Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
935
View
21
Reply

[Dunia] Kemaluan tersekat dalam paip besi selama lima hari pulak tu!

[Copy link]

Author: R2D2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-1-2020 10:15 AM | Show all posts |Read mode
Pemuda tanggung derita lima hari kemaluan tersekat dalam paip besi - Dunia
1 jam lalu


Mangsa akhirnya mendapat bantuan daripada hospital untuk mengeluarkan paip besi itu.

SEORANG lelaki terpaksa menanggung kesakitan selama lima hari kerana malu untuk pergi ke hospital selepas kemaluannya tersekat dalam batang paip besi.

Pemuda berusia 21 tahun itu bagaimanapun membuat keputusan untuk ke hospital selepas gagal menahan kesakitan ditanggungnya itu.

Mangsa didakwa membalut alat kemaluannya itu dengan stokin hitam sebelum memasukkannya ke dalam paip besi untuk memuaskan nafsunya minggu lalu.

Namun pemuda itu gagal mengeluarkan kemaluannya daripada batang paip besi itu selepas ereksi.

Akibatnya, kemaluan pemuda itu mengalami bengkak yang teruk.

Tidak than dengan kesakitan itu, mangsa kemudian pergi ke sebuah hospital di Bangkok, Thailand dan menjelaskan situasi dihadapinya kepada doktor pada Ahad.

Dia memberitahu doktor bahawa dia menggunakan batang paip besi itu untuk memuaskan nafsunya dua hari sebelum kejadian ngeri itu.

Namun dia bernasib malang selepas gagal menarik keluar kemaluannya yang dibalut dengan stokin. - Dailystar.co.uk
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 10:19 AM | Show all posts
kikikikikikikiki aduiii mat....
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Cmne la tu
.tk trbyng aku
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Ish ish
Mcmana dia menderita selama 5 harintu
X.kencing ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahahhaah lelaki bila nafsu menguasai terus jadi makhluk yang bodoh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2020 10:28 AM | Show all posts
dia berada di tempat yg salah pada masa yg salah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 10:53 AM | Show all posts
masa kecil guru besar bagi amaran kalau main2 kat besi tangga klu kepala tersangkut dia xpotong besi ..dia potong kepala saya

ini kes mesti potong konek dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 10:57 AM | Show all posts
tebal sangat kulop kau tu dik.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:18 AM | Show all posts
Besar mana paip tu sampaikan size 2b pun bleh sangkut?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:20 PM | Show all posts
Eeeuuuu.... kebodohan yang melampau...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:27 PM | Show all posts
Teringat kes sekor keling di malaysia aritu sampai kena panggil bomba
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:28 PM | Show all posts
DollahRepek replied at 15-1-2020 03:18 AM
Besar mana paip tu sampaikan size 2b pun bleh sangkut?

Paip saiz 2B jugak le
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:28 PM | Show all posts
haaaaa... pelik2 la pon...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:30 PM | Show all posts

dia balut dgn stokin utk fitkan dgn paip tu..dasar 2b nk berlagak 6 inci
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 12:57 PM | Show all posts
sakitnya tuh disitu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:10 PM | Show all posts
kn byk fonen di Bangkok sana, byrlah sedikit kos semburit utk melampiaskn nafsu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 01:21 PM | Show all posts
wahhh

keras macam besi


Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sib baik dia tak rogol
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 15-1-2020 10:25 AM
Hahahahahhaah lelaki bila nafsu menguasai terus jadi makhluk yang bodoh

Tak baik tau cakap mcm tu..dia just nk romen tapi forever alone
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
DollahRepek replied at 15-1-2020 04:30 AM
dia balut dgn stokin utk fitkan dgn paip tu..dasar 2b nk berlagak 6 inci

Aahahahaaa...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085941s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list