Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9455
View
102
Reply

"Kau Cebok Mulut Dulu, Jangan Aniaya Orang" - Fezrul Khan Pula Bengang Dengan PM

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-1-2020 06:11 PM | Show all posts |Read mode
Wah, semakin panas nampaknya industri hiburan kita hari ini.


Kalau semalam Didie Alias, hari ini giliran Fezrul Khan pula bengang dengan sikap pengurus produksi atau production manager (PM) berhubung soal bayaran.




Kredit foto: IG




Difahamkan, Fezrul naik angin apabila perjanjian awal bayaran diubah pada saat-saat akhir.


Eh, siapa je tak bengang kan? Ditambah pula apabila permintaan kita disindir-sindir pihak terbabit.




Kredit foto: IG



"Aku dah 20 tahun tak pernah ada masalah macam ni.

"Tiba-tiba saat akhir, boleh pula kau main harga dengan aku," tulisnya di Instagram.




Kredit foto: IG




Dalam masa sama, Ferul turut berkongsi paparan skrin perbualannya bersama pengurus produksi berkenaan.




Kredit foto: IG



Kredit foto: IG



Kredit foto: IG




Menerusi ruangan komen, ramai juga rakan artis 'singgah' dan menyuarakan pendapat sama.




Kredit foto: IG



Inikah realiti industri hiburan hari ini? - CARI


BACA JUGA: "Tak Ada Bajet, Jangan Call Aku!"- Nama Digugurkan, Didie Alias Mengamuk
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 06:17 PM | Show all posts
So lepas ni para artis mesti firm dgn booking fees...jgn kena tipu dgn produksi lagi...baru diorang tak boleh main2 pasal job offer...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Catriona ross ada dimana2...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 06:22 PM | Show all posts
Ingatkan bengang dgn Perdana Menteri..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mati2 ingatkan prime minister. Adoii
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kusssss semangat igtkan sejarah m nasir bakal berulang
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ako ako ako ako ako ako
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 10-1-2020 06:42 PM
Mati2 ingatkan prime minister. Adoii

Haah sama laaaa  btw artis2 ni takde ke cenel telegram ke wasep group ke leh la membawang sesama sendiri kan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 07:00 PM | Show all posts
Ako mustapha... hero pujaan dulu dulu
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau = ko so kalau ako = akau ke apa??
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tergezut aku..ingat sound atok
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
hvd tu ape nok? badge2 kitorang? eh tapi eja stanislavski pandai pulak kau yach
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Suruh PM yg tua ganyut cebok mulut pon boleh gak! Haahhaha..keje die pon memang sokmo menganiaya org. Memuliakan kroni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin boleh suara kan dekat ahmad idham or hans.....?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
cikperiukkera replied at 10-1-2020 06:18 PM
Catriona ross ada dimana2...

Kannnn.....macam perasan dia selalu komen....kalau tak silap,dekat sis ketuk2 pun ada.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
BADGE BAGDE kitorang..... Hahahahah ko ni fezrul, muka dah ensem. Skali nak maroh sambil spiking tu dari marah jadi lawak iols baca..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 08:04 PM | Show all posts
Mcm rempit je cra brbahasa.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 08:06 PM | Show all posts
belilies replied at 10-1-2020 07:43 PM
BADGE BAGDE kitorang..... Hahahahah ko ni fezrul, muka dah ensem. Skali nak maroh sambil spiking tu  ...

Dh marah sngt smpai trlupa eja batch jdi badge.

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
cikperiukkera replied at 10-1-2020 06:18 PM
Catriona ross ada dimana2...

Dia ni hp berjahit di tangan ke?
Balik2 dia
Balik2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
cikperiukkera replied at 10-1-2020 06:18 PM
Catriona ross ada dimana2...

Tu lah. Sguh lapang ms sheol yahhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111152s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list