Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4212
View
83
Reply

[Tempatan] wahai menteri....perlukah billboard sebegini?

[Copy link]

Author: tobby       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-1-2020 09:51 PM | Show all posts |Read mode
Edited by tobby at 9-1-2020 09:57 PM

image.png
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2020 09:53 PM | Show all posts
komen netizen...

Bilbord ni sewa mahal depend lokasi.. aku prnah tanya pelanggan majikan aku, niaga punye kaki , die pernah sewa bilbord ni kat highway LPT ke highway seremban xsilap aku dah lupa highway mana die ckp 4k sebulan.
4k hangus untuk sorang menteri sampah mcm ni kalau iklan kan program atau kejayaan kerjaan bebaloi gak. ni skdar puji diri sendri rahmat apa die.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat masa sekolah kalau bagi kawan2 tulis biodata atau autograph, famous caption:
H: Hanya
A: Aku
C: Cinta
K: Kau
S: Seorang
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Billboard nampak macam celah ceruk hutan jer. Cian dier nak gelairmore jugak jadi monteli
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2020 09:58 PM | Show all posts
P:  pakatan
H:  hancing


PKR = parti kencing rakan
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
missbigrockstar replied at 9-1-2020 09:56 PM
Teringat masa sekolah kalau bagi kawan2 tulis biodata atau autograph, famous caption:
H: Hanya
A:  ...

Aku tak pernah sedar tentang HACKS ni sampai aku baca thread hantu pocong..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg muka dlm kad ucapan tahniah dia ni ka?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
buat panas hati je tengok muka dorang ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 10:18 PM | Show all posts
tanya sikit, kalau tak letak billboard tu tak dapat ke rahmat ilahi?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Menteri bengap hasil dari undian macai2 bengap
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Time jdi pembangkang nmpak bijak.... time jdi kerajaan nmpak pembangang
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
R2D2 replied at 9-1-2020 10:08 PM
Yg muka dlm kad ucapan tahniah dia ni ka?

die la.. dgn crowb bagai.. ko ingat retis..?
low class gile
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung budak2 zaman sekarang....senang nak ingat nama and muka menteri sebab di mana2 shj ada gambar menteri....
Zaman kita dulu kena tengok berita....buka buku....
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 9-1-2020 09:53 PM
komen netizen...

Bilbord ni sewa mahal depend lokasi.. aku prnah tanya pelanggan majikan aku, nia ...

Murah sangat tu kalau 4k sebulan. Entah tahun bila tu 4k, sekarang dah ratus2 ribu utk setahun. Sewa bilbord ni kena sewa dan bayar untuk setahun terus, takde kira bayar bulan2 . Tapi taktau la kot dah berubah pulak sekarang boleh sewa per bulan, memandangkan ekonomi tak berapa nk baik dengan bilbord pun byk kosong skrg
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Napelah rina ni suka pamer muka sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
piro77 replied at 9-1-2020 10:48 PM
Murah sangat tu kalau 4k sebulan. Entah tahun bila tu 4k, sekarang dah ratus2 ribu utk setahun. Se ...

Masih RM1k-RM4k ikat 3 bulan. Hiway rata2 RM4k
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 11:03 PM | Show all posts
PLUS Highway Billboards

RM28,000.00
Plus Highway 10 Sites(10 x 40) Package

1. KM253.10 (nb-offside) Kuala Kangsar I/C C Jelapang I/C
2. KM381.70 (nb) Behrang C Slim River
3. KM406.45 (sb-offside) Tg. Malim I/C C Lembah Beringin I/C
4. KM160.40 (sb) Bukit Tambun I/C C Jawi I/C
5. KM189.60 (nb) North-South Highway, Perak
6. KM103.00 (sb) Pagoh C Yong Peng Utara
7. KM45.10 (nb) Sedenak-Simpang Renggam
8. KM144.00 (nb-offside) Tangkak-Pagoh
9. KM 133.20 (sb) Pagoh I/C C Yong Peng Utara I/C
10. KM29.25 (nb) Kulaijaya I/C C Sedenak I/C

Total: RM210,000.00

One unit Freestanding Billboard
Spectacular(30x 24) C RM28,000 per year
96 sheets(10x 40) C RM20,000 per year

From north to south.
Eg. Bangi, Rawang, Pagoh, Tangkak, Kulim, Senawang, Nilai, Tanjung Malim, Tapah, Ipoh, Bkt Tambun \ Juru, Sg. Petani \ Alor Setar
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 11:04 PM | Show all posts
Screenshot_1.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ehhhh bataknyaaa muka selambak tepi hiway...jadahnyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadah! Astaga
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096912s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list