CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 4132|Reply: 14

[2020] MORBIUS [JARED LETO][JULY 2020]

[Copy link]
Post time 14-1-2020 02:21 PM | Show all posts |Read mode
Edited by annehuda at 14-1-2020 02:36 PM



US Release Date: July 31, 2020Starring: Adria Arjona, Jared Harris, J.K. SimmonsDirected By: Daniel Espinosa
Synopsis: Biochemist Michael Morbius tries to cure himself of a rare blood disease, but he inadvertently infects himself with a form of vampirism instead.




katenye movie ni sebahagian daripada villain universe aka the Sinister Six.  Lepas Sony tgk kejayaan Suicide Squad and Venom (walaupun kualiti movie tuh mcm hauk jah) theyols teruskan jugak buat villain universe ni kekonon nak lawan Marvel Universe tu. apepun kite nantikan saja la movie ni walaupun hakak rasa mcm generic sgt la pun jalan citer die mcm dh bleh agak la gittew


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2020 11:19 PM | Show all posts
Minat Pat Jared Leto....but ntah lah...last tengok dia sebagai Joker, just find maybe comic film character Tak sesuai dgn dia
But let's hope for the best
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
tahun2 90s..aku. emmang follow siri animasi the amazing spiderman di tv2..pwngacara diacheryl samad dan laki yg jd mat keypoh di tv3 haritu
anatara arc menarik dlm siri animasi tu ialah.. arc mobius ni lah... ada watak blade lagi

mobius jadi 100% kelawar di akhir arc
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 11:06 PM | Show all posts

Morbius is scheduled to be released in the United States on 28 January 2022




Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 12:24 PM | Show all posts
iols semata nk tgk Jared jer. Movie lain dia overall sgt2 ok, tp utk watak villian ni blom up to standard sgt lagi.. well kita tgu jer laa next year camne, lagi beberapa hari jer lagi nk ke 2022 kan..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 23-1-2020 07:01 PM
tahun2 90s..aku. emmang follow siri animasi the amazing spiderman di tv2..pwngacara diacheryl samad  ...


Urutoraman.... Mebiusssssssss

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 12:28 PM | Show all posts
SY_Mumi replied at 15-1-2020 11:19 PM
Minat Pat Jared Leto....but ntah lah...last tengok dia sebagai Joker, just find maybe comic film cha ...

Bila minat Jared Leto, die ada new movie dngan Anne Hathaway bertajuk WeCrased. Tayang kat Apple Tv+. Movie ni dag release teaser



Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Andai aku, Leto, wes pasti aku wong jowo!

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-3-2022 09:00 AM | Show all posts

In theatres 1st April 2022




Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2022 10:02 AM | Show all posts

iols semata nk tgk Jared jer. Movie lain dia overall sgt2 ok, tp utk watak villian ni blom up to standard sgt lagi.. well kita tgu jer laa next year camne, lagi beberapa hari jer lagi nk ke 2022 kan io games
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2022 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
CharlesLuies replied at 29-3-2022 10:02 AM
iols semata nk tgk Jared jer. Movie lain dia overall sgt2 ok, tp utk watak villian ni blom up to st ...

Sekarang dah memang tahun 2022 lah sis
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-4-2022 12:27 PM | Show all posts
malam td gi buang tebiat layan movie ni. rebiu hakak pendek jah sbb citer ni pun pendek jah. masuk dlm 7.45 kuar wayang mall masih bukak lg ha gitu le.  citer ni so so jah bagi aku, dan citer ni aku rasa mmg diorg target utk tontonan keluarga kot sbb memang clean adegan kiss pun sekali tu jah.  adelah f word skit tp tu pun org jahat yg sebut.  but for me, citer ni biasa sgt. i feel like this is such a waste of talents sbb barisan pelakon lelaki dia hebat-hebat gak. ibaratnya kalau ko ganti diorg ngan pelakon ntah sape-sape pun boleh gitu.  ada 2 post credit dlm citer ni, yg satu tu ada kaitan dgn spiderman no way home.  yg 2nd tu mcm nk set up utk sinister 6 but ntahle aku tak rasa excited plak nk follow universe ni.  overall hakak kasi 6.5/10 jelah utk movie ni.  movie ni kirenye bertiang-tiang jugak kene tinggal dgn venom tuh. tp ni pendpt hakak jelah ye

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2022 05:10 PM | Show all posts
lunch hour td sempat g nonton layan movie ni.after 2 years baru jejak kaki ke cinema..Overall..tgk movie ni coz of jared leto jer..storyline..action..so-so..predictable la jugak.. saya kasi 7/10 stars

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2022 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena April Fool
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2022 03:30 PM | Show all posts
Citer ni mendapat restu si Kevin ker sebab pada aku bosan.. aku pulak tak berapa minat si JL ni.. maybe aku tak pernah tau kewujudan Morbius ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 10:18 AM GMT+8 , Processed in 0.102679 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list