Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
3643
View
73
Reply

"Saya Berada Di Pihak Yang Benar" - ADUN Dengkil Nafi Positif Dadah

[Copy link]

Author: hussaini4675       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-1-2020 02:13 PM | Show all posts |Read mode
Adhif Syan Abdullah. Kredit foto: Facebook


Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Dengkil, Adhif Syan Abdullah menegaskan bahawa beliau berada di pihak yang benar walaupun turut ditahan bersama 15 individu lain dalam serbuan polis di sebuah kondominium pada malam 12 Januari.


Memetik laporan BH Online pada 13 Januari, beliau datang ke kondominium itu untuk menyertai sesi perbincangan dan tidak melakukan kesalahan undang-undang.


"Saya tidak boleh memberikan sebarang komen terhadap isu ini kerana ia sedang disiasat malah dinasihati tidak berbuat demikian.

"Namun saya boleh katakan, saya berada di tempat yang salah pada masa yang salah...malah saya tegaskan bahawa saya berada di pihak yang benar," katanya.


Adhif bersama Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman. Kredit foto: Facebook


Adhif yang juga Ketua Armada Selangor tidak menolak kemungkinan isu serbuan dan penemuan dadah di lokasi itu dirancang oleh pihak tertentu.


Beliau musykil kerana laporan awal tentang serbuan yang dilakukan oleh polis telah disebarkan termasuk dalam media sosial.


Walau bagaimanapun, Adhif menyatakan, beliau langsung tidak rasa tertekan kerana tahu mereka berada di pihak yang benar.


"Ketika ini pun saya tidak tertekan dengan pelbagai tohmahan dan tuduhan dan akan seperti biasa meneruskan kerja dan tanggungjawab kepada rakyat sebagai ADUN," jelasnya.


Adhif bersama Menteri Dalam Negeri, Tan Sri Muhyiddin Yassin. Kredit foto: Facebook


Beliau turut menafikan desas-desus tentang penahanannya dalam lokap polis kerana direman.


Adhif menjelaskan, beliau pulang lewat ke rumah kerana membantu siasatan polis terhadap rakan-rakan yang lain.


Isu ini boleh dielakkan jika perbincangan diadakan di pejabat atau di lokasi awam seperti kafe atau restoran. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 02:18 PM | Show all posts
kau buat malu parti je la gumuk woiii

camsial kau yg bersedap2 mendada dgn bohsia, macai2 PHacai terpaksa cover sial kau online offline

letak je jawatan tu ngok

ke tu satu2 nya jawatan yg kau ada???



Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni rancangan parti pemerintah terdahulu ke?.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 02:36 PM | Show all posts
dek, kalo ko bawak lori ikan pun lebih halal keje dek, ramai yg ghupe cam ko ni bawak lori ikan, habih2 ko main ganja jek sebab nak ilangkan ngantuk....takde laa amik menda sintetik...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tau ada parti liar kat situ yang kau masuk jugak buat apa? Otak kau tertinggal kat rumah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 02:45 PM | Show all posts
Ina8895 replied at 14-1-2020 02:41 PM
Dah tau ada parti liar kat situ yang kau masuk jugak buat apa? Otak kau tertinggal kat rumah ke?

nak tarbiyah kawan2 dia le tu, dah kul 4 pagi, siap2 tuk solat subuh

baik taw adun ph


Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Awal2 dah menipu kantoi ckp ada kat rumah. Meeting kat condo ye... private party bising sampai jiran2 complain tapi konon kena perangkap...mcm sial jer.  Tp jgn risau lah Atuk n SS akan cover kau selagi boleh..ye tak?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Gemok itam dan tak kuat berlari!  

Lagi bermaruah kau letak semua jawatan n bertaubat laa gemok

Ini mustiiii muslihat kerajaan terdahulu ye gemok

Butoh pak hang la gemok..bodoh..bingai..bahlul!

Nk wat caner gemok..muka hodoh ko tu tak kaaaburrrr laa mcm semburito tuu..klo tak buleh laa Saya bersyukurrrr tak di dakwa kerana video tak jelas!

Lenkali gemokkk..ko pakai topeng Bandi Amuk haaa...tingggi tinggggiii kepalaaa baaabiiii..yaaaahhhhhhhhh !!

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 02:58 PM | Show all posts
pukul 4 pagi ko nak bermsyuarat apa.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka macam takde nur. Sapa aje lah yg percaya korang nak berdiskusi dlm bilik dgn muzik kuat sampai kena panggil polis & ada perempuan2 seksi.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 03:01 PM | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 14-1-2020 02:52 PM
Gemok itam dan tak kuat berlari!  

Lagi bermaruah kau letak semua jawatan n bertaubat laa gemok

aduh part last tu berdekah sial aku baca...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 03:02 PM | Show all posts
Edited by cmf_shalom at 14-1-2020 03:04 PM
Ina8895 replied at 14-1-2020 02:41 PM
Dah tau ada parti liar kat situ yang kau masuk jugak buat apa? Otak kau tertinggal kat rumah ke?


bawa nafsu..dan alat kelamin.

otal tinggal kat umah-x pakai pon
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 03:04 PM | Show all posts
jcopy replied at 14-1-2020 02:45 PM
nak tarbiyah kawan2 dia le tu, dah kul 4 pagi, siap2 tuk solat subuh

baik taw adun ph






Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 03:07 PM | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 14-1-2020 02:52 PM
Gemok itam dan tak kuat berlari!  

Lagi bermaruah kau letak semua jawatan n bertaubat laa gemok



badan mcm ni..beb-adik-ird mmg tenggelam dlm tulang..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 03:08 PM | Show all posts
jcopy replied at 14-1-2020 02:45 PM
nak tarbiyah kawan2 dia le tu, dah kul 4 pagi, siap2 tuk solat subuh

baik taw adun ph

hahahahaahahah
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_shalom replied at 14-1-2020 03:07 PM
badan mcm ni..beb-adik-ird mmg tenggelam dlm tulang..

Ko bersopan ke tu salom

Maksud ko punei dia ke? Ni perak

Klo kolompo kotey...gangsta selatan butoh

Batang balak..ni budak hipster

Member..ni Harold Robin..klo Ron Jeremy dia dick teruih...peter north tak bunyik..kuo air je..john holmes cock..klo french le coq

So far u understeng bro?

Ntah ntah gusti SUMO tu tadak kotey ye salom? Tapi depa kawin gak..kurious city laaaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 14-1-2020 02:58 PM
Muka macam takde nur. Sapa aje lah yg percaya korang nak berdiskusi dlm bilik dgn muzik kuat sampai  ...

Muka tadak nurrr tapi muka ada kurrrr

Muke kurrrrreng semua nya!!!

Kureng ajor punye gumuk..puihhh kiri puihh kanan...ingat dugong ghupernya gemok tengah jalan haaaaa hahaha

Kenapa anak babi jalan tunduk?
Sebab depa maluuu

Kenapa gemok jalan tunduk?
Gemok khayal isap dadah..lennnntuk

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 03:24 PM | Show all posts
mungkin dia tersalah balik rumah kot..maklumlah dah pukul 4 pg kan...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
meeting ye. abih urine positif tu apa cer?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 14-1-2020 07:21 AM
Muka tadak nurrr tapi muka ada kurrrr

Muke kurrrrreng semua nya!!!


Hahaha. Iols suka pasal anak babi tu. Minta2 ada prk lagi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.118115s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list