Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
2409
View
62
Reply

[Cerita] Bila dah lapar jadi gini pulak

[Copy link]

Author: riena3321    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-1-2020 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Bersabor la
Screenshot_20200108_205353.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahhh..memang lawak lah


Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun marah perempuan spesis mcm ni.. Menyusahkan hidup aku sajork.. Buat keputusan la sebelum nak makan.. Ni dah kat gerai makan baru dok fikir nak pilih2 lauk. Choiik.. Bukan semua ada rezeki masa yg terluang la
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sabar2
Nak tersembur aku
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
hahaha aku paham sgt emosi org lapar.. yg tersandar kat tong gas tu mmg lawakk
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Hangry betol brader ni. Tapi memang ada pun spesis hogging the queue gini... Rengsa iols
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak setujuh.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Mostly yg kurus kerempeng je la pilih2 mcm ni. Takut gemuk. Yg gemuk mcm iols ni belasah je asal nmpk sedap. Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 10:11 PM | Show all posts
hahaha mmg ada pun spesis mcm ni biar pun akk perempuan jg
siap ada ajak kwn perempuan dia pl nak ptg q.dan2 lah akk bunyi
dah lah ko lambat2 amik lauk ko panggil pl geng ko.abis tu kami kat
belakang ni patung ke..dan2 laju amik apa jer tak tgk akk.kalau tgk
mmg bunyi lg akk,kita dah lah menunggu dia pilih2 lambat tiber ajak
geng pl.nsb baik geng dia tak berani ptg q.semua org pandang dia dgn
muka tak puas ati..padan muka baru dia perasan punya ramai q kat belakang
dia.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Disarankan supaya survey dulu lauk apa yg ada. Bila dah decide,baru beratur. Simple & efficient. Org pun tak berapi. Yelah,tengah lapar memang cepat naik angin.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
org tgh lapar mmg x boleh diajak berbincang
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
org tgh lapar mmg x boleh diajak berbincang
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang lapar jangan buat main tau.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Buruk nau perangai. Tak fikir org lain yg menunggu tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sy kalau xdpt decide nak lauk apa,bg laluan dlu kt org lain..lps dah decide baru ler menuju ke tmpt lauk..hehehe~
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
This is so betullllllll.... maafkan iols..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun rengsa dgn pompuan gini
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Dont play2 aa. Kang tersandar kat tong gas apa pun tak dapat LOL
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts
I menyampah bila dia nk ambik lauk B tp bdn dpn tray lauk A. I ni nk amik lauk A tu.. X reti2 nk ketepi bila dah nmpk i belakang dia menghulur tgn amik senduk lauk A tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 06:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduh! Wife abang terasa lah bila dia baca ni.. tak pasal2 dia marah abang jangan baca cari forum dah!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091507s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list