Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
223
View
1
Reply

[Lain-Lain] MORBIUS [JARED LETO][JULY 2020]

[Copy link]

Author: annehuda       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-1-2020 02:21 PM | Show all posts |Read mode
Edited by annehuda at 14-1-2020 02:36 PM



US Release Date: July 31, 2020Starring: Adria Arjona, Jared Harris, J.K. SimmonsDirected By: Daniel Espinosa
Synopsis: Biochemist Michael Morbius tries to cure himself of a rare blood disease, but he inadvertently infects himself with a form of vampirism instead.




katenye movie ni sebahagian daripada villain universe aka the Sinister Six.  Lepas Sony tgk kejayaan Suicide Squad and Venom (walaupun kualiti movie tuh mcm hauk jah) theyols teruskan jugak buat villain universe ni kekonon nak lawan Marvel Universe tu. apepun kite nantikan saja la movie ni walaupun hakak rasa mcm generic sgt la pun jalan citer die mcm dh bleh agak la gittew


Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:19 PM | Show all posts
Minat Pat Jared Leto....but ntah lah...last tengok dia sebagai Joker, just find maybe comic film character Tak sesuai dgn dia
But let's hope for the best
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087137s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list