Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2115
View
20
Reply

[Jenayah] Budak 5 tahun ditemukan dirantai pada katil

[Copy link]

Author: Burong_Hantuk       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-1-2020 08:11 AM | Show all posts |Read mode
MEXICO CITY - Seorang kanak-kanak berusia lima tahun ditemukan dirantai pada besi katil dalam sebuah rumah di El Refugio dekat bandar Ciudad Fernandez, Mexico Jumaat lalu.


Kanak-kanak itu ditemui selepas salah seorang jirannya terdengar jeritan mangsa.

Pihak berkuasa memberitahu, sebuah tab mandi berada di sebelah mangsa dipercayai digunakan sebagai tandas manakala sampah sarap dan baju bersepah di seluruh lantai.


"Kaki kanannya cedera akibat dirantai namun mangsa dilaporkan tenang ketika pasukan penyelamat menemui dan menyelamatkannya," katanya.

Mangsa kini berada dalam jagaan Pembangunan Integral Keluarga di San Luis Potosi yang turut melancarkan siasatan untuk mengenal pasti siapa yang merantai kanak-kanak malang itu.

Setakat ini, pihak berkuasa masih belum dapat memastikan sama ada rumah yang menempatkan mangsa itu milik ibu bapanya dan tiada sebarang tangkapan dibuat. - Agensi

image.png


Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya awk anak..semoga nasib lebih baik selepas ni..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya...
Ni la org nk anak awak pun sibuk nk beranak tp tak fikir tanggungjawab
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Budak ni tak pandai bercakap ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
kesian..tu ke gambarnya??
berapa lama kena rantai tu..
tgk kasut pon cantik lagi..siap stokin tu hah..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko nakal sangat ke nak...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntah2 mangsa culik.. mexico ni kan femes culik menculik nih
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
orgsepang replied at 15-1-2020 08:30 AM
Budak ni tak pandai bercakap ke?

Bdk2 trauma.mmg susah nk ckp
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik siap berkasut.. maybe kena culik
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Hidup lagi nek burung.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:19 PM | Show all posts
alo... kesian nak oi... acik pun garang dengan anak.. tapi xde la sampai nak merantai anak.. alololo
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 15-1-2020 06:17 AM
Hidup lagi nek burung.

Terus iols tak jadi sedih baca ni haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
kasihan nya, budak lagi tu. tak kira apa pun tak patut buat mcm binatang
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:03 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
hmmmm kena culik ke....
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:52 PM | Show all posts
Macam mangsa culik untuk dijual pada sendikit kat sana kan famous cara macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Siannye lahai... Nape byk sgt org psycho skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 05:41 PM | Show all posts
human trafficking pun maybe ni....hakak penah tgk kat ig rasanya bideo arrest of a mother selling their children to paedophile in pinoy....baby a few months pun dia bagi...sial sangat mak camni....selayaknya di sula
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 08:37 AM | Show all posts
mangsa culik ke
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 09:32 AM | Show all posts
Kesiannya dibuat kat budak nih. Baru 5 tahun jer tu...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105547s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list