Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3684
View
85
Reply

[Tempatan] Tiada tarikh peralihan kuasa, rakyat sudah hilang sabar - kata Rafizi

[Copy link]

Author: harizs    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-1-2020 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitorg bukan x sabar peralihan kuasa, x sabar pilihanraya baru.  
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 10-1-2020 08:42 AM
hakak rakyat tau...kami tak mo ketua semburit, kami jugak tak condone hatok....hang duk dendiam bole ...

Haha...main kalkulator sempua hopefully dpt la formula baru ye dok
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
oo igt tak saba nak PRU..sape yg x saba sgt tgk nuwa jd PM tu..sampah btl
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni quit politics natam jubor Apo pesen pulop ni?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Rakyat hilang sabaq kaa hang ilang sabaq

Hang tu barua aljobori

Klo aljobori naik PM..busuk busukkkk takkan tadak pa pa kuttt yer dak piji gemok?

Nak untung diri bilang rakyat dah ilang sabaq

Dah tu tang lain janji menipusto tu hang ingat rakyat sabaq? Ke hang pikio rakyat tu bodoh..boleh di perbodoh..fuck you la gemok..lu mai sini aku baling tloq busok kaaa bangkai bewak kaaa selipar de taik kucing..mai la klo bani..sekoq tak bani hatta kominis DAP tu...

Ahli parlimen Pondan!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 02:37 PM | Show all posts
rafizi Bangkit dari Kuburtapi belum sempat mereput
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 02:39 PM | Show all posts
ye ka rakyat tak sabar?
ke DAP yg tak sabar?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 02:47 PM | Show all posts
walaupun aku tk suke atokk..
tp aku lg relaa atok je jd pm..
dr digantikan dgn nuar pungkok
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
GE baru untuk peralihan kuasa. Lagi afdhal.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
harizs replied at 10-1-2020 12:18 AM
adakah anwar naik nanti tol akan mansuh,  minyak akan turun 1.50?

Anwar tu kosong. pengalaman memerintah xde. kalau naik pun akan jadi Puppet DAP
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 10-1-2020 05:04 AM
Kejam. Orang tua kata nanti mati beragan. Nanti dia menghantui pejabat pm,satu hal pulak.

Macam ni kan.
FB_IMG_15743310990335822.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini orang mana ada tokoh ler...ini orang kaki temberang...buat macam2 formula tapi bila berkuasa habuk pun takda
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 04:44 PM | Show all posts
rakyat ker raykat?
raykat mana yg tak sabo?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 04:54 PM | Show all posts
kalo bang non naik, ada chance la bang non pernaik rapiji jadi menteri
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 10-1-2020 08:39 AM
Macam ni kan.

Kesian kan. Sorang dah 2x jd pm. Sorang masih menanti.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 05:16 PM | Show all posts
keluar dari kuburan ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
rakyat mana yg nak sgt2 anwar jd PM8 ni

. hahha
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
rakyat mana yg nak sgt2 anwar jd PM8 ni

. hahha

rafizi ko br sedar dr koma ka? sejak madey jd PM7 smpi hari ni, tak dgr pun rakyat msia suh madey pass jawatan tu kt anwar...
yg dok mengelupoq hanya dap pkr dan anwar je...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn la sebut rafizi as 'tokoh'. Kata la 'lahanat' ke. Baru sesuai
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh sibai piji! Aku tak pernah pun hilang sabar sebab bang non tak jadi PM! Kita orang ni hilang sabaq pasai PH makin lembam!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082066s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list