pelakon lelaki itu yang teruja dengan penampilan barunya bahkan Michael Ang juga seronok dengan perubahan tersebut. Pengarah itu telah berkongsi foto dan info berkenaan drama yang sedang dalam penggambaran itu melalui satu entri di Instagram.



Kredit foto: IG



Kesemua peminat nampaknya teruja dengan penampilan berbeza Norman Hakim itu dan tak sabar nak melihat dia beraksi semula di kaca televisyen tak lama lagi menerusi drama 'Chandelier' ini.


Antara pelakon lain yang bakal mewarnai drama adaptasi novel garapan Acik Lana ini ialah Mimi Lana, Ben Amir dan Nadya Syahera.- CARI


Sama-sama saksikan! -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Sis basahhhhhhhhhhhvh
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 10:58 AM | Show all posts
harap wifey heols aman2 jah tgk heols dgn Mimi Lana

#sekadarmembatuapi
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Acaner i boleh nmpk mimi lana dgn uncle norman ni muka iras2..berjodohan ka hahaha.. mimi gak.. sapik, blakang sket..{:smile

Sat lagi ramai la netz soalkan hukum warna rambut sambil kaitkan anak tahfiz huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh kenapa iols nmpk muka norman (esp yg pakai hitam tu) ada iras2 ex bf sarah hildebrand , kini bf aida jbat. Mulut n cara senyum sama ek?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
@Kurex    sila beri sepatah dua kata-kata
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:12 AM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 15-1-2020 11:06 AM
@Kurex    sila beri sepatah dua kata-kata

semalam ada tengok gambar ni dekat ig maikelina anne...

memang tak keruan iols sampai iols google gambar daddy norman yg shirtless..

semoga daddy norman sanggup jadi daddy angkat iols sambil daddy norman nak jadi lebih dari tu...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:13 AM | Show all posts
amboiii
merecik hawau plak bila rambut jadi puteh
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:17 AM | Show all posts
tak pernah minat

okay.

sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:21 AM | Show all posts
Kurex replied at 15-1-2020 11:12 AM
semalam ada tengok gambar ni dekat ig maikelina anne...

memang tak keruan iols sampai iols goog ...

hakak sangat pasti kurex kagum...hakak tak minat daddy2 look...hakak minat hanak2 hekan jek sekarang....sat tgk kiri kanan taku laki nampak...lupa lak, hakak kat opis...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:24 AM | Show all posts
fliphair8 replied at 15-1-2020 11:21 AM
hakak sangat pasti kurex kagum...hakak tak minat daddy2 look...hakak minat hanak2 hekan jek sekara ...

asad mowtah ke? ke khairina bahariah? kaer ke? afiq syazwan ke? andy benandy suneo ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:25 AM | Show all posts

Gambar sebelah kira (bawah) ingatkan foto Remy Ishak yg putihkan rambut........tenung-tenung....eh bukan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:30 AM | Show all posts
Kurex replied at 15-1-2020 11:24 AM
asad mowtah ke? ke khairina bahariah? kaer ke? afiq syazwan ke? andy benandy suneo ke?

dek kurex, credit skit kat hakak dek....busuk2 henry golding dek...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:34 AM | Show all posts
fliphair8 replied at 15-1-2020 11:30 AM
dek kurex, credit skit kat hakak dek....busuk2 henry golding dek...

daniel hansen lebih helok...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Mohon ex bini tenang ...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Wahhh tazabarrrr {:teatime
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh memang dia ada rupa, buat cmna pon nmpk helokkkk je..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:55 AM | Show all posts
jgn kena tangkap dgn si mimi tu pulak lah ye...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Hope Michael ang direct dgn best laaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap2 tak ada kes berangkut toto lagi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.113377s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list