Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10645
View
218
Reply

LIYANA JASMAY SENTAP WARGA TWITTER KUTUK FESYEN TUDUNG DLM DRAMA TOLONG SAYA EN

[Copy link]

Author: masdiana-ana       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-1-2020 01:12 PM | Show all posts |Read mode
Edited by masdiana-ana at 14-1-2020 01:21 PM

iols ternampak tweet nie kt timeline iols ..iols tak pernah nk terbuka benang pasal kesentapan artis2 meroyan kt twitter tapi tweet liyana jasmay nie very sooo poyo dan mcm berlagak




drama en dinosaur tue not badlah walaupun hero capik so yestesday dan alangkah bagusnya heroin dia ambil org lain..





      





Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Hashtag #sokampung tapi wajah sendiri....huhu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik ni urban. Ttbe pakai tudung, #sotakkena #soselekeh
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 13-1-2020 01:14 PM
Hashtag #sokampung tapi wajah sendiri....huhu

Kan bagus kalau ada org reply
LJ pun apa kurangnya muka kampung sgt..

Lainla hang muka mcm Dd, mimilana, amelia, tinggi lampai cantik lak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
#SOKAMPUNG HAHAHAHAHAHA
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 01:22 PM | Show all posts
iols folo kak jah sg dua kat twidderrrr tu.. br2 ni dia br tukar icon gambo yg karekter dlm cite kg people, tu agaknya LJ buat hashtag so kampung tu agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 01:24 PM | Show all posts
antara anak orka yg muka kampong acah2 jadik retis

then ummi nazira n ct nordiana
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
so kampung tu mmg tagline dia ke or dia mngata org yg komen dia? hahaha.. shes so kampung dari org2 kmpung yg lain k
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 01:25 PM | Show all posts
Rileks sudah...
Contohi k.lina pom2.
Peduli dia apa org kata.
Drama tv je kot...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ewwww... Ttp aurat lain dek dgn fashion.. boleh jer ttp aurat dgn betul dgn berfashion... Hodoh tau x nampak leher semua tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi satu.. tudong fashion mcm tu, zaman nenek2 i dulu dh pakai.. hahahha.. serkup tudong jer nenek2 zaman dulu pakai..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 01:37 PM | Show all posts
sentap sebab tak dipuji?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 13-1-2020 01:24 PM
antara anak orka yg muka kampong acah2 jadik retis

then ummi nazira n ct nordiana

Siti nana anak orka kah?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 01:39 PM | Show all posts
X nmpk sgt tudung tuh, silau dek tajuk drama. LOL
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Adm89 replied at 13-1-2020 01:38 PM
Siti nana anak orka kah?


anak orkin
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ughhh i fikir2 siapa la yg bengap ambik LJ berlakon lg?? Dah tua , dah xlaku, dgn personaliti sheol yg kekwat, lps tu gandingkan dgn pelakon muda. Sekali tgk mermaid studios production. LJ yg punya. I was like YUCKKK TO THE MAX!!! LJ tlg la jgn perasan ko tu comel/lawa
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
boojaat replied at 13-1-2020 01:32 PM
Lagi satu.. tudong fashion mcm tu, zaman nenek2 i dulu dh pakai.. hahahha.. serkup tudong jer nenek2 ...

Aah...pakai masa gi jemur kain
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2020 01:46 PM | Show all posts
#sokampung boleh lawan kampung people tak.. so hina ke jadi org kampung..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 01:51 PM | Show all posts
poster tu mcm kakak dgn adik.euwwww
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
#sokampung nya sheols pakai serkup mcm opah2 pakaiiii...sekali tgk muka Lj mcm kembar bekas adik ipar fasha.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104082s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list