Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3364
View
62
Reply

[Tempatan] Perasmian kepala paip untuk rakyat. Tepok sikit

 Close [Copy link]

Author: harizs       Show all posts   Read mode

Post time 13-1-2020 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Yezza...ni dia gaji puluh ribu riban..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Punishment kepada sel otak yang berkembang
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Saper la yg organize ni.... kalau ye pun bg la cukup sifat sikit tapak tu..... ni letak bata 2 ketul je...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepala bana lah..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
When i saw the title and small picture ingat ni sindiran ke troll ke apa. Betul ke ni ada perasmian paip mcm ni? Akak tepok dahi lah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 10:34 PM | Show all posts
adoi tk jadi aku nk tido awal mlm ni  segar semula mata
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
muka seko2 pn dh mcm kepala paip
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 13-1-2020 07:19 PM
Yg tepuk tangan tu tak rasa bodoh ke?

hahaha... org bodoh memang xtau dia bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Sanggup membadutkan diri terbongkok-bongkok potong riben cenonet asal dapat nama. Alahaii sadis sungguh. Lif sekangkang kera dah, lampu isyarat dah, jamban dah.. Kepale paip dah.. Lepas ni ape pulak yer??
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
saripdolmat replied at 13-1-2020 06:32 PM
byk betul pencapaian menteri & yb ph sejak akhir2 ni. dari trafik light, pintu lif, kepala paip semu ...

Jangan lupa bilik jenazah dol...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa ke babi bangsatnya PH ni
Dr rasmikan lif, grup wassap, trefik lute, now kepala paip
So lps ni nak rasmikan apa lagi?...
Hoi atuk95 ko tengok la apa ke bodoh kaum PH ko ni sume haaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
wow
the most bangang event

hahh tepokkk
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 07:17 AM | Show all posts
Alhamdulillah dengan pencapaian sedikit2 ini, moga malaysia mampu mencapai wawasan 2020...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana tau kot kepala paip tu spesel.. Bila bukak bukan air yg kuar. Minyak petrol Ron 97 yg kuar
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 08:43 AM | Show all posts
ini pon nak kena rasmikan potong reben bagai?
hahahah

berita kat uganda ka ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 08:48 AM | Show all posts
aku igt pegawai2 khas/PA2 menteri dulu dah tahap bod*h dah

rupanya yg skrg lg tahap 7 petala langit
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Paip tu paip untuk siram pokok ke apa....knp bawahnya lapik bata jer. ..X de simen ..ni mcm orang X pro bina paip. ..ke akak yg X faham....lepas tu ramai2 rasmikan
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 08:54 AM | Show all posts
nampak tak..sebaik2 YB ,..PH ni
semua benda depa rasmi..tiada double standard
bukan mcm BN..nak karpet merah berbagai
Majlis yg gah buat kat hotel jer..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 08:59 AM | Show all posts
Edited by tripleid at 14-1-2020 09:04 AM

rakyat lg rela tgk perasmian mcm ni drpd hari2 dok hadap burita menteri turun naik court sbb kes rasuah,salah laku..

btw,news camni je ke modal pembangkang nak tumbangkan kajaan??mmg pembangkang sepenggal lg la korang nmpaknyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 09:09 AM | Show all posts
sekurang2nya utk Kad Laporan Bulanan bagi bulan Januari dh ada aktiviti merasmikan paip
next month merasmikan pagar sekolah
memang turun padang betul YB Pakatan termasuk yg lainnya  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084045s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list