Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
3070
View
62
Reply

[Tempatan] Perasmian kepala paip untuk rakyat. Tepok sikit

 Close [Copy link]

Author: harizs       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-1-2020 06:19 PM | Show all posts |Read mode
kerajaan PH Kedah merasmikan kepala paip.

image.png
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 06:21 PM | Show all posts
Kita menanti perasmian lubang tandas pula lepas ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan patutnya kepala paip tu kena bersalut emas ke masa perasmian tu..hahahaha....
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 06:29 PM | Show all posts
biar la nk kecam pun
janji masuk tv
masuk suratkhabar
masuk group WhatsApp

untung la di belakang tu ada canopy
dpt la berteduh

lps ni byk YB akan sibuk sebab ada 155 pondok under PBT utk perokok untuk dirasmi
bz giler oooo
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 06:32 PM | Show all posts
byk betul pencapaian menteri & yb ph sejak akhir2 ni. dari trafik light, pintu lif, kepala paip semua kena potong reben.  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2020 06:33 PM | Show all posts
saripdolmat replied at 13-1-2020 06:32 PM
byk betul pencapaian menteri & yb ph sejak akhir2 ni. dari trafik light, pintu lif, kepala paip semu ...

ko tertinggal satu....perasmian wasap group.  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2020 06:33 PM | Show all posts
tunggu bossku troll....mesti berasap
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
harizs replied at 13-1-2020 06:33 PM
ko tertinggal satu....perasmian wasap group.

Pagar surau jgn lupa hahaha pagar jer tau, gate belum rasmi lagi hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
pencapaian terkini haha
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde kerja....bila sel2 otak tak berfungsi
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 07:17 PM | Show all posts
hahahaha , terbaik YB
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg tepuk tangan tu tak rasa bodoh ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 07:26 PM | Show all posts
Eh siyal la...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa yg sebenarnya bagi idea mengarut ni?  YB sendiri ke atau pembantu2 dia.... Tak terasa bodoh ke buat benda2 mcm tu?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Paip apa tu. .berita penuh ada ke. .takkan bina paip mcm tu je
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Nauzubillah min zalik... Aku tau la, insyaallah PH jadi balik pembangkang pru15 tapi jangan la sampai terdesak sangat nak rasmi sana sini sementara ada kuasa ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm ni la yg pengundi nak
Kad Laporan penuh dgn aktiviti perasmian
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Wowww...kepala paip pun boleh. Lepas ni apa lagi
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Siap bubuh reben tu
Screenshot_2019-10-30-14-10-28-1-1-1.png
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Kurex at 13-1-2020 09:00 PM

ba wau dal wau ha lagi kaf alif lam ta
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094778s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list