Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1286
View
23
Reply

Pasangan Suami Isteri Menari Video TikTok Buat Netizen Rasa Mahu Kahwin Segera

[Copy link]

Author: hafiz.ahmad       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-1-2020 10:52 AM | Show all posts |Read mode
Aplikasi TikTok kebiasannya dipandang rendah dan dianggap tidak senonoh oleh rata-rata rakyat Malaysia, mana tidaknya hampir kesemua video yang dimuat naik di aplikasi itu memperlihatkan remaja yang berpakaian seksi dan menari di khalayak ramai, hanya untuk mengikut trend semasa.





Namun pandangan negatif ini terkecuali untuk video TikTok pasangan suami isteri ini yang terlalu manis dan comel untuk ditonton. Sejak dari beberapa hari lepas, video TikTok pasangan ini tular di laman Twitter dan ditonton lebih daripada setengah juta penonton.


"Aku kacau bini aku tengah bersiap nak pergi wedding tadi, sekali dia lagi pro beb!"


Aku kacau bini aku tengah bersiap nak pergi wedding tadi, sekali dia lagi pro beb!!!! Hahhahahaha pic.twitter.com/JLEfpY83Jy
????? Kemal (@akmalhizzat) January 12, 2020



Menurut Akmal (@akmalhizzat), dia dan isteri sedang bersiap untuk ke majlis perkahwinan dan secara spontan, dia mengajak isteri untuk menari di hadapan telefon bimbit dengan lagu yang berjudul Roxanne. Tambah Akmal lagi, dia agak terkejut kerana isterinya lebih jaguh menari daripada dirinya.


Meskipun video ini hanya berdurasi selama 27 saat, apa yang menarik perhatian netizen adalah tarian isterinya yang comel dan pelukan mereka di saat akhir video yang mampu membuatkan semut juga terkena penyakit kencing manis.









Netizen juga tidak henti-henti memuji isteri Akmal yang cantik dan manis rupanya. Lebih mengejutkan, kedai yang menjual Kaftan yang dipakai isterinya turut habis terjual sehingga mereka terpaksa memuat naik Instagram Story yang tertulis "Sold Out"


Di akhir bebenang Twitter itu, Akmal meluahkan rasa syukurnya kerana dikurniakan isterinya. Sweet! - CARI


Hi! Takda apa nak promote pun, just nak cakap thank you Allah for my wife ❤️ pic.twitter.com/vRKJtxbPp6
????? Kemal (@akmalhizzat) January 12, 2020
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:12 AM | Show all posts
... yang mampu membuatkan semut juga terkena penyakit kencing manis <<<< amboiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:15 AM | Show all posts
mahu kawin segera

lepas tu segera segera cerai
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:16 AM | Show all posts
dek...hakak nari bogel ngan laki dek...cuma tak amik bideo jek...apedehal
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka smiling face n sweet.. Sedap mata memandang..Harap maintain..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang sweet n comey ngatt {:childlike
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:55 AM | Show all posts
ingat kawen tu bleh menari2 sweet2 je ke.. hehehe lawak la korg ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sweet apoooooo
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Video jimak mana
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Senang je nk jd famous
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2020 03:37 PM | Show all posts
natrahn replied at 15-1-2020 11:12 AM
... yang mampu membuatkan semut juga terkena penyakit kencing manis

kehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku hari2 menari dengan laki dan anak sweet2 bergetah tapi utk tatapan kami bertiga je lah. Koser {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:00 PM | Show all posts
spontan la sangat...  nampak sangat isteri dia on standby...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 05:11 PM | Show all posts
Percaya ler sangat alasannya tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 05:24 PM | Show all posts
S.A.M.P.A.H
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpe laa nakkk, baru kan.. .. seme sweet muit... Salam kasih syng dari achikk..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 10:09 PM | Show all posts

.... apa yg spontannya ? macam dan rehearsed jer ... same steps ...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahaiii.. low nya standard sweet umamh malaya..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 08:58 AM | Show all posts
ni pun boleh wat cter? so Motif Viral dh jemput blm?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 07:59 AM | Show all posts
apa lah sengal nya..
dlm gambar, tengah baru smua nmpak sweet
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.109023s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list