Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8379
View
156
Reply

Neelofa Sedar Penonton Belum Move On, Rindu Kehadirannya Dalam MeleTop

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-1-2020 12:22 PM | Show all posts |Read mode
Dah tak ada lagi kelibat Neelofa dalam rancangan MeleTop.


Sekarang, Neelofa sedang fokus untuk mengembangkan kerjaya di Indonesia dan bakal terbang ke sana untuk memulakan perbincangan beberapa projek.




  



Bukan itu sahaja, personaliti ini juga sedang dalam rangka mencari material sesuai dan merancang untuk berlakon di Indonesia.


"Selepas MeleTop, saya nak cuba bina kerjaya di Indonesia. Jadi saya minta semua doakan supaya keputusan yang dibuat ini membawa tuah, berkat dan dipermudahkan," katanya kepada Media Hiburan.




  



Dalam masa sama Neelofa sedar masih ramai lagi yang belum move on dan merindui kehadirannya dalam MeleTop.


"Insyaallah, penonton secara perlahan-lahan akan boleh menerima pengganti saya. Saya ada atau tiada, rancangan masih akan meletup. Tapi, saya akui chemistry antara saya dan Nabil mungkin susah wujud dengan orang lain," tambahnya.




Foto: IG




Tak habis lagi teka-teki siapa yang bakal menggantikan Neelofa sebab sekarang ini hos berlainan berganti-ganti setiap minggu.


Kita nantikan. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
nexttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 12:31 PM | Show all posts
bila meletops....aku nak tgk....hahahhaa......

since lopa dh x jadi host ni nak layan la jugak .....
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 12:44 PM | Show all posts
Aduhai.. besau bakul dia angkat...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko yg x move on.. move je lah.. bagi org lain
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 12:48 PM | Show all posts
nexttttttttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Bercakap mendongak ke langit sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Perasan + koya terlebih + mabuk ketum ke lopak ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 12:53 PM | Show all posts
Edited by ira_229 at 9-1-2020 12:54 PM

haha...yg tak habis2 merempan kan lobenak...
bagi i erra jadi host 10x better...dia ada buat homework lepas tu dia witty...tak bosan..hopefully kalau dia jadi host ttp jadilah host yg sopan bukan asal boleh..bersin kat mic..n yg penting jgn bawa segerombolan family kat meletop..
masa ada awie bukan main dia kenakan awie...i suka walaupun bukan fan dia...just suka gitu2..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 12:53 PM | Show all posts
tak rindu la sis.. seronok pulak tengok erra jadi pengacara sementara selasa lepas.. boleh tahan rancak dia mengacara .. nampak happy aje n dia tahu mencelah kat mana yang patut.. takde la sorang rancak sorang kaku..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 12:58 PM | Show all posts
Apsal mata dia mcm kena conteng dengan crayon oleh bdk tadika .comot.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi jahhhh... Kl jahh tgk komen kt youtube ramai suke erra ganti hari tu... Sapo yg tak move on ni jahhh... Jahh dgn perkataan "move on" masih tak move on lagi walau dh masuk 2020..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak hajjah benti jadi host ... Bg mat dah Tak tengok meletop!!!!
Bg mat tak boleh move on... Macam dah ada tanda2 nak murung.  Menciiii!

#nangiskatbuncukatil
#sedeymacamzizang






Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 01:10 PM | Show all posts
psl memutar bglah dgn dia
si malang mn la nk rindu kt ko
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
hanjjinggggggggg koserrrrr ah rindu, tgk pun takk
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
cikanggun replied at 9-1-2020 12:50 PM
Perasan + koya terlebih + mabuk ketum ke lopak ni

koya sungguhh nate beghukk sekor tu. hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 01:13 PM | Show all posts
Perasannya 🤭
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 01:17 PM | Show all posts
takkan nak u turn kot jah?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan penonton tak move on tapi kau..program hiburan tu takkan jatuh kau takde, silap2 kau yang bakal dilupakan sedikit masa lagi.. pergilah jelah indon sana tu,kat sini pon ramai yg menyampah je..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 9-1-2020 01:08 PM
Sejak hajjah benti jadi host ... Bg mat dah Tak tengok meletop!!!!
Bg mat tak boleh move on... Mac ...

Apakah ini tanda berakhirnya koleksi pic bang mat????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.131353s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list