Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2811
View
40
Reply

[Tempatan] Syed Saddiq bash parti sendiri?

[Copy link]

Author: tobby    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-1-2020 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
kasihan lihat penyokong2 PH.  tergamak guna alasan 'casual drug use'  utk menghalalkan penglibatan Adun &  YB mrk dgn najis dadah.   Patut la syed Saddiq bersungguh2 nak mansuhkan kesalahan menghisap dadah.  
FB_IMG_1578968167812_1.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
kaedah Adun ni mengencing ikut style mahathir:

Berita tengah hari : "Saya berada dirumah sepanjang malam." .. Saya elok saja di rumah. Masa, tarikh, lokasi, (dakwaan ditangkap) entah manalah mereka kutip,

Berita malam : "Saya berada di tempat yang salah dan pada masa yang salah." .. "Saya hadir ke kondominium itu hanya untuk menghadiri sesi perbincangan sahaja."

ARMADA  PPBM
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 11:00 AM | Show all posts
papelaaa saddiq oooiii.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 11:05 AM | Show all posts
patutlah penyokong mcm khayal & tenang kene kencing selalu
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak payah bangsat sangat mai ketuanan la Saddiq.. Perangai angpa yg kamjad.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 11:59 AM | Show all posts
   Bila dah ada kuasa buatlah perancangan...takkan rakyat nak ajar pula kot...
Presiden Maharlika....kasi tembak je pengedar dadah....Habistu takkan membebel jer atas kerusi kulit tu....Amendeee la lu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 12:45 PM | Show all posts
Edited by pokaibanktokyo at 14-1-2020 04:58 AM

Mangsa gomol punya hujah memang lucu.
Ketuanan tak ke mana la bongok bila 3 daripada 10 penagih dadah juga dari bangsa yang jadi babu di rumah bangsa lain, jadi monyet panjat pokok nyok melayu dan jadi hamba seks di australia
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Xyah ckp psl ketuanan laa bila kaduk dah naik junjung..y mngedar dadah,y bawak masuk rokok,arak,scammer, sapa kepala dia?

Lagi satu,xyah ckp psl ketuanan kalau y bercakap pun xde nak tegakkan keadilan..bila org mati gara2 pemandu lawan arus,di mana kamu?bila anggota bomba mati tiada pengadilan y sepatutnya,di mana kamu,bila ada kes buli sehingga menyebabkn kematian,apa tindakan kamu?

Geram plak rasa..dah laa cuaca tgh panas terik ni,panas plak hati ini..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 12:53 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 14-1-2020 04:48 AM
Xyah ckp psl ketuanan laa bila kaduk dah naik junjung..y mngedar dadah,y bawak masuk rokok,arak,scam ...

Kepalanya rakyat asing dari bangsa babu. Bila ditangkap oleh ketuanan terus dilayan macam binatang
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 12:53 PM | Show all posts
Armanja, sayap parti BERSYABU

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 12:54 PM | Show all posts
sesuai

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
pokaibanktokyo replied at 14-1-2020 12:47 PM
Macam la dia tak sedar ketuanan ditentukan  oleh bilangan pengundi...serta kekuatan fizikal dan ek ...

ketuanan tu la yg dorang dok rayu suruh undi dorang.. tetiba ketuanan tu jugak yg kena herdik, kena kutuk pemalas, jahat..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah majoriti penduduk mesia org melayu.
Dah tentu laa ramai melayu...

Salah tetap salah. Tak payan nak kaitan statistik  mr
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
pokaibanktokyo replied at 14-1-2020 12:50 PM
Ketuanan tak ke mana la bongok bila 3 daripada 10 penagih dadah juga dari bangsa yang jadi babu di r ...

ye.. bangsa tu la yg paling oemalas.. tadi aku kena marah dengan bangsa yg tu sebab kata aku buat kerja lambat. hanat betul!
padahal dorang tersangatlah pemalas! kalau dorang buat salah, mati2 dorang takkan mengaku, tu pun mintak maaf sambil bodek..
opismate aku ni, dah la bagi document dekat aku lambat, lepas tu bila boss dah mintak, dok kata aku buat kerja lambat..
bola aku mintak document tu awal2, kata nak guna lagi document tu.. cam palat perangai
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 01:08 PM | Show all posts
Anggota kabinet dari dulu lagi bengap bengap sekor sekor. Nak tengok contoh ketuanan pergi saja Pertiwi Soup Kitchen lihat sendiri cina kaum pemalas, india kaum pemalas, mamak kaum pemalas  miskin mundur semua beratur panjang nak makan nasi percuma tajaan melayu tuan
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
pokaibanktokyo replied at 14-1-2020 01:03 PM
Engko tuding saja kepala dia depan boss engkau sambil jelaskan perkara sebenar

boss aku pelik, dia org jepun, tetiba meeting guna english dgn mandarin.. alasan dorang, bangsa ni tak faham english.. habis tu elok je bila presentation, sekor2 cakap englisg baekkk punya!! aku present english, bila sesi soal jawab, aku jawab bahasa melayu. dorang tanya kenapa tak guna english, aku katalah bahasa melayu bahasa kebangsaan. dorang ingat orang jepun pandang ke bahasa pasar dorang tu????
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 01:14 PM | Show all posts
Kurex replied at 14-1-2020 05:09 AM
boss aku pelik, dia org jepun, tetiba meeting guna english dgn mandarin.. alasan dorang, bangsa ni ...

Agaknya boss jepun engko gigih belajar mandarin sebab senang nak bagi arahan bila bersama ayam china. Wakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 01:19 PM | Show all posts
Menagih dadah tak hina. Yang hina adalah jadi babu, hamba seks, hamba abdi
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
mikasa replied at 14-1-2020 12:56 PM
Dah majoriti penduduk mesia org melayu.
Dah tentu laa ramai melayu...


Syed Kel ni mana pikir sebelum main boh jer tulis dalam twitter. Chas cerdik tapi bodoh giler.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 01:22 PM | Show all posts
razman_el replied at 14-1-2020 03:59 AM
Bila dah ada kuasa buatlah perancangan...takkan rakyat nak ajar pula kot...
Presiden Maharlika.. ...

Nampak macam tisu otak sadiq pun dah koyak jugak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.112990s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list