Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1151
View
20
Reply

[Jenayah] Dadah Dijadikan Hiasan Rambut Tapi Terkantoi Dengan Polis

[Copy link]

Author: Archaiv       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-1-2020 01:52 PM | Show all posts |Read mode

Sumber Foto : Marion County Sheriff's Office





Flippin, Arkansas seorang wanita telah ditangkap kerana menyembunyikan sebuah bungkusan meth (dadah) kecil dengan mengikatnya pada rambut sebagai samaran kepada perhiasan rambut 'hair bow'.


Jessica Kropp, 38 tahun pada awalnya ditahan kerana memandu kereta Dogde Neon dengan lesen yang tamat tempoh. Polis yang bernama Kenneth Looney yang menahannya mendapati terdapat 5 waran tangkap untuk Kropp. Semasa memberitahunya keluar daripada kereta tersebut, Looney terlihat perhiasan rambut tersebut.


Dalam  afidavit dari Looney menyatakan:


"Awak biar serius?"
"Apa?" balas Jessica Kropp.
"Awak pakai 'hair bow' atas rambut yang dibuat daripada beg meth".
"Saya tak tahu pula, pasti orang lain yang letaknya di sana dan saya tidak tahu apa-apa." balas Jessica Kropp lagi.


Kredit foto: Marion County Sheriff's Office





Ketika ditanya apa kandungan dalam keretanya pula, Kropp merayu agar keretanya tidak ditunda. Polis itu bersetuju dengan syarat dia memberi kerjasama kepadanya. Kemudiannya,  Kropp mendedahkan bahawa dia mempunyai beberapa barangan haram. Dalam dompetnya, 'pelbagai bungkusan' meth ditemui, serta peralatan dadah termasuk pen vape dengan minyak THC dan satu lagi pen vape dengan minyak THC dan meth dalamnya.


Kropp ditangkap atas tuduhan memiliki meth dengan niat untuk mengedarnya, memiliki kelengkapan dadah, memandu sementara lesen digantung dan tanpa insurans liabiliti.


Dia kemudiannya dibawa ke penjara Marion County, di mana dia dilaporkan sebagai ikatan jaminan bon USD23,210 [RM 94, 225.64]. - CARI



Sumber foto : Marion County Sheriff's Office





Sumber : unilad.co.uk

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 02:13 PM | Show all posts
otai masih berbisa....bole lagik i dont know how it got there gitooohhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 02:27 PM | Show all posts
Edited by Artemesiaa at 14-1-2020 02:50 PM

Gigihnya keo antie dia ingat penguatkuasa tak mahir nak detact benda2 macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 02:44 PM | Show all posts
Artemesiaa replied at 14-1-2020 02:27 PM
Gigihnya keo antie ingat orang2 di Asia Tenggara tak mahir nak detact benda2 macam ni

apa kena mengena dgn asia tenggara?
dia kena tangkap di flippin arkansas us, bkn filipina
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2020 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 14-1-2020 02:13 PM
otai masih berbisa....bole lagik i dont know how it got there gitooohhhh...

Terima kasih sebab sudi baca.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2020 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Artemesiaa replied at 14-1-2020 02:27 PM
Gigihnya keo antie dia ingat penguatkuasa tak mahir nak detact benda2 macam ni

Terima kasih sebab sudi baca.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2020 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Fuckology replied at 14-1-2020 02:44 PM
apa kena mengena dgn asia tenggara?
dia kena tangkap di flippin arkansas us, bkn filipina

Terima kasih sebab sudi baca.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 04:52 PM | Show all posts
level makcik2 dah ponn. ketagihan yang tak boleh berhenti.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 05:16 PM | Show all posts
Archaiv replied at 14-1-2020 04:10 PM
Terima kasih sebab sudi baca.

kau lapar ye?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:09 AM | Show all posts
oh Arkansas... bukan berita pelik2 kat sana, selalunya dari Florida


Sama-sama, in advance (Sebelum tt ucap terima kasih sebab sudi baca)
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 09:42 AM | Show all posts
amboi gamba bawah tu

nak ngorat sape tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2020 10:28 AM | Show all posts
shark_eow7 replied at 14-1-2020 04:52 PM
level makcik2 dah ponn. ketagihan yang tak boleh berhenti.

Terima kasih sebab sudi baca.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2020 10:28 AM | Show all posts
dani-rox replied at 15-1-2020 04:09 AM
oh Arkansas... bukan berita pelik2 kat sana, selalunya dari Florida

hehe... Terima kasih sebab sudi baca.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2020 10:29 AM | Show all posts
dekmieDandy replied at 15-1-2020 09:42 AM
amboi gamba bawah tu

nak ngorat sape tu

Terima kasih sebab sudi baca.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8: otai masih berbisa....bole lagik i dont know how it got there gitooohhhh...


Belajar dari jibb

Saya xtahu
Walhal time tu lau PM siall
Menteri keewangan lg
Pengerusi imdb lak tu

Saya tak tahuuuuuu
Apak kau la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2020 10:45 AM | Show all posts
Victorioussss replied at 15-1-2020 10:44 AM
Belajar dari jibb

Saya xtahu

Terima kasih sebab sudi baca.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian! Otak dia bukan kat kepala kot sebab tu apa org letak kat situ boleh jawab xtau
Hahaha...mcm la org nak caya alasan dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2020 11:18 AM | Show all posts
sukacactus replied at 15-1-2020 10:53 AM
Sian! Otak dia bukan kat kepala kot sebab tu apa org letak kat situ boleh jawab xtau
Hahaha...mcm l ...

Terima kasih sebab sudi baca.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Cool la aunty ni, boleh lg senyum manis ye
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2020 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 15-1-2020 02:20 PM
Cool la aunty ni, boleh lg senyum manis ye

Terima kasih sebab sudi baca.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.120106s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list