Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4460
View
83
Reply

[Tempatan] wahai menteri....perlukah billboard sebegini?

[Copy link]

Author: tobby       Show all posts   Read mode

Post time 9-1-2020 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
babinya la rina ni
jadahnya mcm nk promote diri jah
eh babi sial la menteri2 pee H ni sume
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 11:30 PM | Show all posts
kenapa ehhh mesej2 gitu kena letak muka menteri
letak mesej saja tak boleh ke
dia takut org lupa muka dia ek
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Batak sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
nurul_akmar replied at 9-1-2020 10:48 PM
Napelah rina ni suka pamer muka sendiri

kannn...dah la rina ni ghupa persis acik kepam gundu muka berminyak bibir terjuih mcm tok bidah
kalo cun mcm stok2 juliana evans ke,siti saleha ke sedap la mata memandang kannn
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Euww..
Kalau tengah laju kat hiway tiba2 terpandang billboard ni, ada yg terbabas sat lagi.
Nak claim kat siapa..plus or si rina ni?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 11:42 PM | Show all posts
poyo                        
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
nurul_akmar replied at 9-1-2020 10:48 PM
Napelah rina ni suka pamer muka sendiri

Dia rasa dia cantek
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 12:58 AM | Show all posts
Papan iklan cara orang Sabah dan Sarawak rai menteri Persekutuan
9 January 2020


KUALA LUMPUR- Papan iklan yang memaparkan wajah Menteri Pembangunan Luar Bandar Datuk Seri Rina Harun bukan papan iklan baharu sebaliknya telah dipasang sejak pertengahan Disember tahun lepas ketika beliau melakukan lawatan kerja ke Membakut, Sabah.

Menurut Setiausaha Akhbarnya, Raja Noor Azlinda Raja Bahari Shah, papan iklan itu juga bukan dibuat oleh Kementerian Pembangunan Luar Bandar.

Sebaliknya ia adalah hasil usaha Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Membakut, Datuk Mohd. Ariffin Mohd. Arif sebagai mengalu-alukan dan menghargai lawatan para menteri kerajaan Persekutuan yang melaksanakan program rakyat di kawasannya.

Papan iklan tersebut bukan baru dipasang masa pilihan raya kecil (Kimanis) tetapi telah terpampang sejak pertengahan bulan Disember 2019 ketika lawatan kerja YB Datuk Seri Rina ke Membakut.

Bukan setakat YB Datuk Seri Rina, sebelum itu ramai lagi gambar Menteri Persekutuan yang datang ke Membakut terpampang di papan iklan tersebut.

Itu cara orang Sabah dan Sarawak meraikan menteri persekutuan, katanya.

Papan iklan yang memaparkan wajah Rina bersama Mohd. Ariffin dengan ayat Moga Dipermudahkan Perjalanan. Rahmat Ilahi Naungi Anda dan mengandungi akronim RINA menjadi tular dan mendapat pelbagai reaksi netizen.

Ramai yang mengaitkan papan iklan tersebut sebagai salah satu kempen yang dijalankan oleh beliau sempena PRK Kimanis 18 Januari ini
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 01:09 AM | Show all posts
tobby replied at 9-1-2020 09:58 PM
P:  pakatan
H:  hancing

jangan lupa,

PAN=Parti Ayaq Nanah

bak kata Joni Berdosa


Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 01:38 AM | Show all posts
semoga resign
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
ha ni design ilustrasi dia lagi sedehh daripada backdrop sprm haritu tak nak pulak bising? dengan font background kaler semua sendu nampak sangat buat cincai asal siap jah. apooo bayar rm4000 sebulan untuk hasil kerja hauk cam gini??
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa pencapaian dia? Setakat tukar nama utc, tepek gambar kat baucer buku & terkini billboard RINA. Berangan sungguh! Harap kena badi billboard macam Maszlee & digugurkan drp kabinet.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 08:42 AM | Show all posts
bila menteri2 batak dapat kuasa..pulun selagi mau
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 08:45 AM | Show all posts
dah macam budak2 plak muntri. mcm budak2 pun hado. buat camtu sbb tak ramai yg knl dia ni. populariti rendah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 08:45 AM | Show all posts
Rina ni memang gila glamer murahan!! tak classy langsung sebagai menteri!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 08:50 AM | Show all posts
menteri zaman skrg suka tampal gambar sebesar2 alam
menteri dulu2 kat beras...gula...tepung
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
free ke billboard ni tuk dia??
ke..kena bayar?? guna duit rakyat ke nk promote diri?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Expected la from cikki rina harun ni.. muntrik desa kg.com satu sen takde value

Jgn dilupa... sifu sheols azizan AiLio BaSi

Kompom la main bilboard merata ceruk, lepas ni buat marketing berbayo plak ye cikki rina??

Moga atok madey suh cikki rina resign awai yach???
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 10:06 AM | Show all posts
hoho.... slogan macam budak sekolah..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 10:10 AM | Show all posts
dah kenape dorg ni..

aduhhh... idea sape la ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088010s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list