Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
1459
View
70
Reply

kenapa lelaki annoying

[Copy link]

Author: Sunshine2018    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-1-2020 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
hi..i curious la..knp lelaki sorg ni xsuka i sgt..dia  annoying ngan i..i xpnh kacau dia ok..gaduh pun dah lama...kalau call psl kerja kalau dia dgr suara i..dia ckp then letak hp..benci ok..kdg2 i dah fedup i xnk ckp ngan dia..i gunakan boss direct..apa slh i..i mmg crush kt dia dulu..tp i diam2..im ok je kalau dia xsuka i..tp knp dia mcm annoying kt i..i jd xselesa kalau jmpa..ke dia suka i sbnrnya..curious giler nk tahu
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2020 06:45 PM | Show all posts
tanyalah laki tu pehal tanya sini?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2020 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki tuu tahu ko minat dia kot..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2020 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki tuu tahu ko minat dia kot..  tak pun laki tuu mmg jenis perasannn.. boringlaa
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2020 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tanyalah kat jantan2 sepi forum
Ramai yang gitu
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2020 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Style dia mcm dia tau yg u minat dia, tp dia tak suka that's why he is basically annoyed dgn you.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2020 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Beli aiskrim paddlepop

Makan aiskrim depan dia dan buat eye contact masa tengah makan

Hope dia terus berubah dan gedik dgn chuols lepasni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2020 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 12-1-2020 06:45 PM
tanyalah laki tu pehal tanya sini?

xkn nak tnyya direct kot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2020 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 12-1-2020 07:15 PM
Laki tuu tahu ko minat dia kot..


blh tahu meh?? i diam2 je..xkecoh kt org mcm kwn i crush kt dia jgk tp kecoh2 kt semua org..laki tu dh ckp xnk kt dia..tp laki tu layan dia ok je..ngan i mcm benci sgt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2020 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 12-1-2020 07:38 PM
Beli aiskrim paddlepop

Makan aiskrim depan dia dan buat eye contact masa tengah makan

kalau xsuka i..buat xtahu je la..awat nak hate sgt...nak kerja pun xbest..menyampah tau x
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2020 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sunshine2018 replied at 12-1-2020 07:52 PM
kalau xsuka i..buat xtahu je la..awat nak hate sgt...nak kerja pun xbest..menyampah tau x

Bencinta perhaps?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2020 07:59 PM | Show all posts

baik tanya, sini sekadar beri pendapat je,realiti kena tanya. kalau xde jawapan abaikan je laki tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2020 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 12-1-2020 07:54 PM
Bencinta perhaps?

mksd?
i mmg crush kt dia dr dulu lg..sejak kerja..i xtahu knp..tp dia arrogant plus garang..plg garang ngan i..sebut nama i pun nak xnak mcm annoy sgt..kalau dia cool buat mcm org lain kan ok..i ok je kalau dia tu xnk kt i pun..alahai..period kot laki mcmtu
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2020 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sunshine2018 replied at 12-1-2020 08:00 PM
mksd?
i mmg crush kt dia dr dulu lg..sejak kerja..i xtahu knp..tp dia arrogant plus garang..plg  ...

Or dia tau u suke dia
Tapi dia nk u xsuke dia coz dia xsuke u or dia ade someone dn nk u stop suke dia

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2020 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Bencinta ni u suke org tu tali u buat benda yang org tu benci kat u untuk tarik perhatian dia

Masa iols darjah 1, iols suke awek meja sebelah. Jadi iols curik pemadam dia, depan dia bg dia nampak tiap kali ade peluang

So awek ni pn mengamuk2 marah2 la lepastu hehee
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2020 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 12-1-2020 07:59 PM
baik tanya, sini sekadar beri pendapat je,realiti kena tanya. kalau xde jawapan abaikan je laki tu ...

mcmana i nak tanya dia..kalau call pasal kerja..dia dgr suara i dia buat xlayan..then dia letak..pastu i plg sentap sampai la ni i xcall dia langsung..last dia call ofis ckp kt sorg team mate ni...nak pesan kalau nak call..wssp dia dulu bgtau nama..hen team mate i tu tnya la why..pastu dia jwb nak tahu dlu sapa call barudia angkat sbb doa xbk layan sorg tu...xtau la refer kt sapa...tp plg obvious dia xsuka i..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2020 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Sunshine2018 replied at 12-1-2020 08:00 PM
mksd?
i mmg crush kt dia dr dulu lg..sejak kerja..i xtahu knp..tp dia arrogant plus garang..plg  ...

Mgkn sbb lain..mgkn dia xthu pun tt crush dkt dia..
Sbb dulu prnh la ada org lyn i mcm ni..
Asalnya llaki tu mcm minat dkt i..tgh nk rpt2 bkwn then tbe2..dia jd mcm llaki ni la..mcm benci..
Rupanya ada org batu api g buat fitnah psl i dkt dia..
Last2 putus kawan..sampai kesudah xthu apa punca asal..
Tp org yg jd batu api tu byk kes dh jnis duk melaga org lain..tp tkilan sbb llaki tu prcaya kan dia sbb kenal lama skit dr kenal i..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2020 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 12-1-2020 08:04 PM
Bencinta ni u suke org tu tali u buat benda yang org tu benci kat u untuk tarik perhatian dia

Mas ...

oo mcmtu..skrg i pergi kerja buat xtahu je..kalau terserempak i ignore je dia tu...dia tu mcm emo sgt dah knp..pelik sgt..kalau i tnya semua bnda xblh..kalau team mate i semua blh..i jeles kot kdg tp skrg i redha je la..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2020 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 12-1-2020 08:08 PM
Mgkn sbb lain..mgkn dia xthu pun tt crush dkt dia..
Sbb dulu prnh la ada org lyn i mcm ni..
Asal ...

ooh i xrasa ada org batu api dlm cite kitorg ni..sbb dr first day i keja dia xsuka i..meeting pun dia xnk tgk muka i..thn lps weols terserempak kt kedai mkn..obvious dia melarikan diri ok...ntah pape..i yg berdebar masa nmpak dia kt kedai tp weols selamba masuk kedai..dia yg krik2
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2020 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sunshine2018 replied at 12-1-2020 08:15 PM
ooh i xrasa ada org batu api dlm cite kitorg ni..sbb dr first day i keja dia xsuka i..meeting pun  ...

Ow.. kena try tnya dpn2 la..
Byk kemungkinan..mgkn tt ni mgingatkn dia pd seseorg..
Kalau dh tnya,dia boleh relax2 ckp mcm xda apa tu..
Mgkn tt je kot yg prasan dia benci pdhl dia xprasan pun dia buat tt terasa..haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091246s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list