Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12091
View
162
Reply

Azwan Ali Bongkar Cintanya Ditolak Ziana Zain, "Siap Kata Ziana Kena Karma"

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-1-2020 03:06 PM | Show all posts |Read mode



"Kemudian, Ziana keluar kenyataan di media tempatan bahawa dia tiada ‘taste’ pada Azwan Ali. Kau rasa mana pergi jantan kau, maruah kau?"


Anak seni, Azwan Ali sememangnya sangat popular di era 90an dahulu. Komitednya dalam pengacaraan, lakonan dan pengarahan pernah mendapat pujian. Namun apabila bertukar personaliti, dia dilihat hilang arah hingga menggelar dirinya Diva AA.


Bagaimanapun menerusi slot 'Begitu Begini Dj Nazz di laman Youtube Gegar, Azwan membuka cerita hingga ramai warganet melihat kembali sisinya yang berkarisma dahulu.


Antara yang kontroversi ialah kisah ' percintaannya' dengan Ziana Zain. Namun sayangnya perasaan tersebut telah di tolak dan ianya juga mendapat liputan meluas media tempatan ketika itu.
Yt


"Terima kasih kepada DJ Nazz, kerana berjaya membongkar kisah percintaan Diva AA dan Ziana secara eksklusif."


Menurut Diva AA, dia mengaku hanya bertepuk sebelah tangan. Ziana hanya menganggap Diva AA sebagai kawan biasa saja.
Ig


“Saya pernah feeling-feeling, tapi dia tak cinta saya, saya je anggap saya cinta Diva ZZ (Ziana Zain)”



Diva AA sempat berkongsi saat-saat dia meminta izin dari bapa Ziana untuk membawanya keluar jalan-jalan. Malah pada saat itu, dia telah meluahkan isi hatinya kepada Ziana.


“Saya pergi rumah dia, Pak Zain siap cakap, jaga Gee elok-elok, sebab saya minta izin nak bawa Ziana Zain pergi makan-makan”

Ig


“Masa bawa Ziana keluar, tahu tak perasaan dia macam mana? Saya rasa macam jadi Justin Bieber masa tu! Siapa saja yang mampu pandu kereta bersama Ziana masa tu”



Seterusnya Azwan membawa Ziana ke Hotel Concorde dan ketika itula dia meluahkan isi hatinya.


"Saya cakap “Ziana, sebenarnya saya suka awak”, dan Ziana jawab, “Jangan nak mengada!, kita kawan jer, tiada nak feeling-feeling, saya tak minat."



Selepas kejadian itu, Diva AA agak kesal dengan kenyataan Ziana kepada pihak media. Walaupun cintanya di tolak, Diva AA redha dengan apa yang berlaku 30 tahun yang lalu.


“Memang hati memberontak nak Ziana Zain, tapi orang kata, Korban Cinta. Dia tiada perasaan pada saya, saya je yang perasan”



Menutup temuramah itu, Diva Aa menyifatkan Ziana telah mendapat hukuman karma.
Yt



”Tapi, dia dah kena dah karma dia! Kau tengok apa jadi dengan Ziana Zain? Bangga sangat kahwin dengan ‘mamat’ tu”


Jadi, adakah dengan luahan ini bermakna Azwan Ali menyimpan dendam kepada Ziana Zain yang pernah menolak cintanya? Atau dia jadi begini kerana mahu perhatian? - CARI



Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 03:16 PM | Show all posts
TUuu Jeeee nak bagitahu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 03:16 PM | Show all posts
Oh my! malu nya terpalit kisah chenta dengan Diva mulut puaka AA!
ZZ kena karma? ZZ ke AA yg kena karma? At least ZZ tua dgn bahagia dah.
Kau? berakhir dengan jd sendu dan bertukar jd pondan tua hekhek..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 03:17 PM | Show all posts
hamboih, sebab ni ker si diva AA jadi kelempok??
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
At least he got it out of his chest... finally!
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian AA..cinta seorg lelaki mmg xle lawan yach..selain AA ade byk lagi retis lelaki yang cintanya xkesampaian sampai kurus kering
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku bayangkan betapa hensemnye diva aa dgn zz dlu kalau berjodohan.mesti dia syg gile kt zz and caring habis.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg teringat kisah ni, memang kesian azwan masa tu, sebelum tu dia jatuh hati pada gee/fauziah latiff, lepas gee bercerai dgn ayed budriz, after cinta dia gee tolak dia jatuh kasih pd ziana zain..ditolak juga.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Belum terlambat lg..sama2 single kan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 03:44 PM | Show all posts
masih tak move-on ka?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Move on jelaa..org dah x sudi buat apa nak terhegeh2 smpai melawan hukum Tuhan?nak memberontak kt sape?rasanya kakjenna tu x kisah lgsg psl dia ni..dia aje y masih meratib..loser sgt~
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
teringat dl ada yg kata semua yg dia suka ada nama siti
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 14-1-2020 03:20 PM
Sian AA..cinta seorg lelaki mmg xle lawan yach..selain AA ade byk lagi retis lelaki yang cintanya xk ...

AA abang adek pun kecundang jua cinta nya pada siti nurhaliza ibu piyah hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
entah la nok.........
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Basinye laaaa haiii. Bukan takat basi, busuk hanyir segala macam.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 04:15 PM | Show all posts
berapa ramai sebenarnya yang tolak cinta diva AA ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 04:17 PM | Show all posts
Bangga sangat kahwin dengan ‘mamat’ tu


Ko yakin ZZ tu akan bahagia kalau kahwin dengan ko
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sabar tol dj nazz kepam melayan diva AA yach...tp mmg heols jujur buka cita pasal jek2..hrp jek2 ilek jela..cita lama khensss...n paling bes heshe puji kak melahgeram retis paling baik budi pekerti.. No 1 uolsss
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 04:35 PM | Show all posts
Semoga Azwan Ali cepat sedar dan u turn jadi lelaki baik.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 04:38 PM | Show all posts
bapok ni.. nk yg femes2 je..
why ko tak lamar ayati tasrip ke..aida agil ke mase tu..
huh...koserrr pondan tua tkde job ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111199s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list