Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1751
View
25
Reply

Dah Lama Hidup Berdua, Elizad Teringin Ada Anak Sendiri

[Copy link]

Author: ameenarara       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-1-2020 10:29 AM | Show all posts |Read mode
Pasangan manalah yang tidak mahu mempunyai zuriat sendiri setelah berkahwin, bukan? Begitulah luahan Elizad Sharifuddin di Instagram yang teringin mempunyai anak bersama suami tercinta, Shamsul Baharin Abdul Rahman.


Sudah lima tahun melayari bahtera perkahwinan, Eizad terus positif dengan perancangan Tuhan dan tidak penat untuk berdoa.




  



  



Dia membuat ucapan ulang tahun perkahwinan kepada suami dan memuat naik video pernikahan mereka lima tahun yang lalu.




Foto: IG Elizad




Pada masa sama Elizad juga memohon peminat untuk mendoakan dirinya memegang gelaran seorang ibu suatu hari nanti.


Semoga impian Elizad untuk bergelar ibu dimakbulkan Tuhan tepat pada masanya nanti. Jangan putus asa dengan rezeki Tuhan. - CARI

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 10:50 AM | Show all posts
kena stop ride kot. kawan aku ada sorang bini dia kaki ride jugak. stop ride setahun sebab nak cuba bagi lekat.
alhamdulillah keluar dah sorg baby boy.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:31 AM | Show all posts
semoga dipermudahkan...

nway, tak minat dia jadi dj... ntah pape ntah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga semoga semoga ade rezeki anak2 ye ijat {:sing
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:52 AM | Show all posts
insyaAllah semoga dipermudahkan urusan kita.. tgh TTC jgk
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:24 PM | Show all posts
Kena percaya perancangan Tuhan.  Tapi kita tetap kena berusaha.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:44 PM | Show all posts
ada sesapa tau tak nama husband dia?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:57 PM | Show all posts
sinceyesterday replied at 15-1-2020 12:44 PM
ada sesapa tau tak nama husband dia?

Dalam article di atas tu ada nama husband dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:59 PM | Show all posts
cantik ejad ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:46 PM | Show all posts
cantiknya elizad ni..semoga dipermudahkan rezekinya untuk mendapat zuriat
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Memula dulu iols ingat dia kahwin dengan Nasir Bilal Khan. Muka ada iras
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 15-1-2020 11:31 AM
semoga dipermudahkan...

nway, tak minat dia jadi dj... ntah pape ntah

Sis pun x suka dgr suara dia jd dj ptg2. Memekak!
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga ada rezeki utk dia menimang cahaya mata sekali gus dpt title seorg ibu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik sheol ni. Dia ni dgn zara zya sama umur ke? Tp sheol jauh lg lawa la
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols kn 2 kli operate cyst. Tu pyh nk lkt kot
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun tak suka dengar ejad ni as dj radio
#iwantadikalehdanabgadi

Apapun semoga dikurniakan baby utk ejad dan semua pasangan yg mengimpikan baby
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga murah rezeki..skrg watak Elizad dah watak mak2 dah...Sama batch dgn fasha..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
SEmentara muda ni beranak la dik
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2020 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
incess.my replied at 17-1-2020 06:31 PM
SEmentara muda ni beranak la dik

Xda rezeki la tu.. da rezeki xda la dia meratap nak anak
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2020 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
seller6183 replied at 15-1-2020 10:50 AM
kena stop ride kot. kawan aku ada sorang bini dia kaki ride jugak. stop ride setahun sebab nak cuba  ...

Apa kaitan dgn riding
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108267s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list