Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12
Return to list New
2536
View
27
Reply

Puteri Balqis Sakit Sebab Guna Nama Anak Jin? - Ini Jawapan Mufti

[Copy link]

Author: natrahn    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-1-2020 12:38 PM | Show all posts
MissVixen replied at 15-1-2020 03:37 AM
Tengok balqis ni, teringat pulak cerita gypsy rose. Takde kaitan... Tapi tinggal dua beranak juga.

harap aqish tak jadik macam gypsy..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringt pulak ada sorang instafemes nama soba. Geng dgn sharifah rose and nishxnish tu. Tak tau la nama betul atau nama glemer. Tgk gaya nampak la young and wild tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 15-1-2020 12:16 PM
Belum
Sejenis low profile..ig fb pun jrg2 dia update.
Iols nak kenen2 kan dgn abg iols

Hahahahahahaha....
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Sikit2 nak salah kan jin.. Kesian Jin, tak henti dipetenah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ramai giler nama kawan balkhis, mcm2 ejaan...dari pemerhatian aku.budak nama balkhis ni alim2, baik budi pekerti dan pandai ye. Takda lagi yang sakit dan tak pandai. Sampai aku nak namakan anak aku balkhis, tapi dah orang sekeliling kata tak elok pulak. Sebab ada ustaz zamzuri ke hape ntah nama dia, masuk tanyalah ustaz kata nama jin..apo!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mosti replied at 15-1-2020 02:21 PM
Aku ramai giler nama kawan balkhis, mcm2 ejaan...dari pemerhatian aku.budak nama balkhis ni alim2, b ...

Aku de kenal  2 3 org nama balkis. Yg pangai kalah jin
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 11:26 AM | Show all posts
sepupu aku nama dia balqis batrisya. ha dua2 nama kata ada nama jin tu dia ada.. tapi perangai tu aku tak pasti baik ke x. sbb dgn ktorang dia okay aje. haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan nak percaya mungkin kebetulan,kawan aku nm zakwan meninggal lebih kurang umur aku 10thn.Last abg dia citer,dia main2 n dia dgr org panggil dia.start tu dia sakit.inalillah dkt arwah.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.109532s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list